Beaty 13.04.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Zostały mi jeszcze trzy godziny... Do tej pory klapa... Mąż w pracy , znajomi w kościele, ja dzisiaj rano na pogrzebie, syn przed komputerem, na budowie pracownicy, w telewizorze nuda, wino nie smakuje, tylko róża od męża swoim widokiem koi serce; tylko, czy to już widać, że ja mam aż tyle lat- mąż kupił mi krem przeciwko więdnięciu skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Beaty - rozumiem ze to Ty masz te urodziny nie marudz zrob impreze na forum i juz balangi robi sie w weekendy w ciagu tyg zwykle nie ma czasu - odbij sobie w sobote ps. a propos kremu - nie dziw sie facetowi - oni sa inni - zobaczyl reklame , pani w kosmetycznym namowila - facet nie zalapie ze takich rzeczy jak kremy p/zmarszkowe na ujedrnienie tylka i biustu nie wolno kupowac kobietom na prezent to kupujemy sobie same ( w wielkiej tajemnicy ) nie doszukuj sie podtekstow i nieinterpretuj pozdrawiam i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 13.04.2006 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Zielonooka-dzięki, tylko, że w sobotę jest Wielka Sobota.. Może w niedzielę coś się uda- tylko, że z moją rodziną nic nie wiadomo- jak inni odpoczywają to oni pracują, żeby innym umilać czas- poza mną. Z tym kremem to dopytam kto mu poradził- wiem, że kupił go w aptece. Jak robi się balangi na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.04.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 normalnie. Kazdy cos przynosi Wszytskiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 13.04.2006 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Dzięki Zapraszam na imprezę- stawiam na stół czerwone półwytrawne wino, sałatkę ziemniaczaną, kotleciki z piersi kurczaka w panierce, makowiec, lody wiśniowe, kawę- na co macie jeszcze ochotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.04.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Najlepszego zycze i sie wpraszam na impreze http://www.cocktailtimes.com/bourbon/top_bourbon.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 13.04.2006 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Rrmi- dziękuję ślicznie Widzę, że preferujesz drinki! Coś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 no to ja tez winko http://plooble.typepad.com/bleef/wine_bar.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 i mam smak na jakies mexykanskie danie pikantne http://mexicanfood.about.com/b/a/mexican_food.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 13.04.2006 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Winko- ależ proszę! Nawet mam podobne kieliszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 13.04.2006 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Co do dań pikantnych to mogę w 30 minut przygotować pikantną zupę gulaszową! Polecam: po 20 dag polędwicy wołowej i wieprzowej, usmażyć na oliwie z cebulą ( 2 sztuki), przygotować 1,5 l bulionu warzywnego i podlewać tym mięsko, jak się udusi przełożyć do wywaru , dodać 3 pokrojone ziemniaki, paprykę czerwoną i zieloną pokrojone w kostkę, ugotować, dodać 1 łyżkę papryki czerwonej, 1/2 łyżeczki papryki ostrej, 1/2 łyżeczki kmimku, tyminku, trochę czosnku, posoliś i pycha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Szczescia Zdrowia Pomyslnosci, a Na Wieczor Pełno Gosci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 13.04.2006 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Ooo Selimm!- dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
y_not 13.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Prosze... jako przedstawiciel chromosomu XY http://images2.fotosik.pl/50/36nqe0uwh9nvonkn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Ooo Selimm!- dziękuję bardzo ni ma za co ....juz ubrany jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Selim juz czeka pod drzwiami z flaszka w garsci i przestepuje z nozki na nozke z niecierpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.04.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 No to co? Po karniaku siup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 13.04.2006 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Dzięki Y-not Odbyłam przed chwilą długą rozmowę z moim bratem z Florydy- mają ciepełko tam! ale super! No to właźcie, drzwi otwarte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.04.2006 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Chyba trochę się spóźniłem Beaty, wszystkiego najlepszego. Super przyjątko. A ten gulasz palce lizać Czerwone dobre na serce, można z umiarem dawkować w każdym wieku, oczywiscie tylko dorosłym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts