anapolon24 16.04.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 mam z dzieczyna dzialke okolo 5 arow , niestety dzialka jest waska ma 13m szerokosci a moj projekt ma 8,6 szerokosci wiec zostaje 4,4 m na odstepy od granicy gdzie mam isc i zapytac albo gdzie zalatwic zeby uwzgledniono mi takie odleglosci od granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 16.04.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Dość dokładnie jest takie postępowanie opisane w dzienniczku użytkownika RYDZU (http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=27859). Przy tych wymiarach działki i domu nie da się raczej uniknąć ulokowania w ostrej granicy działki. Musisz ocenić, czy zabudowa sąsiednich działek, a także konstrukcja samego budynku pozwalają na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts