Szarek 22.06.2001 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2001 Odnośnie artykułu "Pieczeń z rusztu, czyli warto mieć grill."Temat jak sądzę bardzo na czasie,jednak wybrany przez was grill nie grzeszy estetyką- jest po prostu brzydki, a to w moim przekonaniu jest ważny aspekt na każdej działce. Właśnie sam przymierzam się do wybudowania grila, jednak z waszej propozycji chyba nie skorzystam.pozdrszarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek M. 28.11.2001 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2001 Ten grill wcale nie był zły. Prosty w budowie. Może sobie taki zbuduję? Tylko wykończenie płytą z piaskowca (kosztuje 100 zł/m2) za bardzo podwyższa cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 28.11.2001 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2001 W nr 12 Ladnego domu jest opisany grill-letnia kuchnia-wędzarnia, całkiem sympatyczne.Właśnie robię podobną wędzarnię ze starej szafki narzędziowej.baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 23.02.2002 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2002 Ja taki grill mam już od 5 lat. Duży ruszt, całość z vegły szamotowej.Blat zamówiony u kamieniarza.Załuję tylko, że nie podciągnąłem prądu do grilla.Ale jest tam miejsce na śmieci, szafka na węgiel i akcesoria.GRILL JEST KONIECZNY NA DZIAŁCE I NIE TAKI ZA 20zł TYLKO PORZĄDNY STACJONARNY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts