Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

elita zielonookiej!!! czas na zmiane.chyba tak.

gula

Recommended Posts

• Odpowiedzi 255
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ludzie z formacji "budowlanej P zielonookiej nic już nie radza....posługują się tylko wiadomościami przestarzałymi i to tylko z forum lata (wstecz) technologia sie troche zmienia ,,,,zmieniają sie ludzie,,,,upodobania,,,,nie można zastawiać się linkami z forum 2004 i to ma być dobre!!!!!fe nie ładnie szpikować ludzi starymi metodami i podejściami....mamy teraz 2006 rok P.ziel......NOWOŚĆ ...prosze elity.

nikt nie musi ci tutaj pomagać, i nie musiśz niczyich rad sluchać

jezeli nie potrafisz tego docenić i pewnych rzeczy przyjąć takimi jakie one sa mozesz sie obrazić i nas opuścić

"jeśli wejdziesz miedzy......itd.Nie obrażam sie , bo fajnie tak posłuchać jak radzicie sobie z impertynentem.Podobaja mi sie te wejscia wszystkich których to dotyczy.Teraz juz wiem na czym polega forum i to nic złego że wybrałem taki sposób pod którym podpisuje sie tyle osób i trafnie udzielajacych rad.sensacyjny watek i tylu zainteresowanch a przy tym rozwijanie tematu bez odnośnika w postaci link.

Przepraszam wszystkich których obraziłem

z poważaniem D.P vel gula

"jeśli wejdziesz miedzy......itd.Nie obrażam sie , bo fajnie tak posłuchać jak radzicie sobie z impertynentem.Podobaja mi sie te wejscia wszystkich których to dotyczy.Teraz juz wiem na czym polega forum i to nic złego że wybrałem taki sposób pod którym podpisuje sie tyle osób i trafnie udzielajacych rad.sensacyjny watek i tylu zainteresowanch a przy tym rozwijanie tematu bez odnośnika w postaci link.

Przepraszam wszystkich których obraziłem

z poważaniem D.P vel gula

Drogi Gula,

Czy mógłbyś w kilku (logicznie dobranych) słowach wyłuszczyć o co Ci chodzi człowieku, bo nie nadążam ( a może to tylko ja jestem nierozgarnięta blondynką:)) "Osoby, których to dotyczy" mogą mieć problem z pokumaniem bazy. A może to kwestia interpunkcji??? No, sama już nie wiem... :cry: :cry: :cry:

Mam nadzieję, że dzisiaj kolega G. czuje się już lepiej... Jeśli nie, może ktoś się zlituje i kupi kefirek :roll:

Zawsze mówiłam, coby kupować mniej w sklepie a nie więcej na bazarku, ale kolega G nie słyszał. No i ma biedak za swoje, współczuję...

Mam nadzieję, że dzisiaj kolega G. czuje się już lepiej... Jeśli nie, może ktoś się zlituje i kupi kefirek :roll:

Zawsze mówiłam, coby kupować mniej w sklepie a nie więcej na bazarku, ale kolega G nie słyszał. No i ma biedak za swoje, współczuję...

ogłosmy amnestie albo dzień dobroci dla naszych zwierzątek

Wszystkie wątki Zielonookiej są warte poczytania, ale ten bije pozostałe na głowę, nawet jeśli to nie Zielonooka rozpętała tę burzę. Szanowny Panie Ghulu w okolicznościach świąt zastanawiałem się nad tą formacją Zielonookiej i doszedłem do wniosku że to chyba chodzi o duchową więź tych na forum, którym nie chce się odpisywać na hasła "jakie dobre okna", "z czego budować" lub "czy warto dociążać gruzem poddasze (na wypadek porywistych wiatrów)".

Sam od dawna na forum nie jestem, ale myślę, że mimo niejednego dnia na budowie trochę rozsądku pozostało. Jakby wszyscy mieli odpisywać tylko na takie posty to byśmy nie mieli czasu na takie smakowite kawałki jak bieżący wątek.

Konkluzja jest taka, albo szybko zmienisz nick, albo przez najbliższe kilka miesięcy nie doczekasz się żadnej odpowiedzi „na serio”, nie dlatego żeby ludzie byli mściwi, lecz odwrotnie wszyscy są bardzo wdzięczni, bo zdaje się, że Twój wątek to był hit kwietnia.

pewnie tak....

ja nadal goraco zachecam Pana Gule do przedstawienia jakiegos przykladu.... bo poza watkiem o technologi wklejania fotek ktora chyba troszke zabolala (fakt, mamy 2006 moze pojawily sie inne sposoby wklejania ich :( :D ) to naprawde nie przypominam sobie zadnej mozej wypowiedzi gdzie bym namawiala na jakas przestarzala technologie... :-? wogole nie pamietam zebym namawiala czy prezentowala jakakolwiek technologie budowy domow :o :o :o

chyba, ze chodzi o watek "ile dom bedzie kosztowal czyli poradnik na wesolo" gdzie napomknelam delikatnie ze beton komorkowy z tynkiem bedzie tanszy w budowaniu niz porotherm wylozony elewacja z cegly klinkierowej...no ale to juz umiejetnosc logicznego czytania sie kłania... :-? , bo co ma piernik do wiatraka to nie wiem....pan Gula sie chwali wszedzie ile ma lat - to jak do tej pory sie nie nauczyl to czarno to widze :(

Ale tez nie wiem czy o to chodzi, moj dyskomfort psychiczny sie lekko nasila, Panie Gulo - no badzzesz czlowiek i napisz jak czlowiek o co biega :lol: :lol: :lol: ja tez pozatym chetnie sie dowiem co nowego na rynku budownictwa w technologii budowy domow sie pojawilo od 2004 roku :wink:

Uwazaj Nefer z tym umieraniem, bo

mozemy miec znajomy pogrzeb :wink: :D

No bo może mnie wypier....ć w powietrze jak zaleje mnie ta mądrość - nigdy nie wiadomo - ale wierzę , że mi jakieś kfiatki (chętnie takie z przystojniejszych) ktoś położy... 8)

to ja..., to ja :lol: :lol:

A najbardziej mnie bawi, że wymieniamy doświadczenia - jak głosi tytuł wątku - na temat (o zgrozo!) Pięknej Zielonookiej ....

A mnie się wydaje, że ten wątek - ze względu głównie na jego założyciela - powinien znaleźć się w innym miejscu (coś mi się roi o pomocy Psychologa Dyżurnego...:)) - nie umniejszając oczywiście szanownej Bohaterki

P.S. Zielonooka - klub Ci się powiększa :):)