zielonooka 16.04.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 OOOOOO!!! witam!!!! takiej okazji nie przegapie zeby byc kometarzem pierwszym !!! http://www.kuron.com.pl/phpBB2/images/smiles/020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 I drugim - tytuł przewrotny - nic nie powiem (jako fanka zielonego kolo domu ) lece doczytac do konca zaraz cos naskrobie Doczytałam... ja tez nie lubie sie grzebac w ziemi , ale za to zielen uwielbiam, co i rusz dokupuje jakiec "cwiatki" ktore potem zapomniane usychaja na parapecie, ale ogrod to co innego najwyzej zarosnie ale nie uschnie No ale juz tam sie nie czepiam , jakby kazdy byl taki sam to by bylo nudno Pozdrawiam serdecznie i czekam na dalszy ciag (jak chcesz zmienic jakos tytul komentarzy to pisz - dzis mie mam weny ale moze : komentarze do domu Zuzy35 co wzgardzila ogrodem ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 16.04.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Witam ,glupio spytam : zielonooka drugi dziennik zaczylas pisac pod pseudonimem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 nie!!! Zuza to Zuza a ja to ja choc sie znamy, to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 16.04.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 a to przepraszam faux pas Zuzo35 witam, masz bardzo podobny styl pisania jak zielonooczka, stad pomyslalem ze zielonooka moze w ramach kawalu czy tez budowy drugiego domu (a cholera ja tam wie co wymysli ) zaczela pisac pod pseudonimem artystycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 no patrz...nie tylko ja taka zdolna Zuza! dalej prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 16.04.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 A dziękuję uprzejmie za założenie komentarzy:-)) Zielonooka i Zuza to dwie różne osoby Choćby podejście do posiadania domków nam się różni! Ale faktem jest, że razem odbyłyśmy średnio długą podróż i okazało się, że oprócz tych ogródków to poglądy na wiele rzeczy mamy podobne, zwłaszcza w tematach, gdzie sprzeciw społeczeństwu jest niepopularny A tytuł mi się niezwykle podoba!! Taki trafny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 16.04.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 poglądy na wiele rzeczy mamy podobne, zwłaszcza w tematach, gdzie sprzeciw społeczeństwu jest niepopularny hmmm ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 16.04.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Oj, źle się wyraziłam Ale obżarcie mnie tłumaczy Sprzeciw społeczeństwu jest zawsze niepopularny, to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 wilcza 75 - a takie tam,takie tam babskie pogaduchy byly ale od razu uprzedzam ze nie w kwesti mezczyzn (to bedzie obgadane next time ) Zuza - a jednego nie lapie -te przeprowadzacze takie fajne co piszesz .... zostawili rzeczy w chałupce... - to przeciez ja juz bym im warczala do telefonu zeby d... w troki zabierali i wywiazali sie do konca ze zlecenia jezu, zostawilas to tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 16.04.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 No coś Ty??? W życiu tak tego nie zostawię. Wydzwaniałam, awanturowałam się, nie mam już siły do nich. W czwartek idzie do nich ktoś, kogo nazywam moim prawnikiem. Tzn. mój kolega, który jest prawnikiem. Też się na nich zaparł. Tyle, że musiałam się wyprowadzić, bo chcieli już wejść ludzie, którzy mieszkanie kupili. A to był weekend, nikogo innego bym nie znalazła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 18.04.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Napisałaś: "bo opatrzność nad wariatami czuwa " Może nie jesteś "wariatka" ale na pewno w pewnym sensie szalona . Z drugiej strony wiara czyni cuda . I mam nadzieję że bez problemów zakończysz swoją przygodę z budową i zamieszkasz w domku z ogródkiem, który pielęgnować będzie Twoja Mama. A z czasem może to polubisz? Z całego serca Ci tego życzę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 18.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Dziękuję, Ewusia, serdecznie za życzenia Ogrodu pewnie nie polubię, ale zapewne przestanę mówić, że nie toleruję A wariatką jednak jestem... Cóż, tak się czasami życie układa, że trzeba zwariować, żeby zachować zdrowe zmysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Zuza wklej w profilu odnosniki do dziennika i komentarzy - łatwiej bedzie trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 18.04.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Okropnie mi dziś sieć działa Ale to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 19.04.2006 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 qrde!!! jak ja kocham takie blondynki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 19.04.2006 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Powinnam się obrazić? (blondynki są honorowe)... Nie, chyba nie Za to zdradzę Ci tajemnicę, mam nadzieję, że nikt nie podsłuchuje. Uważaj na takie blondynki Taka kretynka to filozofia życiowa i fasada. Prowadząca do celu zresztą. Widziałeś kiedyś blondynkę, która nie dostała tego czego chce? A moje blondyństwo ma swoją dobrą stronę. Panowie robotnicy podzielili się ze mną na przykład swoimi sposobami na to jak się odegrać na inwestorze, który uważa, że wszystko wie najlepiej i mówi im jak mają pracować. Najbardziej podobał mi się pomysł z jajkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.04.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Kurcze - glowe bym sobie uciac, ze juz tu sie w komantzrach wpisalam (bo jestem wierna czytalniczka tego nietypowego jak na muratorowe klimaty dziennika) - ale nic - to teraz sie wpisze Jestem pod ogolnym wrazeniem twojego stylu budowlanego, bo ja bym tak chyba nie umiala Co do panow od alarmu - chyba bym wziela tego elatycznego bo nienawiedze jak mi wykonawca laske robi Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Zuza a nie pomyslalas o forumowym _ZBYCH_ u? duzo osob go chwaliło! ps . ladny mam avatarek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.04.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Zuza ja tak od niechcenia zaczelam czytac, bo mi sie nie chcialo.., a tu po chwili sie budze i ...O, to jest cos fajnego, ale ta babka fajnie pisze...No i przeczytalam do konca. Wiem jedno, takim ludziom wszystko sie udaje, bo musi sie udac i juz... Bede do Ciebie zagladac. Trzymam kciuki, pozdrowionka dla mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts