Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SEIDING PODBITKA

Teska

Recommended Posts

• 2 months później...

KRZYSMAK moja podbitka wyglada nio powiem nieskromnie cuuudnie :smile: ciesla który ja robi ma niekonwencjonalne rozwiazania...tak tak...z seidingu tez mozna cos ładnego zrobić..zapłaciłam za 80 mb połozenia 1500 zł..

Buduje koło szczecina

• 1 month później...
Gość alexy
KRZYSMAK moja podbitka wyglada nio powiem nieskromnie cuuudnie :smile: ciesla który ja robi ma niekonwencjonalne rozwiazania...tak tak...z seidingu tez mozna cos ładnego zrobić..zapłaciłam za 80 mb połozenia 1500 zł..

Buduje koło szczecina

uwaga techniczna: pisze sie SIDING :oops:

a 25 zł za 1 mkw robocizny to średnia cena, można osiągnąć ceny na poziomie od 18 zł netto

Ceny dotyczą rynku Warszawy i okolic

• 3 months później...
  • 2 weeks później...
  • 6 months później...

moja podbitka jest od 6-ciu do 10m nad ziemią. W jakim stopniu powinno to wpłynąć na cenę? Podbitki jest około 25-26m2 a mamy zapłacić 1500PLN, czyli wychodzi prawie po 60PLN za m2!!! Dodam, że nie jest to podbitka drewniana tylko PCV - dokładnie Boryszew (długie bodaj 4-metrowe elementy szerokości co najmniej 30cm...więc powinno się to układać dosyć szybko). Okolice Grodziska Mazowieckiego.

Druga sprawa to stawka godzinowa pracownika fizycznego, zarówno tzw.majstra jak i pomocnika - w mazowieckim. Mamy zamiar zrobić taras na słupach przy domu (przy szalunkach i zbrojeniu będzie pracowało codziennie 5-ciu ludzi - wszyscy po 15PLN na godzinę!!! Wychodzi na to, że trzeba będzie zapłacić 5-ciu majstrom :-? :( :cry: ). Na pytanie czy jest to szara czy jak kto woli czarna strefa, nie odpowiem... odpowiedź pewnie znacie. Czekam na Wasze głosy.

Pozdrawiam

Pearl

• 3 years później...
  • 2 weeks później...
  • 5 weeks później...
  • 11 months później...
  • 6 months później...