gula 14.04.2006 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 zaczynam zabawe z budowaniem i chetnie wysłucham doświadczonych i nawet sie uciesze jak ktoś mi powie że majac 42 lata zaczynam budowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.04.2006 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 No, to ciesz się . Ludzi w Twoim wieku (i starszych) jest tu wielu. Przykazań i rad jest mnóstwo. Najważniejsze według mnie: dużo czytaj i douczaj się w miarę możliwości, zawsze stosuj zasadę ograniczonego zaufania, wszystko kontroluj i nic nie pozostawiaj własnemu biegowi. Nastaw się na najgorsze a lepsze, jeśli się zdarzy, będzi miłą niespodzianką. Zachowaj pogodę ducha mimo wielu przeciwności, jakie na pewno Cię spotkają a może nawet spróbuj znaleźc w budowaniu dobrą zabawę. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 14.04.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Zmartwię Cię - ja miałej 41 (niecałe) jak rozpocząłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 14.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Z moich doświadczeń...Za rok będziesz śpiewał:Au shalalala,mam dwie lewe ręce.Au shalalala,nie mam pieniędzy.Au shalalala ,nie mam ochoty.Au shalalala,wziąć się do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 15.04.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 hehe ja juz sobie moge tak zaspiewac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts