zielonooka 19.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 beherovke pilam z czyms mietowym - i tak jak miety nie lubie to to bylo pycha .. teraz hamerykanskie "tryndy" to ... różne dziwne naczynia ... niekoniecznie stołowe znaczy ze co?! ze pija ze słoików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 beherovke pilam z czyms mietowym - i tak jak miety nie lubie to to bylo pycha .. teraz hamerykanskie "tryndy" to ... różne dziwne naczynia ... niekoniecznie stołowe znaczy ze co?! ze pija ze słoików? ... "TYŻ" ... oczywiście jak najbardziej ... czekam tylko jak zaczną być używane nocniki i spluwaczki (ale to tylko w bardzo elegancko - ekstrawaganckich "chaupach") ... w Hameryce przeważnie w promocjach firmowe "szkło" razem z flaszką dają pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 jejku ... popłakałem się przy tej liście alkoholi... ze wzruszenia ... hej ... może ty z raju piszesz ?? biorę tequille ... a przynajmniej z połowe naszykuj limonki ja mam sól . beherowka tez może być ale sama ... zresztą moge przynieść swoją ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 jejku........ biorę tequille ... a przynajmniej z połowe naszykuj limonki ja mam sól . beherowka tez może być ale sama ... zresztą moge przynieść swoją ... ... Pawson, ... Ty może jeszcze jedną Tequilę przytargaj, miast tej Beherowki z Korzeni ... TĄ to zaklepaliśmy z 1950 (w zeszłym roku ) pzdr ps - sól to i ja mam ("zses M. Martwego") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.04.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 eeeeeeeeeh może byc mały ..... w myśl zasady małe jest piękne http://rezulak.pl/gify/okok.gif Oooooo dzięki! Mały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Hej a co tu taka cisza hm ??? Zalozyli se sektę i poszli a ja tu sama stoję jako ten... członek Ale, ale....... nie ma to jak dobry członek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.04.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 w lodówce " czymam" wodke , a wlasciwe w zamrazarce wiec przekladac nie trzeba) myslalam ze to finlandia ale pobieglam , oblupalam lód dookola i to jest absolut moze byc? pozatym mam : campari, beherovke, metaxe,rum, whisky (red wedrowniczek ), tequile sztyk 2, jakies 2 ohydne slodkie likiery wloskie , advokata , caly stojak wina , gin lubuski , gin jakis angielski ale niedobry - gorzki az twarz skreca , 3 koniaki (nie lubie - chetnie sie podziele ) amaretto ( ale tego nie dam bo pijam z kawą :P") martini rose i martini rosso i martini dry , cin cin, malibu -( nie znosze fu! ) i cos od czego odpadła nalepka tak wiec trunkow to chyba nie braknie.... uffff ps. czy ja sie powinnam zaczac leczyc? Nooo dobra!!! TAKA LASKA A DO KPL TRUNKI - dawaj adres...jadę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Mały napisał: Nooo dobra!!! TAKA LASKA A DO KPL TRUNKI - dawaj adres...jadę! ... ulica Śliska nr zjechał ... bez hasła nie wleziesz ... czy Ty może też amator TEQUILI ... przecież ta flaszka ma DNO pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.04.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Mały napisał: Nooo dobra!!! TAKA LASKA A DO KPL TRUNKI - dawaj adres...jadę! ... ulica Śliska nr zjechał ... bez hasła nie wleziesz ... czy Ty może też amator TEQUILI ... przecież ta flaszka ma DNO pzdr A so to je dno? O so chozi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Mały napisał: Nooo dobra!!! TAKA LASKA A DO KPL TRUNKI - dawaj adres...jadę! ... ulica Śliska nr zjechał ... bez hasła nie wleziesz ... czy Ty może też amator TEQUILI ... przecież ta flaszka ma DNO pzdr A so to je dno? O so chozi??? ... o pojemność flaszki (pewnie 0,7 zresztą) ... niechybnie skrzynkę trzeba będzie przytargać ... zielonooka nawet tej naczętej nie chce dać "bez walki" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 ja mam ochote sprawdzic co to jest to od czego nalepka odpadła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 ja mam ochote sprawdzic co to jest to od czego nalepka odpadła.... a co tam ... jesli nie jest fioletowe to spróbuje jako pierwszy ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 ja mam ochote sprawdzic co to jest to od czego nalepka odpadła.... ... kolor, ... zapach, ... smak, ... ... wprowadź te "dane", ... a powinien "wyskoczyć" wynik pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 hmm... koloru słomy moze ciut ciemniejszy ... zapach - alkoholu, smak - boje sie sprawdzić (nieslodkie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 hmm... koloru słomy moze ciut ciemniejszy ... zapach - alkoholu, smak - boje sie sprawdzić (nieslodkie) czyżby ktoś zapomniał o swoim moczu do analizy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 hmm... koloru słomy moze ciut ciemniejszy ... zapach - alkoholu, smak - boje sie sprawdzić (nieslodkie) czyżby ktoś zapomniał o swoim moczu do analizy ??? ... jeżeli ma zapach alkoholu, ... to może być mój (z przed 15 lat ) ... ale żeby znalazł się u zielonookiej ? ... chyba, że chodzi po antykwariatach z książkami kucharskimi (może kiedyś zostawiłem) ... a tak poważnie, ... może to naleweczka jakaś przednia, np "pigwówka" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 hmm... koloru słomy moze ciut ciemniejszy ... zapach - alkoholu, smak - boje sie sprawdzić (nieslodkie) czyżby ktoś zapomniał o swoim moczu do analizy ??? oooo fuj! teraz to juz na pewno nie sproboje a stawialam na śjakis burbon lub koniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.04.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 no tak człowieka ( członka) pozbawia się w pracy internetu to i nic nie wie........ do klubu vel sekty zapisuje się ostatni ..............myślę że pojemna ta członkowość w tym klubie......... czy stanowisko "pablikrelejszyn"już zajęte...........? bo na tą okoliczność zakupiłam nową koronkową bieliznę coby pieknie na zewnatrz reprezentować nasze stowarzyszenie zieloonokie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.04.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 wklej zdjęcie w bieliźnie to ocenimy czy się nadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 20.04.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 wklej zdjęcie w bieliźnie to ocenimy czy się nadasz Ty to jesteś jednak odważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts