gula 17.04.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ludzie z formacji "budowlanej P zielonookiej nic już nie radza....posługują się tylko wiadomościami przestarzałymi i to tylko z forum lata (wstecz) technologia sie troche zmienia ,,,,zmieniają sie ludzie,,,,upodobania,,,,nie można zastawiać się linkami z forum 2004 i to ma być dobre!!!!!fe nie ładnie szpikować ludzi starymi metodami i podejściami....mamy teraz 2006 rok P.ziel......NOWOŚĆ ...prosze elity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.04.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Gula juz dobrze ....to jeszcze po małym i idziemy nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.04.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ludzie z formacji "budowlanej P zielonookiej nic już nie radza....posługują się tylko wiadomościami przestarzałymi i to tylko z forum lata (wstecz) technologia sie troche zmienia ,,,,zmieniają sie ludzie,,,,upodobania,,,,nie można zastawiać się linkami z forum 2004 i to ma być dobre!!!!!fe nie ładnie szpikować ludzi starymi metodami i podejściami....mamy teraz 2006 rok P.ziel......NOWOŚĆ ...prosze elity. nikt nie musi ci tutaj pomagać, i nie musiśz niczyich rad sluchać jezeli nie potrafisz tego docenić i pewnych rzeczy przyjąć takimi jakie one sa mozesz sie obrazić i nas opuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.04.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Gula A co ty sie tak wszedzie awanturujesz? Co post to jakies nowe niezadowolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 No to gula - posłuchajmy nowości - bardzo proszę - umieram z ciekawości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.04.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ohhh to o mnie jak sie ciesze a... tak przy okazji bo ten, tego nie pomne...gdzie ja sie jakimis linkami z 2004 posluguje? i gdzie daje rady a propos technologi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.04.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Uwazaj Nefer z tym umieraniem, bo mozemy miec znajomy pogrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.04.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ale sie dowiedzialam za to jednej rzeczy mam formacje!!! budowlana!!! ludzi !!! i jeszzce wychodzi na to ze temu "mojemu" sztabowi kaze cos pisac i sie wypowiadac ...w taki a nie inny sposob normalnie master of puppets ze mnie normalnie zaraz zaczne nos zadzierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.04.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ludziskom sie płaci ..wiec sie nie ciesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.04.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ludziskom sie płaci ..wiec sie nie ciesz nie... oni sa tak zaslepieni wrecz fanatyczni... pojda za mna w ogien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 17.04.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ludzie z formacji "budowlanej P zielonookiej nic już nie radza....posługują się tylko wiadomościami przestarzałymi i to tylko z forum lata (wstecz) technologia sie troche zmienia ,,,,zmieniają sie ludzie,,,,upodobania,,,,nie można zastawiać się linkami z forum 2004 i to ma być dobre!!!!!fe nie ładnie szpikować ludzi starymi metodami i podejściami....mamy teraz 2006 rok P.ziel......NOWOŚĆ ...prosze elity. Nie zrozumiałem. Zgubiłęm się wśród kwiecistości Twojej wypowiedzi, gęsto przetykanej wyszukanymi słowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.04.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Geno kolega widac bardzo sie staral i slownika uzywal To dobrze , to podnosi poziom Forum Zielona ZUS trzeba tez placic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Uwazaj Nefer z tym umieraniem, bo mozemy miec znajomy pogrzeb No bo może mnie wypier....ć w powietrze jak zaleje mnie ta mądrość - nigdy nie wiadomo - ale wierzę , że mi jakieś kfiatki (chętnie takie z przystojniejszych) ktoś położy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ludziskom sie płaci ..wiec sie nie ciesz nie... oni sa tak zaslepieni wrecz fanatyczni... pojda za mna w ogien.... Nie przeginaj - numer konta masz na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.04.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Geno ty sie nie staraj zrozumiec ty mnie zacznij podziwiac ok, a tak na serio - dawno mnie tak nic nie ubawilo to raz ale w sumie Panie Gula ... warto by dac przyklad takiej a nie innej mojej wypowiedzi ktora nawiazuje do linkow z 2004 roku i mowi o technologi ktorej w sweij wrodzonej zlosliwosci i cyniznie... doradzam jakiejs niewinnej duszyczce... bo sorry ale nie pamietam Hmmm czyzbym niestety narazila sie panu w tym poscie? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=68886&highlight= no tak tam podalam link stary a chodzilo o technologie wklejania fotek na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.04.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Zielona Ty wiesz ile to czytania ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 17.04.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Geno ty sie nie staraj zrozumiec ty mnie zacznij podziwiac Będę lobbował za tym aby fiskus pozwalał odliczyc sobie 50 % podatku przekzanego na szczytny cel czyli na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.04.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Selim wiem... i wogole w link trzeba kliknac...swinia ze mnie....nie?! ale coz...ucze sie od najlepszych (nefer - ja mam do ciebie stale polecenia zaplaty przez moje konto wiec juz nie narzekaj...zaleglosci mam , Sel od miesiaca czeka na wyplate ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Selim wiem... i wogole w link trzeba kliknac...swinia ze mnie....nie?! ale coz...ucze sie od najlepszych (nefer - ja mam do ciebie stale polecenia zaplaty przez moje konto wiec juz nie narzekaj...zaleglosci mam , Sel od miesiaca czeka na wyplate ) I żeby mi to ostatni raz było, bo gulą poszczuję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.04.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Geno ty sie nie staraj zrozumiec ty mnie zacznij podziwiac Będę lobbował za tym aby fiskus pozwalał odliczyc sobie 50 % podatku przekzanego na szczytny cel czyli na Ciebie dzieki (zaplate wysle poleconym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts