ismene 17.04.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Jestem bardzo zainteresowana projektem szyper 4, nie spotkałam niestety osoby na forum, która ma juz ten dom. Jeśli są tacy proszę o wasze uwagi i spostrzeżenia wszystkie za i przeciw mile widziane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 17.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Wszystkie Szypry są dosyć do siebie podobne. Ja mieszkam w Szyper M z kominkiem. Mnie mieszka się bardzo dobrze. W środku jest bardzo przestronnie pomimo malej powierzchni w m2. Kąt nachylenia dachu mamy 30 stopni jak dobrze pamiętam, a i tak zrobiliśmy na górze dosyć spory pokój. Także w trakcie budowy nie było niespodzianek. Jeśli chcesz szczegółów to też musisz pytać szczegółowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ismene 18.04.2006 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 obecnie jestem w fazie poszukiwania działki i wybierania projektu, wydaje się że szyper powinien mieć odpowiednie otoczenie, jako dom jeden przy drugim chyba wyglądałby nieciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mainesia 18.05.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Hary, w jakiej technologii budowałeś szyperka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts