Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

elita zielonookiej!!! czas na zmiane.chyba tak.

gula

Recommended Posts

• Odpowiedzi 255
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja nieśmiało chciałem zauważyć:oops: że byłem drugi za anpi,

ale ona, już księgową jest :roll:

a tutaj widzę, że już po znajomości są rozdawane synekury :evil:

No ładnie, kobietę ze mnie zrobili :cry: :-? :evil: :x

sorry chłopie :lol:

co nie zmienia faktu, że byłem drugi :roll:

Teraz wystarczy rzucić hasło, że powstaje nowa organizacja i już pełno hmm członków 8) :lol: Co to panie za czasy...

Przypominam, ze wszystko zaczęło się od tego, że ktoś nadużył w Święta... Ale z drugiej strony jak już organizacja powstanie i w siłę urośnie, nikt o korzeniach :oops: nie będzie pamiętał

No niech tam, mogę was reprezentować w parlamencie UE. Polecam się także jako niezależny doradca i rzecznik prasowy 8)

robicie sobie jaja z Gula ! ! ! !

a moze facet przechodzi załamanie nerwowe i potrzebuje pomocy a wy tworzycie jakieś tajne stowarzyszenia

Zamaisat mu pomóc chocby dobrym słowem to rozdajecie korniszony i węgiel.

widac ze facet przechodzi syndrom "sierotki Marysi" - ... nikt go nie rozumie, nikt go nie lubi i nawet gąski mu spier....ły :lol: :lol: :lol:

Gul po takim traktowaniu na twoim miejścu zabrałbym swoje grabki i łopatke i poszukał nowej piaskownicy .. jak widac to nie twój poziom intelektualny

masz racje ...w piaskownicy nie ma piasku.a gąski spier....ły...Temat zamknę tak:doje....ś mi kolego ....cisza!!!!!

robicie sobie jaja z Gula ! ! ! !

a moze facet przechodzi załamanie nerwowe i potrzebuje pomocy a wy tworzycie jakieś tajne stowarzyszenia

Zamaisat mu pomóc chocby dobrym słowem to rozdajecie korniszony i węgiel.

widac ze facet przechodzi syndrom "sierotki Marysi" - ... nikt go nie rozumie, nikt go nie lubi i nawet gąski mu spier....ły :lol: :lol: :lol:

Gul po takim traktowaniu na twoim miejścu zabrałbym swoje grabki i łopatke i poszukał nowej piaskownicy .. jak widac to nie twój poziom intelektualny

lubie frytki....!!!!!pa maleńki.....nie ubliżaj , myśl co masz w piwnicy..

A tak bardziej serio - zastanawiające dlaczego ludzie tak bezinteresownie i tak bez sensu lubią komuś dowalić, just like that.

To ciekawe zjawisko socjologiczne - a potem napisze, że przeprasza jeśli kogoś obraził... tylko nie lepiej się 3 razy zastanowić zanim się bełkot napisze ???????/

I już chyba wypowiedziałam się w temacie.

...tak i zajmij sie prognozą pogody .........jutro bedzie padać deszcz.........." i już chyba wypowiedziałem się w temacie. :evil:

Do GULI !

Szanowny kolego. Sam wywołałeś te żartobliwe, uszczypliwe i być może złośliwe wypowiedzi pod Twoim adresem. Pij więc to piwo z większą pokorą. Nikt Cię bez powodu nie atakował! Na tym forum (i na innych, też) bywa i tak, że najwięksi fachowcy chylą głowy i słuchają amatorów, lecz bywa i tak, że różni dziwni ludzie piszą, bo piszą. Jakoś nie zauważyłem, aby kto kolwiek nie odpowiedział na Twoje pytanie. Nikt Cię nie zbył, więc skąd u Ciebie tyle agresji? Więcej wyrozumiałości. Cisza, to możesz sobie krzyknąć w domu - może Cię posłuchają, tutaj natomiast panuje pełna demokracja i ja chcę, to piszę, i nikt (chyba że moderator) nie zabroni mi (lub "mnie" to dla drażliwych) tego. Wątki na tym forum żyją własnym życiem i nikt nie jest w stanie ich zakończyć. Ale jest też dobra strona medalu. Zobatrz na avar Zielonookiej, to przez Ciebie, a raczej dzięki Tobie, mamy czym oko cieszyć.

Ciesz się zyciem kolego i daj żyć innym.

gula - "cicho!!! "- to mozesz do swojego psa wolac, (jak masz i jak cie słucha), :lol: nadal widze problemy z czytaniem bo o cos sie pytalam

1950 juz dawno nominowany jestes....

Mirek luzik, jasne dla kazdego miejsca starczy :lol:

siwy avatar to sprawka wbrata :wink:

haslo na dzis: gul! gul!! gulla!!!!