ave 18.04.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 [ ...ja to znam inaczej..."panie szerzej, panowie głębiej"... No to cooo? Moje umiejętności świeżo nabyte po obcowaniu w tymże temacie mają iść na marne??? wszyscy chcą sobie radzić sami? (o rany! znów weszłam na nastepną stronę!) Chef Paul... zagłodzisz nas jednak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 jestem starą tradycyjną technologią zrobiona.. lataaa temu rozumiem , ze Ciebie to jeszcze bocian przniosl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2006 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 ...... ...... Chef Paul... zagłodzisz nas jednak..... ... to późna kolacja, albo wczesne śniadanko (jak kto woli) ... dla Członk/iń/ów oczywiście ... mam nadzieję niedługo również "funkcyjnych" ... taadaa, ... aligator z kórnickiego jeziora (poważnie ) http://www.chefpaul.net/TexMex/gatorK07.jpg pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.04.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 hej chef ... ja to mam jeść a co tam one kozie death ... zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 A ja myślała, że kolega Gul się już kopytami nakrył - a jednak nie.... ALe nie ma to jak miły wąteczek - i miła, mała sekta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 19.04.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 jak patrzę na dzisiejsze zdjęcie zielonookiej, to sobie myslę, że sie dziewczyna...wypieła na to wszystko No i słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 19.04.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 ... narazie nie ma Członków ... sami funkcyjni ... a jak ogólnie wiadomo: ... zarząd się sam wyżywi A ja, A ja ???????? Ja prosze koleżeństwa pracuje i nie mam czasu ubiegac sie o stanowiska . Pozostało mi zostać zwykłym członkiem (co za czasy).. Heh. A na późną kolację sie nie załapałam, bo... tez "pracowałam" . Chef a co na śniadanie dziś serwujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Wwiola - ale bedziesz miec fajnie bos na razie jedyna- bedziemy dmuchac i chuchac a Paul bedzie karmił Nefer - o co biega z przepowiadaniem pogody , Ty wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZofiaD 19.04.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Ja też chcę do sekty! Do żadnego kościoła nie należę, to chociaż taka sekta może mnie zechce? Tylko nie róbcie ze mnie członka , pcia nie ta, no i co mąż by powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Nefer - o co biega z przepowiadaniem pogody , Ty wiesz? Ni cholery nie wiem o co chodzi.... może za głupia jestem... a może to jakaś zaawansowana przenośnia, metafora lub nie daj Bóg jakaś parabola mocarna ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 hmmm ta parabola mocarna groznie wyglada.... (ciekawe kiedy nas skasuja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.04.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 hmmm ta parabola mocarna groznie wyglada.... (ciekawe kiedy nas skasuja ) jak zdejmiesz tę koszulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 plecami stoje nic nie bedzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 hmmm ta parabola mocarna groznie wyglada.... (ciekawe kiedy nas skasuja ) A ja myślę, że Szanowna Redakcja nas lubi (tu następuje wazelinka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 albo po prostu (jeszcze) nie zauwazyła... (tu realia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.04.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 hmmm ta parabola mocarna groznie wyglada.... (ciekawe kiedy nas skasuja ) A ja myślę, że Szanowna Redakcja nas lubi (tu następuje wazelinka) Wątek kontrolowany... ...wątek kontrolowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 hmmm ta parabola mocarna groznie wyglada.... (ciekawe kiedy nas skasuja ) A ja myślę, że Szanowna Redakcja nas lubi (tu następuje wazelinka) Wątek pod kontrolą... Wiedziałam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.04.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 plecami stoje nic nie bedzie widać jak to ?? wystarczy odwrocic monitor tyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 jakby co - to nie kasujcie bo go polubilam , mozna przeniesc ew na uwagi zeby "wymiany" nie bulwersować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.04.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 plecami stoje nic nie bedzie widać nic to by było jakbyś przodem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts