selimm 14.04.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 PRZECZYTAJCIE! Kobieta została uprowadzona przez 5 mężczyzn z klubu nocnego. Wg lekarzy i policji, przed porzuceniem została ona zgwałcona. Kobieta nie pamietała żadnych wydarzeń z poprzedniego wieczoru. Z testów krwi, które przeprowadzono, wykryto Rohypnol-pigułkę gwałtu oraz Progesterex - lek sterylizujący. Lek ten jest teraz stosowany podczas imprez przez gwałcicieli do sterylizacji swoich ofiar. Progesterex jest dostępny do sterylizacji dużych zwierząt. Pogłoska mówi, że Progesterex jest używany wraz z Rohypnol (pigułka, po której traci się świadomość) podczas randek. Tak samo jak Rohypnol, pigułkę można rozpuścić w napoju dziewczyny. Dziewczyna rano nie pamięta nic, co wydarzyło się poprzedniego wieczoru. Progesterex, który tak samo łatwo rozpuszcza się w napoju, nie pozwala na poczęcie z gwałtu, więc gwałciciel nie musi się obawiać testów rodzicielskich do identyfikacji go w przyszłości. Lek nie działa chwilowo. Dzialanie jest TRWAŁE! Progesterex jest zaprojektowany do sterylizacji koni. Kobieta, która zażyje lek, JEST BEZPŁODNA DO KOŃCA ŻYCIA. Napastnicy mogą zdobyć lek od każdego, kto jest w szkole weterynaryjnej, bądź na uniwersytecie. To takie proste i Progesterex stał się bardzo popularny wśród gwałcicieli. Są także strony, które instruuja ich, jak mają go używać. Proszę, prześlij to ostrzeżenie do wszystkich-zwłaszcza dziewczyn. Bądź ostrożna, kiedy się bawisz i nie zostawiaj swojego napoju bez opieki. Panowie, poinformujcie wszystkie swoje znajome i rodzinę o nowym zagrożeniu. Ponad 360 kobiet zostało w ten sposób zgwałcone. Dziewczyny, uważajcie na siebie i swoje napoje, a panowie niech strzegą kobiet z którymi wyszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przmslw 14.04.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 A wystarczy troche pogooglać i bzdur nie powtarzać http://www.snopes.com/medical/drugs/progesterex.asp, echh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://www.wprost.pl/drukuj/?O=6149 http://hotnews.pl/druk,10,88.html dobrze zajrzałeś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://pl.wikipedia.org/wiki/Flunitrazepam jak by Ci było mało to masz jeszcze jeden .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przmslw 14.04.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Sigh... A co to ma wspólnego ze sterylizajcją koni?Jak dla mnie EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 a Ty sie o konia martwisz ...tak niesmiało spytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 14.04.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Działa czy nie, uważać na pewno trzeba. Naprawdę się cieszę, że moja córka w tym roku kończy dopiero 6 lat. Koni na razie nie mam i mieć nie zamierzam, chociaż stadnina blisko nowego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 sorry Selim ale urban legends sie kłania gwalciciel albo ma to w nosie alebo - jesli nie chce byc wykrytym - uzyje prezerwatyw - tym bardziej ze pozbawi w ten sposob "śladow" po ktorych (badanie DNA) mozna by go było wykryć dodatkowo bidulek nie musi sie bac ze "zalapie " cos od tej swojej ofiary gwałtu prostrze , skuteczniejsze i od dawna sprawdzone niz kupno trudno dostepnego leku ( o ile wogole takie cos istnieje) ktory albo na czarnym rynku jest dostepny albo pod scisla kontrola legalnie komu by sie chcialo?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 mnie nie zgwałcą ..corki nie mam - wiec mi to titto tylko ze od kiedy prezerwatywa powoduje kilku godzinną amnezje ..co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 mnie nie zgwałcą ..corki nie mam - wiec mi to titto tylko ze od kiedy prezerwatywa powoduje kilku godzinną amnezje ..co ?? Selim - nie mowie ze nie ma tych "pigulek gwaltu" bo cos mi sie obilo o uszy -nie mialam na szczescie mozliwosci sprawdzenia ale czasami o czyms takim sie slyszy i to ma sens ja mowie ze nie wierze w te "sterylizujace" jak gwalcicielowi bedzie na tym zalezalo to gumki uzyje nawet z tego powodu ze tansza i prostrza w obsludze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 14.04.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 mnie nie zgwałcą ..corki nie mam - wiec mi to titto tylko ze od kiedy prezerwatywa powoduje kilku godzinną amnezje ..co ?? Może po spożyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 ja mowie ze nie wierze w te "sterylizujace" ptasia grypa podobno tez niestraszna człowiekowi ..w/g władz ...to skąd sie ta panika bierze ??? pewnie to aż takich sterylizujących wlasciwosci nie ma - ale dobrze dziala na wyobraznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek.tor 14.04.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 O tym, że dziewczyna na dyskotece może być zgwałcona a facet może dostać tam po pysku wiadomo nie od dziś.O "pigułce gwałtu" jako fakcie także jest powszechnie wiadomo. Ale z tą dożywotnią "końską" kastracją to Selimku dobrowolnie bez najmniejszej farmakologicznej podniety dałeś d..... (ciała....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.04.2006 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 chłopie ten tekst lata po całym internecie ..... nie ja to pisałem jesli to takie bezpieczne ...to podasz to zonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.04.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 za duzo latasz po internecie, straszny latawiec z Ciebie a o córkę i tak się będę bała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.04.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 a o córkę i tak się będę bała Ja też, dopiero malutka, ale co wymyślą jak ona dorośnie do dyskotek, trzeba będzie wynająć cichego ochroniarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.04.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 moja ma 14 lat ostatnio 16stolatka zaginęła w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 o wlasnie posluchalam wiadomosci - 15 latek zatrzymany za zgwalcenie 2ch kobiet tym jednej w 4tym mies ciazy ktora skopal po brzuchu przy okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 14.04.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 straszne rzeczy się dzieją .....zresztą wystarczy spojrzec na to co się dzieje w szkołach itp. Ostatnio przypadkiem trafiłam do klubu, gdzie przeważającym wiekiem by przedział 14-16 lat. Doznałam szoku, jak te dziewczyny były poubierane, jeżeli w ogóle były ubrane - nie mówiąc o tym co robiły w męskiej ubikacji i potem się dziwić, że są zgwałcone jak same prowokoują. Oczywiście są odstępstwa od reguły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.04.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 o wlasnie posluchalam wiadomosci - 15 latek zatrzymany za zgwalcenie 2ch kobiet tym jednej w 4tym mies ciazy ktora skopal po brzuchu przy okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts