KrzysiekMarusza 21.02.2003 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Koty O.K. - byle nie wykrecane ! N a jednowartwowa sciane nadaje sie BK 36 cm i grubszy, odm 400, choc i 500 starczy (dla 500 wychodzi U cos kolo 0.4). Kazdy sobie sam musi odpowiedziec, czy 0.4 mu wystarczy, czy za duzo. Ja zakladam (jesli to bedzie BK ) 500 36 cm bez ocieplania w ciagu 1-2 lat, a potem sie zobaczy .... Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 07.04.2003 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 a ja jak odkrecam prysznic to mój pies sądzi, ze to dla niego i spiernicza gdzie moze najdalej... znaczy sie myć sie nie lubi.. nie lubi, i nie ocieplać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 07.04.2003 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Wracajac do tematu. Niedawno zrobilismy pomiar termowizyjny naszego domku z Ytonga. Sama przy tym bylam i na wlasne oczy widzialam totalnie zielony obraz na kazdym kawalku muru 36,6. Mostki byly tylko na nadprozach betonowych, slupkach wspierajacych sciane kolankowa, ale najbardziej na czerwono swiecil fundament! Na pewno go wiec docieplimy, a tamte straty rowniez potraktujemy opaskami ze steropianu.Wniosek jest jeden:jak ktos ma pelny sytem Ytonga dobrze wymurowany, docieplenie jest wyrzucaniem pieniedzy w bloto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 A gdzie zamówić taki pomiar termowizyjny? Też jestem ciekawa gdzie mam mostki. (nie te w zębach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 07.04.2003 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Bylo juz o tym na forum. W Opolu robi to firma ECO, w Wroclawiu Infratech, w stolicy kilka firm. Zaplacilismy 500zl i nie zalujemy, warto bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts