Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do domu Zuzy 35 - co ogrodu nie chciała ....

Recommended Posts

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I drugim - tytuł przewrotny - nic nie powiem (jako fanka zielonego kolo domu :wink: ) lece doczytac do konca zaraz cos naskrobie

Doczytałam... ja tez nie lubie sie grzebac w ziemi , ale za to zielen uwielbiam, co i rusz dokupuje jakiec "cwiatki" ktore potem zapomniane usychaja na parapecie, ale ogrod to co innego najwyzej zarosnie ale nie uschnie :wink: No ale juz tam sie nie czepiam , jakby kazdy byl taki sam to by bylo nudno :wink:

Pozdrawiam serdecznie i czekam na dalszy ciag

(jak chcesz zmienic jakos tytul komentarzy to pisz - dzis mie mam weny ale moze : komentarze do domu Zuzy35 co wzgardzila ogrodem ? :lol: 8) ) :wink: :wink: :wink:

A dziękuję uprzejmie za założenie komentarzy:-))

Zielonooka i Zuza to dwie różne osoby :-) Choćby podejście do posiadania domków nam się różni!

Ale faktem jest, że razem odbyłyśmy średnio długą podróż i okazało się, że oprócz tych ogródków to poglądy na wiele rzeczy mamy podobne, zwłaszcza w tematach, gdzie sprzeciw społeczeństwu jest niepopularny :-)

A tytuł mi się niezwykle podoba!! Taki trafny jest :-)

wilcza 75 - a takie tam,takie tam babskie pogaduchy byly :wink: ale od razu uprzedzam ze nie w kwesti mezczyzn (to bedzie obgadane next time :wink: )

Zuza - a jednego nie lapie -te przeprowadzacze takie fajne co piszesz .... zostawili rzeczy w chałupce... - to przeciez ja juz bym im warczala do telefonu zeby d... w troki zabierali i wywiazali sie do konca ze zlecenia :evil: :o jezu, zostawilas to tak?

No coś Ty???

W życiu tak tego nie zostawię. Wydzwaniałam, awanturowałam się, nie mam już siły do nich. W czwartek idzie do nich ktoś, kogo nazywam moim prawnikiem. Tzn. mój kolega, który jest prawnikiem. Też się na nich zaparł.

Tyle, że musiałam się wyprowadzić, bo chcieli już wejść ludzie, którzy mieszkanie kupili. A to był weekend, nikogo innego bym nie znalazła.

Napisałaś: "bo opatrzność nad wariatami czuwa " :lol:

Może nie jesteś "wariatka" ale na pewno w pewnym sensie szalona 8). Z drugiej strony wiara czyni cuda :D. I mam nadzieję że bez problemów zakończysz swoją przygodę z budową i zamieszkasz w domku z ogródkiem, który pielęgnować będzie Twoja Mama. A z czasem może to polubisz?

Z całego serca Ci tego życzę......

Powinnam się obrazić? (blondynki są honorowe)... Nie, chyba nie :-)

Za to zdradzę Ci tajemnicę, mam nadzieję, że nikt nie podsłuchuje. Uważaj na takie blondynki :-) Taka kretynka to filozofia życiowa i fasada. Prowadząca do celu zresztą. Widziałeś kiedyś blondynkę, która nie dostała tego czego chce? :)

A moje blondyństwo ma swoją dobrą stronę. Panowie robotnicy podzielili się ze mną na przykład swoimi sposobami na to jak się odegrać na inwestorze, który uważa, że wszystko wie najlepiej i mówi im jak mają pracować. Najbardziej podobał mi się pomysł z jajkiem.

Kurcze - glowe bym sobie uciac, ze juz tu sie w komantzrach wpisalam (bo jestem wierna czytalniczka tego nietypowego jak na muratorowe klimaty :D dziennika) - ale nic - to teraz sie wpisze :wink:

Jestem pod ogolnym wrazeniem twojego stylu budowlanego, bo ja bym tak chyba nie umiala :D

Co do panow od alarmu - chyba bym wziela tego elatycznego bo nienawiedze jak mi wykonawca laske robi :wink:

Pozdrawiam! :D

Zuza ja tak od niechcenia zaczelam czytac, bo mi sie nie chcialo.., a tu po chwili sie budze i ...O, to jest cos fajnego, ale ta babka fajnie pisze...No i przeczytalam do konca.

Wiem jedno, takim ludziom wszystko sie udaje, bo musi sie udac i juz... :wink:

Bede do Ciebie zagladac. Trzymam kciuki, pozdrowionka dla mamy. :p