ja14 18.04.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Facetowi najwyraźniej bimber zaszkodził. Zielonooka - ty zamiast doszukiwać się bezskutecznie win własnych podciągnij lepiej swój dziennik budowy. Coś go strasznie zaniedbałaś - a szkoda. Zamiast barwnych opisów wybadziewiasz sprawę fotkami (których w dodatku nie widzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.04.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 .... ojjjjjjjjjjj ... nie wiedziałem, że taka formacja istnieje ...... zielonooka ... podpadłaś (nie zawiadomiłaś o powstaniu "formacji") ... napisz chociaż, gdzie mogę złożyć podanie o przyjęcie ? (czy należy przedstawić jakieś osoby rekomendujace ?, ... np GULĘ ?) pozdrawiam serdecznie (niezmiernie zresztą) ps - ... i proszę o pozytywne rozpatrzenie mego podania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Alez jak najbardziez zapraszam do sztabu wszyskich bez wyjatku - tylko (to wazne!) nalezy miec jedynie sluszne poglady ... a jakie to juz sie dogadamy bo na razie to nie dopracowalam tej kwesti... podanie nie potrzebne, wystarczy datek na fundusz reprezentacyjny ps. zeby nie bylo ze nie slucham - zmieniam emblemacik? dostatecznie wiosenny ? ps2 - ten watek (jakze mily memu sercu) powinien byc w uwagach o forum a nie zasmiecac i tak przeladowany "wymiana doswiadczen" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.04.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Alez jak najbardziez zapraszam do sztabu wszyskich bez wyjatku - tylko (to wazne!) nalezy miec jedynie sluszne poglady ... a jakie to juz sie dogadamy bo na razie to nie dopracowalam tej kwesti... podanie nie potrzebne, wystarczy datek na fundusz reprezentacyjny ps. zeby nie bylo ze nie slucham - zmieniam emblemacik? dostatecznie wiosenny ? 1950 napisał: kobieto o zielonych oczach, mogę złożyć podanie do ekipy? ale chciałbym wiedzieć za ile, ... proszę podać nr konta i kwotę (byśmy się mogli godnie reprezentować kwota nie powinna być zbyt niska ) ... czy mogą być również datki w naturze ... każdy przecie coś tam ma pozdrawiam niezmiernie serdecznie ps - ... zaczynam się już czuć jak członek ... rozumiem, że Mr Y został już wice-prezesem formacji naturalną koleją rzeczy ... czy są jakieś "wakaty" w zielonym zarządzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 co łaska, co łaska , moze byc w naturze tez a co mi tam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.04.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 co łaska, co łaska , moze byc w naturze tez a co mi tam .... ... "co łaska" ... to mi ksiądz zapodał 33 lata temu przy moim ślubie ... ale szybko dodał: "ale najmniej to 500" ... ... jeżeli chodzi o "naturę" to tak mi się wymknęło z przyzwyczajenia ... Floryda duża nie jest a Mr Y za często tam się kręci i mógłbym "zarobić w dziób" pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 18.04.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Alez jak najbardziez zapraszam do sztabu wszyskich bez wyjatku - tylko (to wazne!) nalezy miec jedynie sluszne poglady ... a jakie to juz sie dogadamy bo na razie to nie dopracowalam tej kwesti... podanie nie potrzebne, wystarczy datek na fundusz reprezentacyjny Przepraszam bardzo, ale jako samozwańczy księgowy sekty Zielonookiej chciałbym zaprotestować. Nie datek, tylko musimy ustalić wpisowe Widzę, że chętnych nie brakuje, więc ostrzegam - nie będzie niskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 co łaska, co łaska , moze byc w naturze tez a co mi tam .... ... "co łaska" ... to mi ksiądz zapodał 33 lata temu przy moim ślubie ... ale szybko dodał: "ale najmniej to 500" ... ... jeżeli chodzi o "naturę" to tak mi się wymknęło z przyzwyczajenia ... Floryda duża nie jest a Mr Y za często tam się kręci i mógłbym "zarobić w dziób" pozdrawiam serdecznie Paul w naturze znaczy wiesz...w weglu, w soli, w chlebie naszym.... w korniszonach... anpi - no tak mnie trzeba hamowac - ja nie mam glowy do finansow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.04.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 zielonooka napisała: Paul w naturze znaczy wiesz...w weglu, w soli, w chlebie naszym.... w korniszonach... ... no przecież o korniszonach myślałem ... bo "wyngla ni mom" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 18.04.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 ps. zeby nie bylo ze nie slucham - zmieniam emblemacik? dostatecznie wiosenny ? SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.04.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Chef Paul napisał: czy są jakieś "wakaty" w zielonym zarządzie ? ... ponawiam pytanie, ... zamierzam ubiegać się o "stanowisko" (jako wierny proterianin) ... emblemacik jak na prezesową przystało pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 18.04.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 robicie sobie jaja z Gula ! ! ! ! a moze facet przechodzi załamanie nerwowe i potrzebuje pomocy a wy tworzycie jakieś tajne stowarzyszenia Zamaisat mu pomóc chocby dobrym słowem to rozdajecie korniszony i węgiel. widac ze facet przechodzi syndrom "sierotki Marysi" - ... nikt go nie rozumie, nikt go nie lubi i nawet gąski mu spier....ły Gul po takim traktowaniu na twoim miejścu zabrałbym swoje grabki i łopatke i poszukał nowej piaskownicy .. jak widac to nie twój poziom intelektualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.04.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 robicie sobie jaja z Gula ! ! ! ! a moze facet przechodzi załamanie nerwowe i potrzebuje pomocy a wy tworzycie jakieś tajne stowarzyszenia Zamaisat mu pomóc chocby dobrym słowem to rozdajecie korniszony i węgiel. widac ze facet przechodzi syndrom "sierotki Marysi" - ... nikt go nie rozumie, nikt go nie lubi i nawet gąski mu spier....ły Gul po takim traktowaniu na twoim miejścu zabrałbym swoje grabki i łopatke i poszukał nowej piaskownicy .. jak widac to nie twój poziom intelektualny ... jakie jaja ... przecież GUL ma dawać rekomendacje do "formacyi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.04.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 moze kolega za duzo radia Marysi słucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 ja tam nie wiem, potrzebuje kogos od logistyki i zapanowania nad ta rzesza wyznawcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 18.04.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 hyhyhy leję ze smiechu nominacja wątku na "THE BEST OF FORUM" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 18.04.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Dobra gula teraz już możesz powiedzieć ,że żartowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 ja tam nie wiem, potrzebuje kogos od logistyki i zapanowania nad ta rzesza wyznawcow Ja , ja, ja, ja chcę pozarządzać - w końcu mam kwalifikacje (podobno) ja załatwię logistykę - i testy, bo sprawdzać trzeba czy prawidłowe poglądy ma jedno z drugiem :) (Mogę charytatywnie, poza tym stałym zleceniem:)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 A tak bardziej serio - zastanawiające dlaczego ludzie tak bezinteresownie i tak bez sensu lubią komuś dowalić, just like that.To ciekawe zjawisko socjologiczne - a potem napisze, że przeprasza jeśli kogoś obraził... tylko nie lepiej się 3 razy zastanowić zanim się bełkot napisze ???????/ I już chyba wypowiedziałam się w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 18.04.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Po pierwsze świat pełen frustratów jest.po drugie miało być tak, że za uczestnictwo w drużynie Królowa Zielonooka wynagrodzenie ustanawia - mogą być nadania ziemskie - ile członek objechać konno w ciągu dnia da radę, tyle dostanie.po trzecie jak nie wciągną mnie do zastępu i rzetelnego wynagrodzenia nie zapewnią (choćby łupy z wyprawy) sam frustratem zostanę, awtedy swój zastęp utworzę i woję podjazdową rozpocznę...No to co, J.W. Nefer i W.K.M Zielonooka przyjmujecie w poczet?Resztę uzgodnimy stosownym traktatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts