rrmi 18.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ja bylam tu juz wczoraj , to jaki mam stoleczek? Dyzurny awanturnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Nieśmiało zapytam- macie jeszcze jakiś wolny stołek? ... stołków ci u nas dostatek Pawson napisał: no i za późno zauważyłem fątek ... wszystkie zaszczytne funkcje rozdane ... we frakcji Pani Prezes Zielonookiej WSZYSCY będą funkcyjni pozdrawiam serdecznie ps - im mniej członków tym mniej będę miał roboty, ... wszak otrzymałem nominację na Żywiciela Członków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Zielonooka. Pozdrów brata i przepraszam, bo widzę, że znów "maszyna' mi literki zjadła. wbrata , tzn wbrata forumowego a nie mojego brata (aczkolwiek tez posiadam ) bezele no patrz ja tu sie tak narazam i wogole a o ochronie nie pomyslalam ! dobrze ze tortem w twarz jeszcze nie oberwalam rrmi awanturnik ale powiedzialabym ze "czołowy" a nie "dyzurny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.04.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 "czołowy" Znaczy , ze trzeba gula z dynki zalatwic? Chef co dzis dla czlonkow na kolacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 18.04.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 To ja z pokorą proszę o stołek "przeinaczonego" - do czasu poprawy, i ze względu braku elitarności w ewentualnym zastępstwie.Ps. Fajny ten Gula. Posty mi się wyrabiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 18.04.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 To ja sie deklaruje jako "Szara Eminencja" rządząca z tylnej kanapy. Z tego co widze takie stanowisko jeszcze nie obsadzone. Tylko nie wiem czy sie nadam bo mam 185cm wzrostu I nie masz Brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 rrmi napisała: Chef co dzis dla czlonkow na kolacje? ... narazie nie ma Członków ... sami funkcyjni ... a jak ogólnie wiadomo: ... zarząd się sam wyżywi pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 To ja z pokorą proszę o stołek "przeinaczonego" - do czasu poprawy, i ze względu braku elitarności w ewentualnym zastępstwie. Ps. Fajny ten Gula. Posty mi się wyrabiają. a my to nie fajni??? dawaj jeszcze 8 - bedziesz forumowicz co brzmi dumnie ps. o frippie zapomnialam , a on poidjazdy chce urzadzać... trzeba go wcielic do formacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.04.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 narazie nie ma Członków ... sami funkcyjni ... a jak ogólnie wiadomo: ... zarząd się sam wyżywi pzdr chyba trzeba bylo na czlonka czy w czlonki , sama juz nie wiem jak to powiedziec choc o glodzie by czlowiek nie siedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.04.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 A o so charwa chozi...żesz w mordę? Bo ja nietu/tamtejszy...siewodnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 A o so charwa chozi...żesz w mordę? a bo to ktos to wie? ty sie nie zastanawiaj ty sie wcielaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.04.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ej! Jak patrzę na Twoje avatki to.... krew mi wrze (często). Więc nic lepiej nie piszę bo to czasem moja łajw czyta... a swoją drogą właśnie wróciłem z rolek (kilka razy się wyrżnąłem - bo to takie afrykanerskie: szybkie) i z myśleniem we wstrząśniętej łepetynie ciężko...ale jutro będzie szybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Mały - na spotkaniu muratora byles - to wiesz ze avatek to jedno a rzeczywistosc drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 narazie nie ma Członków ... sami funkcyjni ... a jak ogólnie wiadomo: ... zarząd się sam wyżywi pzdr chyba trzeba bylo na czlonka czy w czlonki , sama juz nie wiem jak to powiedziec choc o glodzie by czlowiek nie siedzial Panowie w członki a panie na członka tak będzie sprawiedliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Mały - na spotkaniu muratora byles - to wiesz ze avatek to jedno a rzeczywistosc drugie No tak! Kobiety jak zwykle swoje..."jestem brzydka,gruba/chuda i w ogóle"...a faceci się ślinią tak czy inaczej...i jak tu "dogodzić babie" a jak trzymać grabie... Nie doceniasz swojego seksapilu...Pomyśl o tem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Panowie w członki a panie na członka tak będzie sprawiedliwie wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Panowie w członki a panie na członka tak będzie sprawiedliwie wariat Wiesz jak to jes całe życie z wariatami to i na człowieka co przelezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Panowie w członki a panie na członka tak będzie sprawiedliwie wariat ...ja to znam inaczej..."panie szerzej, panowie głębiej"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 18.04.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ja w sprawie formalnej, bo już się pogubiłem. Czy to ma być organizacja "członków naszego kółka", czy "kółka naszych członków", a może jedno i drugie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.04.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 a .. .. to jest ten gul co to wczoraj na oddziale bylo o nim ja sie tez zapisuje jestem starą tradycyjną technologią zrobiona.. lataaa temu ( no ale bez przesady ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts