Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

elita zielonookiej!!! czas na zmiane.chyba tak.

gula

Recommended Posts

• Odpowiedzi 255
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja , ja, ja, ja chcę pozarządzać - w końcu mam kwalifikacje (podobno) ja załatwię logistykę - i testy, bo sprawdzać trzeba czy prawidłowe poglądy ma jedno z drugiem :):) (Mogę charytatywnie, poza tym stałym zleceniem:)).

No to skład nam się powiększa:

Zielonooka - Guru

Nefer - Dyr. d/s Zarządzania i Logistyki

moja skromna osoba - Księgowy vel Skarbnik 8)

długi - oć bedziesz rzecznikem ze wzgledu na reprezentacyjny wyglad :lol:

tylko Paula trzeba na ciepla posadke... gdzies.... bo Nefer sie do rzadzenia dorwala :lol:

ave - zastepca? - ok, ja sie nie bede klocic:D

Ja rzecznikiem nie mogę być :( :( :( bo rzecznik musi być giętki a mnie ten twój nowy avatarek jakoś dziwnie usztywnił :lol: :lol: :lol:

tyle funkcji już rozdzielonych... a zastępcę masz???

inne funkcje mnie nie interesują :lol:

... eeeeeeeee ... wydaje mnie się, że zastepca już jest "z rozdzielnika" (jako najwiekszy i najwspanialszy jawny wielbiciel Pani Prezes Zielonej ... o cichych wielbicielach skromnie nie wspominam :) ) ... mam na myśli oczywista Mr Y

... może w zarządzie potrzebny będzie "Darektor d/s wyżywienia Członków" ? ... Zarząd sam się wyżywi :wink: ... chciałbym złożyć aplikację na to "wakujące" stanowisko 8) ... "uprzejmie donoszę", iż posiadam odpowiednie kwalifikacje i praktykę w sprawie żywienia (narazie wprawdzie tylko do około 5 tys. osób, ale co mi tam ... nabiore praktyki na wieksze "frakcje" :D )

pozdrawiam serdecznie

Pani Prezes Zielona napisała SKROMNIE:

Chef - biore Cie !!! :wink:

znaczy...ten... :oops: .na tego Żywiciela.... biore... :wink:

... rozumiem Ojca Darektora :evil: Żywiciela, :lol:

... OK ... DEAL :lol:

pzdr

... ps - ... zabieram się za układanie jadłospisu na "spotkanie inicjujące" (nie mylić z grą wstępną :wink: )

Ja - co prawda nie elita - ale też uprzejmie proszę o zapisanie na Członka tego Koła. Moja teoria jest taka, że to Zielonooka "wynalazła" Gulę. Bo biorąc pod uwagę teorię spiskową, to o Niej się najwięcej mówi, to ten post ma najwięcej "odkryć", to wreszcie Ona zaostała wykreowana, na Szefową tej Sekty.

Pozdrawiam, Rysiek

Ps. Szanowna Elito, jak mogliście nie zauważyć nowoczesnej technologii roku 2006, opartej na bloczkach MAX?

Ja - co prawda nie elita - ale też uprzejmie proszę o zapisanie na Członka tego Koła. Moja teoria jest taka, że to Zielonooka "wynalazła" Gulę. Bo biorąc pod uwagę teorię spiskową, to o Niej się najwięcej mówi, to ten post ma najwięcej "odkryć", to wreszcie Ona zaostała wykreowana, na Szefową tej Sekty.

Pozdrawiam, Rysiek

Ps. Szanowna Elito, jak mogliście nie zauważyć nowoczesnej technologii roku 2006, opartej na bloczkach MAX?

sSiwy12 no kurcze no...wez tu mi nie zdradzaj moich tajemnic :lol:

tyle funkcji już rozdzielonych... a zastępcę masz???

inne funkcje mnie nie interesują :lol:

... eeeeeeeee ... wydaje mnie się, że zastepca już jest "z rozdzielnika" (jako najwiekszy i najwspanialszy jawny wielbiciel Pani Prezes Zielonej ... o cichych wielbicielach skromnie nie wspominam :) ) ... mam na myśli oczywista Mr Y
OJJJ jacy drobiazgowi... jeśli chodzi o uwielbienie to moze być to Mr Y - nawet "poręczniej" mi będzie! :lol:

a zresztą ... ktoś musi pomóc Zielonookiej... jam ...brązowooka... powinno konweniować :-?

:lol: :lol: