Pawson 20.04.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 wklej zdjęcie w bieliźnie to ocenimy czy się nadasz Ty to jesteś jednak odważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.04.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 no tak człowieka ( członka) pozbawia się w pracy internetu to i nic nie wie........ do klubu vel sekty zapisuje się ostatni ..............myślę że pojemna ta członkowość w tym klubie......... czy stanowisko "pablikrelejszyn"już zajęte...........? bo na tą okoliczność zakupiłam nową koronkową bieliznę coby pieknie na zewnatrz reprezentować nasze stowarzyszenie zieloonokie......... pablik relejszyn miał być długi ale ze raz ze odmowil paradowania w koronkach (nawet na zebach ) i nie dał sie przekonać ze nic to ze przycianse na niego... to dwa -.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.04.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 No dobrze... gdzie właściwie ta impreza, mam nadzieję, że nie tam, gdzie na podłodze jest merbau - bo podobno koniecznie trza kapcie a do bielizny z koronki to chyba zupełnie nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.04.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 albo filcowe podkladki pod stopy takie jak w muzeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.04.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 a gumo-filce mogą być ?? ... przeciez w hollu nie zostawie bo mi ktoś zakosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.04.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 [quote="Pawson]a gumo-filce mogą być ?? innemi słowy imidż zmieniamy? Panowie: gumofilce, moze kalesony ocieplane też? panie: stylonowe koronki, podkolanówki pończochowe (bardzo gustowne!!!) i muzealne kapcie z zastepcy samozwańczego, chyba na arbitra elegantiarum się przemianuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.04.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 podkolanówki pończochowe (bardzo gustowne!!!) te co niebezpodstawnie zwane są w pewnych kręgach ANTYGWAŁTKAMI ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.04.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 [ te co niebezpodstawnie zwane są w pewnych kręgach ANTYGWAŁTKAMI ??? te same! te same! i jak bezpiecznie będzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.04.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 [ te co niebezpodstawnie zwane są w pewnych kręgach ANTYGWAŁTKAMI ??? te same! te same! i jak bezpiecznie będzie..... ale one działają tylko do 0,5 promila ... później już nie działają ... powyżej 1,5 promila niedziałają nawet barchany po babce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.04.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 [ te co niebezpodstawnie zwane są w pewnych kręgach ANTYGWAŁTKAMI ??? te same! te same! i jak bezpiecznie będzie..... ale one działają tylko do 0,5 promila ... później już nie działają ... powyżej 1,5 promila niedziałają nawet barchany po babce powyżej 1,5 promila to sprzęt może wysiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.04.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 [ te co niebezpodstawnie zwane są w pewnych kręgach ANTYGWAŁTKAMI ??? te same! te same! i jak bezpiecznie będzie..... ale one działają tylko do 0,5 promila ... później już nie działają ... powyżej 1,5 promila niedziałają nawet barchany po babce powyżej 1,5 promila to sprzęt może wysiąść może .... ALE NIE MUSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.04.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 no tak człowieka ( członka) pozbawia się w pracy internetu to i nic nie wie........ do klubu vel sekty zapisuje się ostatni ..............myślę że pojemna ta członkowość w tym klubie......... czy stanowisko "pablikrelejszyn"już zajęte...........? bo na tą okoliczność zakupiłam nową koronkową bieliznę coby pieknie na zewnatrz reprezentować nasze stowarzyszenie zieloonokie......... pablik relejszyn miał być długi ale ze raz ze odmowil paradowania w koronkach (nawet na zebach ) i nie dał sie przekonać ze nic to ze przycianse na niego... to dwa -.... Alez on nie odmówił...po prostu zakupił jadalne w seksshopie i w zębach się...rozpuściły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.04.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 [ te co niebezpodstawnie zwane są w pewnych kręgach ANTYGWAŁTKAMI ??? te same! te same! i jak bezpiecznie będzie..... ale one działają tylko do 0,5 promila ... później już nie działają ... powyżej 1,5 promila niedziałają nawet barchany po babce Działają działają, ale jako ... sztuczna cnota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.04.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 no tak człowieka ( członka) pozbawia się w pracy internetu to i nic nie wie........ do klubu vel sekty zapisuje się ostatni ..............myślę że pojemna ta członkowość w tym klubie......... czy stanowisko "pablikrelejszyn"już zajęte...........? bo na tą okoliczność zakupiłam nową koronkową bieliznę coby pieknie na zewnatrz reprezentować nasze stowarzyszenie zieloonokie......... pablik relejszyn miał być długi ale ze raz ze odmowil paradowania w koronkach (nawet na zebach ) i nie dał sie przekonać ze nic to ze przycianse na niego... to dwa -.... Alez on nie odmówił...po prostu zakupił jadalne w seksshopie i w zębach się...rozpuściły! a ja myślę że za bardzo sie z nimi szarpał............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.04.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 na dzisiejszym przykładzie, widać, kto wczoraj opróżnił lodówkę pewnej Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 21.04.2006 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 podkolanówki pończochowe (bardzo gustowne!!!) te co niebezpodstawnie zwane są w pewnych kręgach ANTYGWAŁTKAMI ??? W moich stronach zwane są OBRZYDLIWKAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.04.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 podkolanówki pończochowe (bardzo gustowne!!!) te co niebezpodstawnie zwane są w pewnych kręgach ANTYGWAŁTKAMI ??? W moich stronach zwane są OBRZYDLIWKAMI A co z moheru wydziergane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 21.04.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 A co z moheru wydziergane? Na szczęście nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 moherek fajny jest mam zamiar sobie z niego stringi wyszydelkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.04.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 a nie będzie gryzło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts