magi 15.06.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Skrobnij coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 15.06.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Ja nie lubię, nie chcę i nie będę skrobać. Po co mi to skrobanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 15.06.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Poważni panowie, z poważnymi minami, w poważnych badaniach wykazali że analiza rozumowa sprawda się przy decyzjach z niewielką ilością parametrów. Tam gdzie trzeba podejmować decyzje uwzględniając naprawde dużo różnych zmiennych - lepsze wyniki daje zdanie się na intuicję. To jest fakt naukowy. A jeśli do tego jeszcze doda się trzepotanie rzęsami Pozdrawiam Zuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 18.06.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Poważni panowie, z poważnymi minami, w poważnych badaniach wykazali że analiza rozumowa sprawda się przy decyzjach z niewielką ilością parametrów. Tam gdzie trzeba podejmować decyzje uwzględniając naprawde dużo różnych zmiennych - lepsze wyniki daje zdanie się na intuicję. To jest fakt naukowy. A jeśli do tego jeszcze doda się trzepotanie rzęsami Pozdrawiam Zuza Dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 18.06.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 To nie pisz Jak chwilę ochłoniesz, wklej parę fotek Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 24.06.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 czesc Zuzapetardziaski ten Twoj dzienniki my tez sie budujemy i ja sie tez na tym kompletnie nie znam bo nie chce, ale u mnie teściu wszystko w ryzach trzyma, do nie przychodzą jak chca wiedzieć czy ma być tak albo tak? i ewentualnie z czegoa jak mam jakiś problem to hop na forum i pytanko zadaje i dobre duszyczki mi doradzają od tylei powiem jedno kobito normalnie mi imponujesz bo nie wiem czy ja jak bym nie miala wsparcia lub pomocy tescia to bym sie budowała sama , normalnie tej Twojej spontaniczności Ci ozna pozazdrościć w tej kwestii bo ja musze 10 razy sie zastanowić zanim coś zdecyduje w tym budowaniua chlop to tylko facet z krwi i kości i w końcu oni podobno z Marsa wiec nie ma sie czym przejmować w kwestii jakichs tam wypowiedzi zycze sukcesow w budowaniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.06.2006 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 mi dysze ni potrzebne to dziekuje moge za to ew. dac namiar na takiego jednego co studie kreci ale nie wiem czy on nie tylko na jednym kawalku warszawy i czy sie lapiesz pod ten jego obszar ale tel ci wysle na prv. (w pon jak w pracy sprawdze) pozdrawiam (ps. wiekszosc fotek to krzyzyki nie widac, reszta co widac - faaaajne widzisz juz sie zachwycasz lazienka - daj sobie ze 4 miesiace jak napiszesz - KOCHAM TEN DOM!!! JAK JA MOGLAM W MIESCIE MIESZKAC?!?!?! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 26.06.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Zuza a jednak budowanie i wykańczanie to fajna zabawa Pomyśl, ile okazji do przeprowadzenia fajnych rozmów Ps. Widzę, że korzystasz z tarasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 28.06.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Zdjęcia OK. Podoba mi się u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annkier 29.06.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 jak na niechciany to całkiem Ci dobrze wyszedł ten domeczek, chętnie bym go zobaczyła w realu, bede budowała w tej samej miejscowosci, podbudował mnie ten Twoj post, ze tak sobie swietnie poradziłaś czeka mnie to samo, a wiedze mam podobną do Twojej, mam nadzieje ze forum muratora mi pomoże albo jeszcze bardziej zamąci pozdrawiam, sąsiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 01.07.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 O rany Zuza, jesteś niesamowita. Nie mieszkasz nawet jeszcze miesiąc i masz już lampy u sufitu Podziwiam. I w ogóle na zdjęciach, to Twój domek wygląda na bardziej zagospodarowany, niż mój, a mieszkam już pół roku (i nie mam kolorków na ścianach, np.). A odlotową deskę (to taka miękka?) klozetową, to Mama sama wybrała? Poszukiwanie dyszy przypomina mi zakup moich przycisków do geberitu. Instalatorzy tego geberitu dawno o nas zapomnieli, a kafelkarze, którzy mieli zamontować też armaturę polecili zakupić przyciski. I powiedzieli, że one różnią się tylko wyglądem. A w sklepie pokazują nam kilkanaście rodzajów przycisków, które wyglądem to akurat się najmniej różniły (tyle, że białe, chrom, albo satyna), ale właśnie różniły się całą resztą. Skończyło się na tym, że następnego dnia instalator wod-kan (ten, który już zdążył zapomnieć) jeździł z nami po te przyciski, bo tylko on pamiętał jakie geberity założył. A te buraki kafelkarze to jeszcze nas ze 3 razy przepędzili po różne rury i syfony, które potem nie pasowały. Acha, za dysze dziękuję, mam gaz z rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 05.07.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 dziennik git, jeden z najciekawszych na forum. Akurat w tym jednym z nielicznych podobaja mi się przemyslenia własne. tak 3mać. i nie kończ budowy za wcześnie, chcemy jeszcze poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 06.07.