Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak można świętować urodziny w Wielki Czwartek?

Beaty

Recommended Posts

Zostały mi jeszcze trzy godziny... Do tej pory klapa... Mąż w pracy , znajomi w kościele, ja dzisiaj rano na pogrzebie, syn przed komputerem, na budowie pracownicy, w telewizorze nuda, wino nie smakuje, tylko róża od męża swoim widokiem koi serce; tylko, czy to już widać, że ja mam aż tyle lat- mąż kupił mi krem przeciwko więdnięciu skóry

:cry:

Beaty - rozumiem ze to Ty masz te urodziny :wink:

nie marudz zrob impreze na forum i juz :wink:

balangi robi sie w weekendy w ciagu tyg zwykle nie ma czasu - odbij sobie w sobote

ps. a propos kremu - nie dziw sie facetowi - oni sa inni - zobaczyl reklame , pani w kosmetycznym namowila - facet nie zalapie ze takich rzeczy jak kremy p/zmarszkowe na ujedrnienie tylka i biustu nie wolno kupowac kobietom na prezent :wink: :lol: :lol: :lol:

to kupujemy sobie same :wink: ( w wielkiej tajemnicy :wink: )

nie doszukuj sie podtekstow i nieinterpretuj :wink:

pozdrawiam i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!! :wink:

Zielonooka-dzięki, tylko, że w sobotę jest Wielka Sobota.. Może w niedzielę coś się uda- tylko, że z moją rodziną nic nie wiadomo- jak inni odpoczywają to oni pracują, żeby innym umilać czas- poza mną.

Z tym kremem to dopytam kto mu poradził- wiem, że kupił go w aptece.

Jak robi się balangi na forum? :wink:

Co do dań pikantnych to mogę w 30 minut przygotować pikantną zupę gulaszową! Polecam: po 20 dag polędwicy wołowej i wieprzowej, usmażyć na oliwie z cebulą ( 2 sztuki), przygotować 1,5 l bulionu warzywnego i podlewać tym mięsko, jak się udusi przełożyć do wywaru , dodać 3 pokrojone ziemniaki, paprykę czerwoną i zieloną pokrojone w kostkę, ugotować, dodać 1 łyżkę papryki czerwonej, 1/2 łyżeczki papryki ostrej, 1/2 łyżeczki kmimku, tyminku, trochę czosnku, posoliś i pycha!!!

Chyba trochę się spóźniłem :evil:

Beaty, wszystkiego najlepszego. Super przyjątko. A ten gulasz palce lizać :D Czerwone dobre na serce, można z umiarem dawkować w każdym wieku, oczywiscie tylko dorosłym.

Pozdrawiam