ogo 30.09.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Ogo tempo macie szalone. Dopiero co zaczynalas, a juz bedziesz miec pomiar mebli kuchennych Kibicuje Ci abys do swiat zdazyla, tylko w tym zawrotnym tempie niezaniedbuj dziennika, bo sledze go na biezaco. Maqpie, poprawiłaś mi humor od samego rana. Ślicznie dziękuję za dopping!!! Na budowie juz dzisiaj byłam, a dodam że buduję się 20 km od obenego miejsca zamieszkania. Wczoraj dowieziono nam wkład kominkowy, mąż dzisiaj zakłada kaloryfery (które ściągnęliśmy na okres tynkowania), jak podłączymy kominek to możemy dokonać pierwszego rozruchu c.o. (Marzę o tym, bo wieczorami w domku już jest chłodno.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.09.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 ogo, pięknie już u Ciebie ! . Idziecie z robotą w wielkim tempie . Gratuluję postępu prac i wspaniałych zakupów. Szafeczka "pierwsza klasa" Czy zamierzacie przeprowadzić się jeszcze w tym roku ? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 01.10.2006 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 ogo, pięknie już u Ciebie ! . Idziecie z robotą w wielkim tempie . Gratuluję postępu prac i wspaniałych zakupów. Szafeczka "pierwsza klasa" Czy zamierzacie przeprowadzić się jeszcze w tym roku ? Pozdrawiam ! Adriano, dwa dni temu rozmawiałam z naszymi kupcami (obecnego mieszkania) i...chcieliby klucze 1 grudnia. Mamy niewiele czasu. Zaraz zajrzę do Waszego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.10.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 ogo, a więc przeprowadzka jeszcze w tym roku i Gwiazdka w NOWYM DOMKU . Ale jesteś szczęściara ! Niewiele macie czasu, ale też niewiele już Wam zostało do zrobienia. Trzymam kciuki za nie zwalnianie tempa ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 07.10.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Ogo, ależ u ciebie prace zaawansowane Łazienka, światło, KOMINEK !!!, ekstra , toż to już domek z "najważniejszymi mediami" A tempo macie faktycznie niesamowite, i oby ani na moment nie zwalniało... My też mamy łazienkę bez okna (niestety ), napewno będzie duże lustro (spróbujemy 1,8 na 1 metr), no i dobry wentylator, nie zawsze można mieć wszystko Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 ogo co slychac na Waszej budowie? Wiem, ze jestes strasznie zalatana i wykonczona wykonczeniowka ale napisz co nieco w dzienniku i koniecznie wklej fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.10.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Macie takie tempo, ze chyba zamieszkacie przed planowanym terminem. Jesli Ci czas pozwoli ogo to prosze o zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 28.10.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 maqpie, faktycznie dziennik zaniedbany. Może dzisiaj jakieś fotki...Najczęściej jest tak, że po prostu zapominam wziąć aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 ogo budujesz sliczny domek . Sledze Twoj dziennik od poczatku i rzeczywiscie tepo macie niesamowite. Bardzo mi sie podobaja kolory plytek w lazience i kuchni. Zycze dalej tak dobrych postepow w budowie i swiat w nowym domku przy kominku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 05.11.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 ogo budujesz sliczny domek . Sledze Twoj dziennik od poczatku i rzeczywiscie tepo macie niesamowite. Bardzo mi sie podobaja kolory plytek w lazience i kuchni. Zycze dalej tak dobrych postepow w budowie i swiat w nowym domku przy kominku. Cieszę się, że piszę ten dziennik nie tylko dla siebie. Dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.11.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Ogo, drzwi sliczne. Napisz prosze jaka to firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 11.11.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 maqpie, zaraz pokażę ci wejściowe do pokojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 11.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Ogo, drzwi sliczne. Napisz prosze jaka to firma. porta nova kolor orzech 4 z mlecznymi szybami. podobaja mi sie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.11.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Bardzo mi sie podobaja! Mozesz podac koszt, kolor i producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 11.11.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Producent PORTA, kolor orzech 4. Za 6 par drzwi z regulowanymi ościeznicami (ościeznice tego typu są stosunkowo drogie) zapłaciłam 4400 zł. To duzo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.11.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Tez przymierzamy sie do porty. tak sobie licze, ze za jedne z oscieznicami bede musiala zaplacic 800 zl. Duzo sie nie pomylilam chociaz cen nie znalam. Tanie nie sa ale sa bardzo ladne. Znajoma ma juz okolo 5 lat z tej firmy i nic sie z nimi nie dzieje. Uwazam, ze warto za nie zaplacic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 11.11.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 maqpie, ja też się miotałam: raz doorpol, raz porta. Przekonały mnie solidne ościeżnice, są bardzo ważne. Pan w hurtowni mnie przekonał, ale wbyło warto. bardzo mi się podobają. Za mleczne szyby trzeba doplacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.11.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Odnosnie szyb, czy maja duzy wybor wzorow? Co do szyb mlecznych to mam teraz takie w meblach kuchennych i gdy ktos je dotknie od tej proszkowanej strony mokra lub tlusta reka to zostaja slady paluchow. Wiem tez, ze teraz sa juz takie mleczne szyby, ze tych sladow nie widac. Mam nadzieje, ze jak juz sie umeblujesz to umiescisz duuuuuzo zdjec, bo bardzo mi sie podoba Twoj domek i tempo prac przy jego budowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 11.11.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Lokator przecudny . Ja jestem okropną kociarą i już nie mogę się doczekać końca budowy, bo też chcę mieć w nowym domu kotka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.11.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Ogo, drzwi bardzo ładne i wydaje mi się, że nie są wcale takie drogie . Szyba piaskowana jest dość trudna w czyszczeniu. Jeśli masz taką - musisz uważać i raczej starać się jej nie dotykać Koteczek słodziutki ! . Czy to pers ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts