Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

elita zielonookiej!!! czas na zmiane.chyba tak.

gula

Recommended Posts

• Odpowiedzi 255
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

beherovke pilam z czyms mietowym - i tak jak miety nie lubie to to bylo pycha :wink:

.. teraz hamerykanskie "tryndy" to ... różne dziwne naczynia ... niekoniecznie stołowe

znaczy ze co?! ze pija ze słoików? :o :lol:

... "TYŻ" ... oczywiście jak najbardziej ... czekam tylko jak zaczną być używane nocniki i spluwaczki :lol: (ale to tylko w bardzo elegancko - ekstrawaganckich "chaupach") ... w Hameryce przeważnie w promocjach firmowe "szkło" razem z flaszką dają :)

pzdr

jejku........

biorę tequille ... a przynajmniej z połowe ;)

naszykuj limonki ja mam sól . 8) 8) 8)

beherowka tez może być ale sama ... zresztą moge przynieść swoją ...

... Pawson, ... :o Ty może jeszcze jedną Tequilę przytargaj, miast tej Beherowki z Korzeni ... to zaklepaliśmy z 1950 (w zeszłym roku :evil: )

pzdr :lol:

ps - sól to i ja mam ("zses M. Martwego") :wink:

w lodówce " czymam" wodke , a wlasciwe w zamrazarce wiec przekladac nie trzeba)

myslalam ze to finlandia ale pobieglam , oblupalam lód dookola i to jest absolut :wink:

moze byc? :wink:

pozatym mam : campari, beherovke, metaxe,rum, whisky (red wedrowniczek ), tequile sztyk 2, jakies 2 ohydne slodkie likiery wloskie , advokata , caly stojak wina , gin lubuski , gin jakis angielski ale niedobry - gorzki az twarz skreca , 3 koniaki (nie lubie - chetnie sie podziele :wink: ) amaretto ( ale tego nie dam bo pijam z kawą :P") martini rose i martini rosso i martini dry , cin cin, malibu -( nie znosze fu! ) i cos od czego odpadła nalepka :(

tak wiec trunkow to chyba nie braknie....

uffff

ps. czy ja sie powinnam zaczac leczyc? :-?

Nooo dobra!!! TAKA LASKA A DO KPL TRUNKI - dawaj adres...jadę!

Mały napisał:

Nooo dobra!!! TAKA LASKA A DO KPL TRUNKI - dawaj adres...jadę!

... ulica Śliska nr zjechał ... bez hasła nie wleziesz :lol:

... czy Ty może też amator TEQUILI :o :evil: ... przecież ta flaszka ma DNO :evil: :oops:

pzdr :lol:

A so to je dno? O so chozi??? 8)

... o pojemność flaszki :evil: (pewnie 0,7 zresztą) :evil: ... niechybnie skrzynkę trzeba będzie przytargać ... zielonooka nawet tej naczętej nie chce dać "bez walki" :cry: :lol:

pzdr :D :cry: :D

hmm... koloru słomy moze ciut ciemniejszy ... zapach - alkoholu, :wink: smak - boje sie sprawdzić :lol: (nieslodkie)

czyżby ktoś zapomniał o swoim moczu do analizy ??? :)

... jeżeli ma zapach alkoholu, ... to może być mój :lol: (z przed 15 lat :o ) ... ale żeby znalazł się u zielonookiej :o ? ... chyba, że chodzi po antykwariatach z książkami kucharskimi (może kiedyś zostawiłem) :)

... a tak poważnie, ... może to naleweczka jakaś przednia, np "pigwówka" :p

pzdr

no tak człowieka ( członka) pozbawia się w pracy internetu to i nic nie wie........

do klubu vel sekty zapisuje się ostatni ..............myślę że pojemna ta członkowość w tym klubie......... :wink:

czy stanowisko "pablikrelejszyn"już zajęte...........? bo na tą okoliczność zakupiłam nową koronkową bieliznę coby pieknie na zewnatrz reprezentować nasze stowarzyszenie zieloonokie......... :wink: