djvirus 17.04.2006 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Chciałbym Was zaprosić na stronę internetową Epuls.PL Epuls.pl - polski portal młodzieżowy. W chwili obecnej liczy około 1 000 000 zarejestrowanych użytkowników. Zdobywca m.in nagrody Rekiny internetu. -------------------------------------------------------------------------------- Portal cieszy się coraz większą popularnością nie tylko wśród młodzieży.Chętni moga m. in. odnalezc przyjaciół ze szkoły i pracy, poznać nowych znajomych, zakrecić się w klubach tworzonych na stronie, posłuchać muzyki nadawanej przez epulsowców, brać udzial w konkursach... -------------------------------------------------------------------------------- REJESTRACJA: http://www.epuls.pl/join.php UWAGA: W pole "Zostałem/am zwerbowany przez:" Prosze o wpisanie DJ_Virus Jeżeli to zrobicie, po rejestracji otrzymacie odemnie wiadomość i chętnie pomoge we wszystkim co dotyczy tej strony. -------------------------------------------------------------------------------- MASZ JUŻ KONTO? Podziel sie swoimi opiniami na temat tej strony, podaj swój ligin, daj sie rozpoznac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 A tam budują domy???????? Bo jak nie to nie jestem zainteresowana I za spam dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Nefer a zawieranie nowych znajomosci Ci nie wystarczy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Nefer a zawieranie nowych znajomosci Ci nie wystarczy ?? Ja to generalnie wredna suka jestem , to niechętnie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.04.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Nefer a zawieranie nowych znajomosci Ci nie wystarczy ?? Ja to generalnie wredna suka jestem , to niechętnie ..... i za to Cie kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts