zielonooka 18.04.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 a zresztą ... ktoś musi pomóc Zielonookiej... jam ...brązowooka... powinno konweniować powieszylam...nic nie bylo widac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 18.04.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 ja nieśmiało chciałem zauważyć że byłem drugi za anpi, ale ona, już księgową jest a tutaj widzę, że już po znajomości są rozdawane synekury No ładnie, kobietę ze mnie zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 18.04.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 [ powieszylam...nic nie bylo widac.... AAA... prawda, że szybko pojmuję o co chodzi? Od maleństwa, gdy łepek urwałam hydrze, byłam zdolna (i skromna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.04.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 ja nieśmiało chciałem zauważyć że byłem drugi za anpi, ale ona, już księgową jest a tutaj widzę, że już po znajomości są rozdawane synekury No ładnie, kobietę ze mnie zrobili sorry chłopie co nie zmienia faktu, że byłem drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.04.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Teraz wystarczy rzucić hasło, że powstaje nowa organizacja i już pełno hmm członków Co to panie za czasy... Przypominam, ze wszystko zaczęło się od tego, że ktoś nadużył w Święta... Ale z drugiej strony jak już organizacja powstanie i w siłę urośnie, nikt o korzeniach nie będzie pamiętał No niech tam, mogę was reprezentować w parlamencie UE. Polecam się także jako niezależny doradca i rzecznik prasowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.04.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 To ja sie deklaruje jako "Szara Eminencja" rządząca z tylnej kanapy. Z tego co widze takie stanowisko jeszcze nie obsadzone. Tylko nie wiem czy sie nadam bo mam 185cm wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gula 18.04.2006 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 robicie sobie jaja z Gula ! ! ! ! a moze facet przechodzi załamanie nerwowe i potrzebuje pomocy a wy tworzycie jakieś tajne stowarzyszenia Zamaisat mu pomóc chocby dobrym słowem to rozdajecie korniszony i węgiel. widac ze facet przechodzi syndrom "sierotki Marysi" - ... nikt go nie rozumie, nikt go nie lubi i nawet gąski mu spier....ły Gul po takim traktowaniu na twoim miejścu zabrałbym swoje grabki i łopatke i poszukał nowej piaskownicy .. jak widac to nie twój poziom intelektualny masz racje ...w piaskownicy nie ma piasku.a gąski spier....ły...Temat zamknę tak:doje....ś mi kolego ....cisza!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Gula (zieeeew) sorry ale ty nie masz tu nic do gadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gula 18.04.2006 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Dobra gula teraz już możesz powiedzieć ,że żartowałeś cisza!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gula 18.04.2006 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 robicie sobie jaja z Gula ! ! ! ! a moze facet przechodzi załamanie nerwowe i potrzebuje pomocy a wy tworzycie jakieś tajne stowarzyszenia Zamaisat mu pomóc chocby dobrym słowem to rozdajecie korniszony i węgiel. widac ze facet przechodzi syndrom "sierotki Marysi" - ... nikt go nie rozumie, nikt go nie lubi i nawet gąski mu spier....ły Gul po takim traktowaniu na twoim miejścu zabrałbym swoje grabki i łopatke i poszukał nowej piaskownicy .. jak widac to nie twój poziom intelektualny lubie frytki....!!!!!pa maleńki.....nie ubliżaj , myśl co masz w piwnicy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 18.04.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 cisza!!!!! Na planie ! Kręcimy... To nie był ten most. Panie ,rezyseze to był ten most... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 zielonooka, w kwestii formalnej co z moją nominacją, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gula 18.04.2006 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Gula (zieeeew) sorry ale ty nie masz tu nic do gadania sen o poranku.....pamiętaj....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 18.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Nieśmiało zapytam- macie jeszcze jakiś wolny stołek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gula 18.04.2006 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 A tak bardziej serio - zastanawiające dlaczego ludzie tak bezinteresownie i tak bez sensu lubią komuś dowalić, just like that. To ciekawe zjawisko socjologiczne - a potem napisze, że przeprasza jeśli kogoś obraził... tylko nie lepiej się 3 razy zastanowić zanim się bełkot napisze ???????/ I już chyba wypowiedziałam się w temacie....tak i zajmij sie prognozą pogody .........jutro bedzie padać deszcz.........." i już chyba wypowiedziałem się w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 18.04.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Do GULI !Szanowny kolego. Sam wywołałeś te żartobliwe, uszczypliwe i być może złośliwe wypowiedzi pod Twoim adresem. Pij więc to piwo z większą pokorą. Nikt Cię bez powodu nie atakował! Na tym forum (i na innych, też) bywa i tak, że najwięksi fachowcy chylą głowy i słuchają amatorów, lecz bywa i tak, że różni dziwni ludzie piszą, bo piszą. Jakoś nie zauważyłem, aby kto kolwiek nie odpowiedział na Twoje pytanie. Nikt Cię nie zbył, więc skąd u Ciebie tyle agresji? Więcej wyrozumiałości. Cisza, to możesz sobie krzyknąć w domu - może Cię posłuchają, tutaj natomiast panuje pełna demokracja i ja chcę, to piszę, i nikt (chyba że moderator) nie zabroni mi (lub "mnie" to dla drażliwych) tego. Wątki na tym forum żyją własnym życiem i nikt nie jest w stanie ich zakończyć. Ale jest też dobra strona medalu. Zobatrz na avar Zielonookiej, to przez Ciebie, a raczej dzięki Tobie, mamy czym oko cieszyć.Ciesz się zyciem kolego i daj żyć innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 gula - "cicho!!! "- to mozesz do swojego psa wolac, (jak masz i jak cie słucha), nadal widze problemy z czytaniem bo o cos sie pytalam 1950 juz dawno nominowany jestes.... Mirek luzik, jasne dla kazdego miejsca starczy siwy avatar to sprawka wbrata haslo na dzis: gul! gul!! gulla!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 18.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Dziękuję jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 18.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Zielonooka. Pozdrów brata i przepraszam, bo widzę, że znów "maszyna' mi literki zjadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 18.04.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 ..Zielonooka a ja sie pisze na osobistego ochroniarza :) chyba że już etat zajęty bo ja też chce do sekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts