Karolina 21.02.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Studniarz zaproponował znajomym wykonanie studni w miejscu, gdzie w przyszłości ma się znajdować kotłownia. Co o tym są dzicie? Jakie ma to wady i zalety? PS Wydaje mi się, że już gdzieś o tym czytałam, ale przeszukałam forum i nigdzie się na ten temat nie natknęłam, może ktoś pamięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 24.02.2003 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Nikt mi nic nie podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.02.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 A po co Ci studnia w kotłowni? Jeżeli kotłownia będzie na gaz płynny, to wszelkie zagłębienia w posadzce są zabronione. Nawet kratki ściekowe. A studnię szkoda byłoby zasypywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 24.02.2003 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 To nie o mnie chodzi tylko o znajomych, a pomysł ze studnią "pod budynkiem" jest podobno często stosowany. Czy ktoś tak ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts