wiolka 16.04.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Czy ktoś buduje, bądz wybudował WB 3927? Jesteśmy prawie zdecydowani na jego budowę, ale chętnie posłuchalibyśmy jeszcze opini doświadczonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grot_1 10.01.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 I jak, zdecydowaliście sie na ten dom? Ja też zastanawiam się nad WB 3927. Uważam że jest super! Prosty kształt (a więc stosunkowo niedrogi), czytelny układ wnętrz, niezaduży, niezamaly, akurat dla trzyosobowej rodziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolka 14.01.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witamzdecydowaliśmy się na ten właśnie projekt, budowaliśmy i już w nim mieszkamy, choć nie jest w pełni jeszcze wykończony, jesteśmy bardzo zadowoleni, jest ładny, niedrogi i funkcjonalny choć zrobiliśmy małe zmiany.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grot_1 17.01.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Witam, my też myśleliśmy o zmianach: po pierwsze zlikwidować załomy muru, czyli dom byłby na planie prostokąta, następnie zlikwidować spiżarnię i postawić przy kominie kozę, a do pom gosp wejście zrobić z kuchni (to byłaby spiżarka). Kolejnym pomysłem jest zmniejszenie wiatrołapu, bo tym sposobem zwiekszymy pomieszczenie gospodarcze(tam gdzie na planie jest wc i schowek). Jeszcze kilka zmian chodzi mi po głowie, ale nie wiem na ile zmian można sobie pozwolić, jakie zmiany są akceptowane przez autorkę projektu a jakie nie. A jakie zmiany Wy wprowadziliście do projektu? Budowaliście "normalny"projekt, czy lusterko? pozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 11.07.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Czy jest ktos na forum, kto wybudowal ten dom?http://www.agrobisp.pl/cgi-bin/store?action=display&item=273&usid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts