lipski 16.04.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 ma moze ktos zamotowane okna dachowe firmy http://www.rooflite.pl/ jestem na kupnie prosze o opinie firma chyba malo znana ale ogladalem te okna i wygladaja przyzwoici i cena jest atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 16.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 marketowa wersja Velluxa i przez nich produkowana maja troszke inne rozwiązania techniczne i niestety gorsze powłoki lakiernicze.wybór należy do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 16.04.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Ja się dowiedziałem takiej rzeczy. Fakro do marketu maluje okna 1 raz a do składów budowlanych 3 razy. Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marko30 16.04.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 rozwazalem rooflita ale koncu wybralem Roto.......chociaz uwazam ze rooflite jest tez ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klips 16.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 a ja kupiłem VELUXA. Po pierwsze dlatego, że teraz mieszkam na poddaszu gdzie VELUXy były montowane równo 10 lat temu. Mechanicznie wszystko działa w nich na cacy. Oczywiście czas zrobił swoje i drewno trochę straciło kolor, ale nigdzie się nie wypaczyły, są szczelne, wszystkie uszczelki, zawiasy itp wytrzymały próbe czasu. Dodatkowym argumentem dla mnie było to, źe cena za 11 szt. VELUXów była niższa (tzn. ja dostałem niższą) niz na FAKRO czy ROTO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrucha 17.04.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 My tez wybralismy Veluxy. Moi rodzice je maja je juz 7 rok i wszystko dziala bez zarzutu. Poza tym nasz wykonawca twierdzil ze montowal i Veluxy i Fakro i podobno Veluxy lepiej izoluja (snieg dluzej trzyma sie na Veluxach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek_cn 18.04.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ja kupiłem w promocji w jednym z marketów dwa okna TYREM czyli Rooflite, mysle ze bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrul 13.09.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 W niedzielę kupiłem w Leroy okienka Torem 78x118 za 449zł/szt obok stały Veluxy i faktycznie od "wnętrza" są identyczne, trochę inaczej wyglądają na zewnątrz ale wcale nie gorzej. No i ta cena. Ciekawe jak będę gadał jak je zamontuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts