zielonooka 22.04.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Selimm - mam problem nie wiem co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.04.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Selimm - mam problem nie wiem co zrobić Może do "Przyjaciółki" napisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.04.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 czasu nie mam musze podjac pewna decyzje do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.04.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 wyczuwam że nie chodzi o sens życia będę strzelał: lepiej włożyć czarnę krótką kieckę z odkrytymi plecami .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.04.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 hmmm.... rezultatem bedzie wieczorowa kiecka wciagnieta na grzbiet ale problem inny - czy ja nakladac i wychodzic czy isc spac.... i... i... wylaczyc telefon i ja wcale sobie zartow nie robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.04.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 nie wiem o co chodzi wiec ciezko cos doradzic ... ale telefonu to nigdy z zyciu nie wylaczylem bo to nigdy problemu nie rozwiazuje ... co najwyzej oddala rozwiaznie w czasie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.04.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 wszystko zalezy, kto ma telefonować. jeżeli komornik, prokurator lub natrętna sąsiadka to wyłącz. jeżeli przyjaciel z hameryku to lepiej nie A kiecka właściwie obojętna, tylko uzupełniaj płyn w kieliszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.04.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 a juz po ptokach napisalam u psychologa - posmiejcie sie z głuptoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 22.04.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Zielonooka -nie podejmuj tej decyzji . Zostan w domu , jak zostaniesz to zdradzę Ci przedwojenny przepis na bardzo dobre wino , a z wina na super bimberek przy którym 12 letni bimber szkocky sie chowa . Lepiej niech on szumi w glowie jak co inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.04.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Zielonooka -nie podejmuj tej decyzji . Zostan w domu , jak zostaniesz to zdradzę Ci przedwojenny przepis na bardzo dobre wino , a z wina na super bimberek przy którym 12 letni bimber szkocky sie chowa . Lepiej niech on szumi w glowie jak co inne. Ej! Dawaj go na forum, a potem zbierz procenty od produkcji wyśmienitego trunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.04.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 szefowej nie ma i nie bedzie w najblizszym czasie wiec proponuje zrobic BALANGĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.04.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 szefowej nie ma i nie bedzie w najblizszym czasie wiec proponuje zrobic BALANGĘ Ja mogę po 21... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 22.04.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Zgoda , ale muszę się przygotować bo to dużo pisania jest . Ręce mi dygają - ze starości oczywiście . A i wnusia łaptopa nie zawsze chce dać . Ale tak semyśle , że co niektórzy to mogą w tym zasmakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 22.04.2006 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Głowa nie ta przysnołem , co z tą balangą ? czarnooka wrociła???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.04.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgoda , ale muszę się przygotować bo to dużo pisania jest . Ręce mi dygają - ze starości oczywiście . A i wnusia łaptopa nie zawsze chce dać . Ale tak semyśle , że co niektórzy to mogą w tym zasmakować A co do tej "starości" może się do razu na balkonik zrzucim...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 27.04.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 No tak, powstała jakas organizacja, ktorej nie bylem wspolzalozycielem. W takim razie zakladam opozycje. Oto moje hasła programowe: 1. Z. nie wolno tak czesto zmieniac avatarkow. Zwlaszcza, jesli nie ma ich archiwum. 2. Zadam przywrocenia avatarka Z. z okiem. Byl bardziej finezyjny. Długi, przylacz sie do mnie, specjalnie dla Ciebie bede mial trzeci postulat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts