michalm 14.04.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Witam serdecznie.Czy ktoś orientuje się może gdzie w pobliżu Katowic można kupić kostkę granitową?Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabick 15.04.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Oto namiary na firmę sprzedającą kostkę granitową. Ceny nawet niezłe. PHU "POSESJA" Adres: ŻoryKontakt:Michał MiężałTel kom: 603-116-139E-mail: [email protected] Znalazłem na http://www.BUD-NET.pl Sam szukam kostki więc i mnie to interesuje. Jeśli ktoś zna lepszy kontakt również będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobTrebor 17.04.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 także w Libecie na Ligockiej w Kcach mają taką kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 17.04.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 http://www.google.com/search?hl=pl&hs=TxO&client=opera&rls=pl&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=kopalnie%2Bkostka+granitowa&spell=1 Ja kierowałabym się cenami producenta lub ewentualnie kostką z rozbiórki, używaną przez firmy drogowe.Już uzasadniam. Przy remontach dużych nawierzchni, firmy drogowe poprawiają podbudowę i często zrywają stare " kocie łby", które wędrują na składowiska do dalszego zastowania lub odsprzedaży. U producenta- wiadomo, cena bez marży pośrednika. O namiary na firmy remontowe, najlepiej zapytać w rejonowej Dyrekcji Dróg Publicznych. Pokłady granitu na Dolnym Śląsku, w okolicach Strzelina i prywatne kopalnie oferują całkiem sensowny towar w znośnej cenie. W centrum budowlanym na Karmelkowej, we Wrocławiu, ceny są większe x3. Wiem, bo sprawdzałam to osobiście 3 lata temu. Szukałam akurat łomków serpentynitowych na okładziny podłogowe. W Jordanowie u producenta, kupiłam po 14-16zł/ m2, a w centrum kamieniarskim te same łomki były już po 30-45zł/m2 !!!!! Więc przy zakupach kilkudziesięciu metrów lub ton, i dodoaniu kosztu transportu , zakup i tak jest tańszy u producenta , niż u pośrednika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia.ztk 15.09.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Sprzedam kostkę granitową 8/11 szarą producent ze Strzegomia TANIO!!!!!!!GG: 9057982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts