Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Pluszowych

mikun

Recommended Posts

Mikun - skąd macie pana kominkowego? I jakiej firmy okna wybraliście? Kupowaliście gdzieś w Toruniu? I jeszcze podziel się namiarami na pana od płotu - please :D I kafelkarza :lol: . Przepraszam, że tyle pytań, ale też się właśnie rozglądam za tym wszystkim i przydałyby się jakieś namiary.

• 3 weeks później...
mikun zdjęcia są super. Fajnie, ze piszesz!

Napisz jakie ogrzewanie będziesz miał? Takie o którym pisałeś mi kiedyś tzn. elektryczne.

Pozdrawiam

witam

jakoś zawsze sprawdzam czy ktoś coś pisze w komentarzach i nigdy nie widziałem tych postów.

Przepraszam będę zaglądał uważniej.

co do ogrzewania. No pewnie że elektryczne, klamka zapadła, nie ma odwrotu. plus kominek z rozprowadzeniem ciepłego powietrza

pozdrawiam

Mikun - skąd macie pana kominkowego? I jakiej firmy okna wybraliście? Kupowaliście gdzieś w Toruniu? I jeszcze podziel się namiarami na pana od płotu - please :D I kafelkarza :lol: . Przepraszam, że tyle pytań, ale też się właśnie rozglądam za tym wszystkim i przydałyby się jakieś namiary.

przeprosiny jak wyżej :)

co do kominka, nie pamiętam nazwy, Magda będzie pamiętała ale są na Mickiewicza, pod koniec, po lewej stronie (jak znasz Toruń, a jak nie to mogę podesłać tobie telefon)

okna - zdaje się ferrum - kontakt mogę podesłać jak będzie trzeba. gdzieś na rubinkowie czy niedaleko Elany.

Płot - ale chodzi o front, czy o siatkę? bo my musimy aż 3 strony siatki bo nie mamy sąsiadów i nie zanosi się narazie.

kafelkarz - sam jeszcze nie mam pewności co do tego czy go mamy. Niby jest ale cos deczko zajęty. Zobaczymy do nas ma wchodzić dopiero na początku roku. Pogoń mnie na priv to dam namiary telefoniczne bo nie mam przy sobie

pozdrawiam

• 4 months później...