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 mi dysze ni potrzebne to dziekuje moge za to ew. dac namiar na takiego jednego co studie kreci ale nie wiem czy on nie tylko na jednym kawalku warszawy i czy sie lapiesz pod ten jego obszar ale tel ci wysle na prv. (w pon jak w pracy sprawdze) pozdrawiam (ps. wiekszosc fotek to krzyzyki nie widac, reszta co widac - faaaajne widzisz juz sie zachwycasz lazienka - daj sobie ze 4 miesiace jak napiszesz - KOCHAM TEN DOM!!! JAK JA MOGLAM W MIESCIE MIESZKAC?!?!?! ) O rany dzwońca, jak mnie dawno nie było!!! Zielonooka, a bier Ty te dysze, na zdrówko. Właściwie to już najwyższy czas, żebyś zawitała w moim domku Powiedz tylko kiedy i już. Poznasz moją ferajnę zwierzęcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 06.07.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 jak na niechciany to całkiem Ci dobrze wyszedł ten domeczek, chętnie bym go zobaczyła w realu, bede budowała w tej samej miejscowosci, podbudował mnie ten Twoj post, ze tak sobie swietnie poradziłaś czeka mnie to samo, a wiedze mam podobną do Twojej, mam nadzieje ze forum muratora mi pomoże albo jeszcze bardziej zamąci pozdrawiam, sąsiadka Zapraszam, obejrzysz sobie Na razie poznałam dwie osoby, które budują w mojej okolicy, z tym że jedną poznałam to za dużo powiedziane. Jedna to pani, która przyjechała z mężem porady szukać Druga to koleżanka z pracy mojej przyjaciółki (o tej tylko słyszałam - pracują w firmie obracającej paliwami), jesteś jedną z nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 06.07.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 dziennik git, jeden z najciekawszych na forum. Akurat w tym jednym z nielicznych podobaja mi się przemyslenia własne. tak 3mać. i nie kończ budowy za wcześnie, chcemy jeszcze poczytać Dzięki Budować to ja jeszcze dłuuuugo będę, ale mi coś czasu brakuje na pisanie na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 06.07.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Zuza a jednak budowanie i wykańczanie to fajna zabawa Pomyśl, ile okazji do przeprowadzenia fajnych rozmów Ps. Widzę, że korzystasz z tarasu? na szczęście taras zaraz skończony będzie, ufff... A rozmowy przeprowadzam coraz ciekawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 06.07.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 O rany Zuza, jesteś niesamowita. Nie mieszkasz nawet jeszcze miesiąc i masz już lampy u sufitu Podziwiam. I w ogóle na zdjęciach, to Twój domek wygląda na bardziej zagospodarowany, niż mój, a mieszkam już pół roku (i nie mam kolorków na ścianach, np.). A odlotową deskę (to taka miękka?) klozetową, to Mama sama wybrała? Poszukiwanie dyszy przypomina mi zakup moich przycisków do geberitu. Instalatorzy tego geberitu dawno o nas zapomnieli, a kafelkarze, którzy mieli zamontować też armaturę polecili zakupić przyciski. I powiedzieli, że one różnią się tylko wyglądem. A w sklepie pokazują nam kilkanaście rodzajów przycisków, które wyglądem to akurat się najmniej różniły (tyle, że białe, chrom, albo satyna), ale właśnie różniły się całą resztą. Skończyło się na tym, że następnego dnia instalator wod-kan (ten, który już zdążył zapomnieć) jeździł z nami po te przyciski, bo tylko on pamiętał jakie geberity założył. A te buraki kafelkarze to jeszcze nas ze 3 razy przepędzili po różne rury i syfony, które potem nie pasowały. Acha, za dysze dziękuję, mam gaz z rury. Nie daj się nabrać na "różnią się tylko wyglądem". Tym sposobem mam zbędną kabinę prysznicową, jedną baterię, kupę jakichś dydek, które tylko pobieżnie wiem do czego są... Jak tak dalej pójdzie to otworzę sklep z dydkami na oko kupowanymi Deska klozetowa jest twarda, ale faktycznie taka... z masy jakaś... ładna, prawda? Strasznie się przy niej uparłam, bo mama nie chciała, ale teraz nie żałuje. Kolorków na ścianach mieć nie zamierzam, a lampy wisiały chyba najpierwsze w tym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 06.08.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Zuza, czy Twój taras już istnieje? Wydaje mi się, że widziałam jakiś kawałek na zdjęciu z psem. (Ja ciągle mam tylko wirtualny ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 08.08.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Aaaaaale mnie tu dawno nie było Tak, mam już taras, jeszcze całkiem nie do końca zrobiony, obmurówka zostala i muszę kupić pergole na boczki, ale ogólnie już funkcjonuje, już jest używany Zdjęcia wkleję, jak tylko zrobię, a u mnie to ciężko się zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 08.08.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Hej, trafiłam tu via Orlenka, i baaardzo się ucieszyłam, że można zbudować cokolwiek, a nawet dom do mieszkania, bez kasku i doktoratu z budownictwa lądowego.Miałam niejasne przeczucie, że to jest możliwe. Lektura forum Muratora wywołuje u mnie cały czas lekki stres; jest to przecież poradnik świadomego budowania, a u mnie i świadomości nie wiele, i odpowiedzialności inwestorskiej co kot napłakał. Jak napisał GED - guru świadomego budowania - zapłacę podwójnie! A co tam, nie stać mnie! Pozdrawiam, i będę zaglądać często! A! O zwierzakach swoich coś napisz koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts