tomek1950 14.04.2006 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 A, zapomiałem. Sałatka ziemniaczana bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Tomek juz po imprezie - ale fajnie ze wpadłeś troche pobalaganilismy a wiesz teraz glowa boli - pomoz sprzatac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.04.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Zielonooka, litości Jak zostałem bezrobotnym to nic tylko sprzątam. Żona komtura każe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 14.04.2006 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Tomku -dziękuję Po balandze posprzątane i odespane Mam nadzieję, że menu trafiło w Wasze upodobania kulinarne. Wszystkim dziękuję i pozdrawiam; następna imprezka za rok i mam nadzieję, że już nie w Wielkim Tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 01.05.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 widzę, że nieźle spóźniłem się na imprezkę jednak Beaty za rok urodziny będziesz na pewno miała w innym dniu niż w okresie wielkiego tygla więc do spóźnionego pocieszenia dorzucę tylko, że mój rodziciel ma urodziny 1 listopada i nie jest to świeto ruchome ale grunt coby 1 listopada nie utożsamiać z dniem zadusznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 02.05.2006 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 O kurcze Mój tato miał urodziny 22 lipca... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts