Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

elita zielonookiej!!! czas na zmiane.chyba tak.

gula

Recommended Posts

• Odpowiedzi 255
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

.... ojjjjjjjjjjj ... nie wiedziałem, że taka formacja istnieje :o ...... zielonooka ... podpadłaś (nie zawiadomiłaś o powstaniu "formacji") ... napisz chociaż, gdzie mogę złożyć podanie o przyjęcie ? (czy należy przedstawić jakieś osoby rekomendujace ?, ... np GULĘ ?)

pozdrawiam serdecznie (niezmiernie zresztą) :)

ps - ... i proszę o pozytywne rozpatrzenie mego podania

Alez jak najbardziez zapraszam do sztabu :wink: :lol:

wszyskich bez wyjatku - tylko (to wazne!) nalezy miec jedynie sluszne poglady ...

a jakie to juz sie dogadamy :wink: bo na razie to nie dopracowalam tej kwesti... :(

podanie nie potrzebne, wystarczy datek na fundusz reprezentacyjny :wink:

ps. zeby nie bylo ze nie slucham - zmieniam emblemacik? dostatecznie wiosenny ? :wink:

ps2 - ten watek (jakze mily memu sercu) powinien byc w uwagach o forum a nie zasmiecac i tak przeladowany "wymiana doswiadczen"

wszyskich bez wyjatku - tylko (to wazne!) nalezy miec jedynie sluszne poglady ...

a jakie to juz sie dogadamy :wink: bo na razie to nie dopracowalam tej kwesti... :(

ps. zeby nie bylo ze nie slucham - zmieniam emblemacik? dostatecznie wiosenny ? :wink:

1950 napisał:

:D :D :D :D kobieto o zielonych oczach, mogę złożyć podanie do ekipy?

ale chciałbym wiedzieć za ile, :oops: :oops: :oops:

... proszę podać nr konta i kwotę (byśmy się mogli godnie reprezentować kwota nie powinna być zbyt niska :lol: ) ... czy mogą być również datki w naturze ... każdy przecie coś tam ma :oops: 8) :lol:

pozdrawiam niezmiernie serdecznie

ps - ... zaczynam się już czuć jak członek ... rozumiem, że Mr Y został już wice-prezesem formacji naturalną koleją rzeczy :lol: ... czy są jakieś "wakaty" w zielonym zarządzie ?

co łaska, co łaska , moze byc w naturze tez ;) a co mi tam :wink: .... :oops: :lol:

... "co łaska" ... to mi ksiądz zapodał 33 lata temu przy moim ślubie ... ale szybko dodał: "ale najmniej to 500" :D ...

... jeżeli chodzi o "naturę" to tak mi się wymknęło z przyzwyczajenia :) :oops: ... Floryda duża nie jest a Mr Y za często tam się kręci i mógłbym "zarobić w dziób" :cry: :wink:

pozdrawiam serdecznie

Przepraszam bardzo, ale jako samozwańczy księgowy sekty Zielonookiej chciałbym zaprotestować. Nie datek, tylko musimy ustalić wpisowe :wink: Widzę, że chętnych nie brakuje, więc ostrzegam - nie będzie niskie 8)

co łaska, co łaska , moze byc w naturze tez ;) a co mi tam :wink: .... :oops: :lol:

... "co łaska" ... to mi ksiądz zapodał 33 lata temu przy moim ślubie ... ale szybko dodał: "ale najmniej to 500" :D ...

... jeżeli chodzi o "naturę" to tak mi się wymknęło z przyzwyczajenia :) :oops: ... Floryda duża nie jest a Mr Y za często tam się kręci i mógłbym "zarobić w dziób" :cry: :wink:

pozdrawiam serdecznie

Paul w naturze znaczy wiesz...w weglu, w soli, w chlebie naszym.... w korniszonach... :roll:

anpi - no tak mnie trzeba hamowac - ja nie mam glowy do finansow :oops:

robicie sobie jaja z Gula ! ! ! !

a moze facet przechodzi załamanie nerwowe i potrzebuje pomocy a wy tworzycie jakieś tajne stowarzyszenia

Zamaisat mu pomóc chocby dobrym słowem to rozdajecie korniszony i węgiel.

widac ze facet przechodzi syndrom "sierotki Marysi" - ... nikt go nie rozumie, nikt go nie lubi i nawet gąski mu spier....ły :lol: :lol: :lol:

Gul po takim traktowaniu na twoim miejścu zabrałbym swoje grabki i łopatke i poszukał nowej piaskownicy .. jak widac to nie twój poziom intelektualny

robicie sobie jaja z Gula ! ! ! !

a moze facet przechodzi załamanie nerwowe i potrzebuje pomocy a wy tworzycie jakieś tajne stowarzyszenia

Zamaisat mu pomóc chocby dobrym słowem to rozdajecie korniszony i węgiel.

widac ze facet przechodzi syndrom "sierotki Marysi" - ... nikt go nie rozumie, nikt go nie lubi i nawet gąski mu spier....ły :lol: :lol: :lol:

Gul po takim traktowaniu na twoim miejścu zabrałbym swoje grabki i łopatke i poszukał nowej piaskownicy .. jak widac to nie twój poziom intelektualny

... jakie jaja :o ... przecież GUL ma dawać rekomendacje do "formacyi" :-?

ja tam nie wiem, potrzebuje kogos od logistyki :lol: i zapanowania nad ta rzesza wyznawcow :lol:

Ja , ja, ja, ja chcę pozarządzać - w końcu mam kwalifikacje (podobno) ja załatwię logistykę - i testy, bo sprawdzać trzeba czy prawidłowe poglądy ma jedno z drugiem :):) (Mogę charytatywnie, poza tym stałym zleceniem:)).

A tak bardziej serio - zastanawiające dlaczego ludzie tak bezinteresownie i tak bez sensu lubią komuś dowalić, just like that.

To ciekawe zjawisko socjologiczne - a potem napisze, że przeprasza jeśli kogoś obraził... tylko nie lepiej się 3 razy zastanowić zanim się bełkot napisze ???????/

I już chyba wypowiedziałam się w temacie.

Po pierwsze świat pełen frustratów jest.

po drugie miało być tak, że za uczestnictwo w drużynie Królowa Zielonooka wynagrodzenie ustanawia - mogą być nadania ziemskie - ile członek objechać konno w ciągu dnia da radę, tyle dostanie.

po trzecie jak nie wciągną mnie do zastępu i rzetelnego wynagrodzenia nie zapewnią (choćby łupy z wyprawy) sam frustratem zostanę, awtedy swój zastęp utworzę i woję podjazdową rozpocznę...

No to co, J.W. Nefer i W.K.M Zielonooka przyjmujecie w poczet?

Resztę uzgodnimy stosownym traktatem.