zielonooka 21.04.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 a nie będzie gryzło nie wiem o tym nie pomyslalam ale moze top fajnie wlasnie jak... bedzie gryzlo? (jezuuu co ja pisze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.04.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 napisz jakie wrażenia, na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 21.04.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Zielonooka Boginialbo O Matko Dyrektor ja tez w Ciebie wierzę ( i w twoich członków ) i chociażem dopiero sympatyk pragnę wstąpić w przezacne szeregi... , nawet jako pucybut ( z perspektywą na milionera ) Ludzie, dzięki Wam...., alem się obśmiała..., a dostałam dzisiaj info z banku, że zmniejszyli mi proponowaną kwotę kredytu o 70 tys. a ten wątek sprawił, że "uśmiech znowu zagościł na mojej smutnej dotąd twarzy" Dyskusja o alkoholach (ach beherowka... )zaostrzyła apetycik i biegnę do lodówki sprawdzić czy mam rum tuzemski (jeśli ktoś nie zna polecam ten wyrób sąsiadów z pepsi... jest boski ) Istnienie forum ma swój głęboki sens thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witamy i zapraszamy... watek jak najbardziej alkoholowy jest a co idziesz pic?:> pochwal sie.... (i napij sie na zdrowie bankowi - nie ma co sobie nerwow szarpac...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 21.04.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 A ja czytając , tak się rozmarzyłem . Ech , gdzie te czasy kiedy nasz polski bimberek gościl w szklanicach , 50 - 55 voltów , na śliwkach bergamudkach . Ojciec się w grobie przekręca ,jak mu opowiadam co sie tera łyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 ? a jak to bylo?nie kaszle sie jak sie pije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 21.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ostatnio odświeżyłam wspomnienia smakowe z czasów studenckich, kiedy to pijalismy czeski rum, wtedy tuzemski. :. Butelka litrowa kosztowała 7 zł . Obwenie nazwa "tuzemski" została zastrzeżona, ale równie smaczny ( ) jest 50 % Rum Federico (bodajże), za ok 10 zł. Nasza stopa życiowa się podniosła i teraz stać nas na pepsi do niego i robimy sobie drineczki Baaardzo smaczne, piję właśnie za "zdrowie" Millenium i innych banków (właściwie to za litość innych ) Wbrew pozorom kacyk jest po tym znikomy, ( np mój małzonek tylko po rumie nie miewa ich wcale, niezależnie od ilości :)) Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 serio? ja uwielbiam taki jeden drink - mexykanski- MOJITO i w nim wlasnie jest rum (ale chyba nie tuzemski- nie wiem) skład : rum bialy, woda sodowa (ew sok z limonki) , cukier trzcinowy (lub syrop trzcinowy) , swieze listki mięty (czesc utłuczona zebu puscila sok a czesc dla ozdoby ) i limonka (do dekoracji) rewelacja! http://www.tasteline.com/document/files/dg_rom_mojito_222.jpg NA ZDROWIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 21.04.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Twój drink wygląda niczym kompozycja kwiatowo - owocowa , extra, ze składu też "widać", że smak musi być bajeczny , te listki mięty są intrygujące . Nie omieszkam przy nadarzającej się okazji spóróbowac mojito (zresztą gdzieś już o nim słyszałam w zaprzyjaźnionych kręgach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Twój drink wygląda niczym kompozycja kwiatowo - owocowa , extra, ze składu też "widać", że smak musi być bajeczny , te listki mięty są intrygujące . Nie omieszkam przy nadarzającej się okazji spóróbowac mojito (zresztą gdzieś już o nim słyszałam w zaprzyjaźnionych kręgach) dobry dobry taki fajny na upaly bardzo odswiezajacy a ja mięty generalnie nie lubie ale w tym..rewelacja no to jeszcze raz na zdrowie zestresowanym po dluuugim tygodniu pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 21.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 brzdęk, brzdęk, za bezstresowy weekend A upłay sie ponoć zbliżają... , trzeba będzie uzupełniać płyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.04.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 ... taaaaaaa ... "sekta" vel "formacja" nam się rozrasta ... ... może zorganizujemy spotkanie "Pikieta Pod Drutami" ... poważnie, ... pogoda ładna, ... długi "weekend" niebawem, ... ... "pierwsiówki" i zapasowego kierowcę zabrać, ... "czwóreczkami marsz" jak na "formację" przystało ... śmigamy ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 21.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 To może tak, jak to kiedyś bywało : zakładowy bus na grzybobranie wiózł... Wielkopolska duża a nawet wielka, , a z okolic (warszawki ) zjadą... Propozycje....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Paul a co zapraszasz na sarninke?:> a jaki alkohol do sarninki pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.04.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 ... do sarninki wszystko pasuje ... 20 i 21 maja w Kórniku doroczne "Spotkania z Białą Damą" ... oczywiscie, że zapraszam ... "bedziem z Maciejem K. wieprzaki i dziki grillować" ... może się jakaś sarninka również trafi coś o sarenkach http://www.kuron.com.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=272&postdays=0&postorder=asc&start=0 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.04.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 no ładnie ...znowuście wczoraj pili a ja durny pracowałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.04.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Pawson jesli praca przeszkadza Ci w piciu , to wiesz co zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.04.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Pawson jesli praca przeszkadza Ci w piciu , to wiesz co zrobic jasne że wiem, tylko za co później pić ... że o budowie domu nie wspomnę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.04.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 to pomysl o zamianie ....Bar u Pawsona Ty musiec ino opanowac jedna kwestia ...tu doloć - tam odloć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.04.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts