Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

elita zielonookiej!!! czas na zmiane.chyba tak.

gula

Recommended Posts

• Odpowiedzi 255
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... rrmi ... płynami to już się zajęła Pani Prezes ... ponoć ma "co nie co" po szafach "pokitrane" i wef lodówce tyż (mogę sie zaopiekować tym z lodówki, ... tylko wprzódy trza do zamrażarki przełożyć) ... malborasy "mogom" być (białe) ... przytargam pare cygar ... bedzie więcej dymu ... (tylko żeby się Kocisko i inne "wrażliwce" nie podusiło) ... do "futrowania" nic nie ma :evil: (dopiero zamarynowałem na sobotę) :oops: ... (członek dziś ma przymusową dietę :) ) ...

8) 8) 8)

... proponuję tajne hasło wstepu: ... "nie bedziemy dzisiej pluć" ... odzew: ... "tylko knuć, knuć, knuć"

8) 8) 8)

pzdr

masz racje ...w piaskownicy nie ma piasku.a gąski spier....ły...Temat zamknę tak:doje....ś mi kolego ....cisza!!!!!

no nie istny Clint Eastwood

(scena z Unforgiven) - wchodzi pierwszy raz do baru, w którym siedzi banda 30

krzywo spoglądających lokalesów (jak wyżej), pluje na podłogę i czeka aż któryś z

miejscowych (patrz wyrzej) do niego wyskoczy. Potem napierdala wszystkich i choć

teoretycznie nie da się uniknąć postrzelenia gdyż jest 1 na 30, Clint

nie ma nawet draśnięcia, kończąc kultowym tekstem o tym że teraz

wychodzi, ale jak mu któryś będzie próbował strzelić w plecy to go

zabije, jego rodzinę, jego przyjaciół i rodziny jego przyjaciół.

pozdro

y prosze, mi cuś z lodófki dać

... mniemam, że chodzi o podziałkowanie "krystalicznej" co to Pani Prezes w "lodófce czyma" :lol: ... nie ma sprawy :) ... podzielę się ... "sreszto jusz jezd w mroszeniu" :) :wink: (tem bardziej, że znosisz katorgi dymne i możesz nabawić sie "chronicznego kokluszu" :wink:

pzdr

w lodówce " czymam" wodke , a wlasciwe w zamrazarce wiec przekladac nie trzeba)

myslalam ze to finlandia ale pobieglam , oblupalam lód dookola i to jest absolut :wink:

moze byc? :wink:

pozatym mam : campari, beherovke, metaxe,rum, whisky (red wedrowniczek ), tequile sztyk 2, jakies 2 ohydne slodkie likiery wloskie , advokata , caly stojak wina , gin lubuski , gin jakis angielski ale niedobry - gorzki az twarz skreca , 3 koniaki (nie lubie - chetnie sie podziele :wink: ) amaretto ( ale tego nie dam bo pijam z kawą :P") martini rose i martini rosso i martini dry , cin cin, malibu -( nie znosze fu! ) i cos od czego odpadła nalepka :(

tak wiec trunkow to chyba nie braknie....

uffff

ps. czy ja sie powinnam zaczac leczyc? :-?

... leczyć się chyba nie będziesz musiała :lol:

... zaraz zmniejszymy zapasy :lol: ... "absolutny" może być (chyba, że "smakowy" to gorzej) ... "biere" też tequilę (nie musi być w kryształach - z kryształów ostała mnie się jeno kula - może być z kapsla od gaśnicy samochodowej), trza tylko trochę dobrej soli (no i może byc limonka, ... w ostateczności cytrynka) ... na rano "kapka" Jasia ...

... 1950 wchodzisz w ten zestaw ? :lol:

pzdr

......

no właśnie, ja też - zajmij miejsca przy oknie!

No i polarek sie przyda na to :lol: zimne z lodówki :lol:

Chef Paul - mam nadzieję, że zadbasz o wystrój - podobno znowu podaje się w .... kryształach :-?

ale.. jak elita, to elita mus być na topie i trendy

... polarek niepotrzebny :) :o BEDZIE GORĄCA ATMOSFERA 8) :lol:

... teraz hamerykanskie "tryndy" to ... różne dziwne naczynia :o ... niekoniecznie stołowe :wink:

pzdr

e no tequili to wam tak bez walki nie oddam , to samo z jaskiem :wink:

mialam nadzieje pozbyc sie tego malibu bo nie lubie :p slodkiego likieru i ew tego ginu

a Wy kurcze to co najlepsze zabieracie :wink: :lol:

... dobra Jaśka możem odpuścić bo "komuch" jezd ... jak sie zrobi niebieski (ze złości) ... to możem ciągnąć zapałki (ja "czymam") :lol:

... co do tequili to może go odpuść (to paskudne jest) :lol: (nie dla ładnych kobitek ... nawet dla takich na "złej drodze" :evil: )

pzdr :lol: :lol: :lol:

w lodówce " czymam" wodke , a wlasciwe w zamrazarce wiec przekladac nie trzeba)

myslalam ze to finlandia ale pobieglam , oblupalam lód dookola i to jest absolut :wink:

moze byc? :wink:

pozatym mam : campari, beherovke, metaxe,rum, whisky (red wedrowniczek ), tequile sztyk 2, jakies 2 ohydne slodkie likiery wloskie , advokata , caly stojak wina , gin lubuski , gin jakis angielski ale niedobry - gorzki az twarz skreca , 3 koniaki (nie lubie - chetnie sie podziele :wink: ) amaretto ( ale tego nie dam bo pijam z kawą :P") martini rose i martini rosso i martini dry , cin cin, malibu -( nie znosze fu! ) i cos od czego odpadła nalepka :(

tak wiec trunkow to chyba nie braknie....

uffff

ps. czy ja sie powinnam zaczac leczyc? :-?

jeszcze nie ale musisz uważać, chyba że to Y ma być nałogiem :lol:

jak najbardziej, :lol: absolut może być z lodu,

a beherovka, tak jak gin, podana z tonikiem pychota