Heath 04.10.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Ha Ha, nie zawiodłem się. Ta historia nie mogła się zakończyć banalnie . Pozdrawiam i czekam na nową opowieść!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 05.10.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Oj, bo się wkurzyłam w innym dziale tego forum, ale po chwili zastanowienia olałam Faktycznie powinnam coś napisać, ale nie wiem od czego zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 06.11.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Sprzedałam ten dom w sierpniu... Właśnie buduję kolejny. Czy ja nie jestem porąbana? Czy dla nowego domku założysz nowy dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts