sadni 15.04.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 poszukuję ludzi którzy budują lub budowali dom na podlasie może ktoś ma ochotę na podzielenie się inf. na temat dobrych wykowawców sklepów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowa 07.06.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 No nareszcie jakiś ziomek , już myślałam że na Podlasiu się nie buduje, albo co gorsza ludzie nie mają internetu. Podlasianie łączyć się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 08.06.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Działka na etapie zakupu, projekt wybrany... aktualnie się dokształcam w dziedzinie budowania, ale jak dobrze pójdzie zimą załatwiam pozwolenie na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 09.06.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 No nareszcie jakiś ziomek .......Podlasianie łączyć się!!! Może problem w tym kto uważa się za Podlasiaka? Mieszkańcy Białegostoku i okolic - na pewno. Ale kto jeszcze ? - nie wiem. Za to wiem, że wiekszość Podlasia znajduje się w województwach mazowieckim i lubelskim oraz na Białorusi Z to całe wschodnie Mazowsze, czyli Ziemia Łomżyńska znalazło się w woj.podlaskim. Niezły galimatias, ale cóż taka jest nasza historia, że o polityce nie wspomnę.... tomasz z mazowsza (w woj.podlaskim ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 09.06.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 No właśnie Gwoli ścisłości - ja jestem z województwa podlaskiego - miasto Suwałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oscar.fire 28.07.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 No i ja się dołączę. Mimo, że mieszkam w lubelskim to Biała Podlaska też jest mocno powiązana z podlasiem i stąd właśnie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 06.08.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Hej ! Ja również jestem z lubelskiego - mieszkam niedaleko Białej Podl.Co prawda już nie buduję ale wykańczam.(mieszkanie i siebie) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts