Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

elita zielonookiej!!! czas na zmiane.chyba tak.

gula

Recommended Posts

• Odpowiedzi 255
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nieśmiało zapytam- macie jeszcze jakiś wolny stołek? :wink:

... stołków ci u nas dostatek :lol:

Pawson napisał:

no i za późno zauważyłem fątek ...

wszystkie zaszczytne funkcje rozdane :( :( :(

... we frakcji Pani Prezes Zielonookiej WSZYSCY będą funkcyjni :D

pozdrawiam serdecznie

ps - im mniej członków tym mniej będę miał roboty, :wink: ... wszak otrzymałem nominację na Żywiciela Członków :wink: :D

Zielonooka. Pozdrów brata i przepraszam, bo widzę, że znów "maszyna' mi literki zjadła.

wbrata , tzn wbrata forumowego a nie mojego brata (aczkolwiek tez posiadam :wink: )

bezele no patrz :o ja tu sie tak narazam i wogole a o ochronie nie pomyslalam ! dobrze ze tortem w twarz jeszcze nie oberwalam :lol:

rrmi awanturnik ale powiedzialabym ze "czołowy" a nie "dyzurny" :lol:

To ja z pokorą proszę o stołek "przeinaczonego" - do czasu poprawy, i ze względu braku elitarności w ewentualnym zastępstwie.

Ps. Fajny ten Gula. Posty mi się wyrabiają.

a my to nie fajni??? :o

dawaj jeszcze 8 - bedziesz forumowicz co brzmi dumnie :wink:

ps. o frippie zapomnialam , a on poidjazdy chce urzadzać... trzeba go wcielic do formacji :wink:

Ej! Jak patrzę na Twoje avatki to.... krew mi wrze (często). Więc nic lepiej nie piszę bo to czasem moja łajw czyta... a swoją drogą właśnie wróciłem z rolek (kilka razy się wyrżnąłem - bo to takie afrykanerskie: szybkie) i z myśleniem we wstrząśniętej łepetynie ciężko...ale jutro będzie szybciej!

Mały - na spotkaniu muratora byles - to wiesz ze avatek to jedno a rzeczywistosc drugie :( :wink: :D

No tak! Kobiety jak zwykle swoje..."jestem brzydka,gruba/chuda i w ogóle"...a faceci się ślinią tak czy inaczej...i jak tu "dogodzić babie" a jak trzymać grabie...

Nie doceniasz swojego seksapilu...Pomyśl o tem...