ave 18.04.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 tyle funkcji już rozdzielonych... a zastępcę masz??? inne funkcje mnie nie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 18.04.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ja , ja, ja, ja chcę pozarządzać - w końcu mam kwalifikacje (podobno) ja załatwię logistykę - i testy, bo sprawdzać trzeba czy prawidłowe poglądy ma jedno z drugiem :) (Mogę charytatywnie, poza tym stałym zleceniem:)). No to skład nam się powiększa: Zielonooka - Guru Nefer - Dyr. d/s Zarządzania i Logistyki moja skromna osoba - Księgowy vel Skarbnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.04.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 podoba mi się Gul, znakomity temat. Od razu świat jest weselszy. P.S Jak juz stworzycie tą fundacje, to ja się zajmuje rejestracją. Przyjmuję do lewej kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 18.04.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 P.S Jak juz stworzycie tą fundacje, to ja się zajmuje rejestracją. Przyjmuję do lewej kieszeni Oficjalnie możesz to nazywać fundacją, ale to będzie SEKTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.04.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Jak się sennie robi na forum to zawsze się jakiś wartownik albo inna gula pojawi. Ja tyż kcem do tej sekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 długi - oć bedziesz rzecznikem ze wzgledu na reprezentacyjny wyglad tylko Paula trzeba na ciepla posadke... gdzies.... bo Nefer sie do rzadzenia dorwala ave - zastepca? - ok, ja sie nie bede klocic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 18.04.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ale o co chodzi ?? Swoja drogą fajny awatarek ma zielona I ten tekst o naturze, oj ta jej nie pożałowała (mniam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.04.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 długi - oć bedziesz rzecznikem ze wzgledu na reprezentacyjny wyglad tylko Paula trzeba na ciepla posadke... gdzies.... bo Nefer sie do rzadzenia dorwala ave - zastepca? - ok, ja sie nie bede klocic:D Ja rzecznikiem nie mogę być bo rzecznik musi być giętki a mnie ten twój nowy avatarek jakoś dziwnie usztywnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.04.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 tyle funkcji już rozdzielonych... a zastępcę masz??? inne funkcje mnie nie interesują ... eeeeeeeee ... wydaje mnie się, że zastepca już jest "z rozdzielnika" (jako najwiekszy i najwspanialszy jawny wielbiciel Pani Prezes Zielonej ... o cichych wielbicielach skromnie nie wspominam ) ... mam na myśli oczywista Mr Y ... może w zarządzie potrzebny będzie "Darektor d/s wyżywienia Członków" ? ... Zarząd sam się wyżywi ... chciałbym złożyć aplikację na to "wakujące" stanowisko ... "uprzejmie donoszę", iż posiadam odpowiednie kwalifikacje i praktykę w sprawie żywienia (narazie wprawdzie tylko do około 5 tys. osób, ale co mi tam ... nabiore praktyki na wieksze "frakcje" ) pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Chef - biore Cie !!! znaczy...ten... .na tego Żywiciela.... biore... Cypek - za cholere nie wiem o co biega, ale niewazne, wazne ze jest wesoło długi - ( i tu zamilkne...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.04.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 no i za późno zauważyłem fątek ... wszystkie zaszczytne funkcje rozdane przyjdzie zostać ... Członkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 wyznawca...mój drogi...wyznawcą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.04.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Pani Prezes Zielona napisała SKROMNIE: Chef - biore Cie !!! znaczy...ten... .na tego Żywiciela.... biore... ... rozumiem Ojca Darektora Żywiciela, ... OK ... DEAL pzdr ... ps - ... zabieram się za układanie jadłospisu na "spotkanie inicjujące" (nie mylić z grą wstępną ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 18.04.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ja - co prawda nie elita - ale też uprzejmie proszę o zapisanie na Członka tego Koła. Moja teoria jest taka, że to Zielonooka "wynalazła" Gulę. Bo biorąc pod uwagę teorię spiskową, to o Niej się najwięcej mówi, to ten post ma najwięcej "odkryć", to wreszcie Ona zaostała wykreowana, na Szefową tej Sekty.Pozdrawiam, RysiekPs. Szanowna Elito, jak mogliście nie zauważyć nowoczesnej technologii roku 2006, opartej na bloczkach MAX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ja - co prawda nie elita - ale też uprzejmie proszę o zapisanie na Członka tego Koła. Moja teoria jest taka, że to Zielonooka "wynalazła" Gulę. Bo biorąc pod uwagę teorię spiskową, to o Niej się najwięcej mówi, to ten post ma najwięcej "odkryć", to wreszcie Ona zaostała wykreowana, na Szefową tej Sekty. Pozdrawiam, Rysiek Ps. Szanowna Elito, jak mogliście nie zauważyć nowoczesnej technologii roku 2006, opartej na bloczkach MAX? sSiwy12 no kurcze no...wez tu mi nie zdradzaj moich tajemnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 18.04.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 A, a, aaaaaaaaaaaaa Nie załapałam się buuuuuuuuuu. No bo qrdę jak mam być członkiem ??? Skoro kobitka ze mnie . Zielonooka zrób coś .... Ty tu rządzisz .... jakiś malutki stołeczek by mi się przydał w tym Kole .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 mamy rownouprawnienie ! wszyscy moga byc ...członkami stołki krzesła, taborety... ja tam nic nie bronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 18.04.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Qrcze - a ja dzisiaj cały dzień spędziłam na podłodze klęcząc nad fakturami i spisując pozycje na VZM-1/A A tu tak wesoło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.04.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 ja nieśmiało chciałem zauważyć że byłem drugi za anpi, ale ona, już księgową jest a tutaj widzę, że już po znajomości są rozdawane synekury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 18.04.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 tyle funkcji już rozdzielonych... a zastępcę masz??? inne funkcje mnie nie interesują ... eeeeeeeee ... wydaje mnie się, że zastepca już jest "z rozdzielnika" (jako najwiekszy i najwspanialszy jawny wielbiciel Pani Prezes Zielonej ... o cichych wielbicielach skromnie nie wspominam ) ... mam na myśli oczywista Mr YOJJJ jacy drobiazgowi... jeśli chodzi o uwielbienie to moze być to Mr Y - nawet "poręczniej" mi będzie! a zresztą ... ktoś musi pomóc Zielonookiej... jam ...brązowooka... powinno konweniować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts