19501719500414 19.04.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 plecami stoje nic nie bedzie widać jak to, nic plecy i początek pleców na pewno smakowity, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 19.04.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Hej a co tu taka cisza hm ??? Zalozyli se sektę i poszli a ja tu sama stoję jako ten... członek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 no tak sie naradzamy po cichutku.... ja sie wypielam na wszystko , bo długi szyderczo mnie wysmiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.04.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 ale, sympatyczne te wypięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 19.04.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 zasłonić okna i opusciś rolety ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.04.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 może dzisiaj jakaś wieczorna kontemplacja będzie.... ktoś załatwi płyny do konteplacji ... ja przyniosę paczkę malborasów albo dwie ... i będziemy KNULI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.04.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Dobra , ja sie zajme tymi plynamiTylko jak pluc katem?Ja pluje inaczej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 ... rrmi ... płynami to już się zajęła Pani Prezes ... ponoć ma "co nie co" po szafach "pokitrane" i wef lodówce tyż (mogę sie zaopiekować tym z lodówki, ... tylko wprzódy trza do zamrażarki przełożyć) ... malborasy "mogom" być (białe) ... przytargam pare cygar ... bedzie więcej dymu ... (tylko żeby się Kocisko i inne "wrażliwce" nie podusiło) ... do "futrowania" nic nie ma (dopiero zamarynowałem na sobotę) ... (członek dziś ma przymusową dietę ) ... ... proponuję tajne hasło wstepu: ... "nie bedziemy dzisiej pluć" ... odzew: ... "tylko knuć, knuć, knuć" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ojciec skąpego Wiewióra 19.04.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 masz racje ...w piaskownicy nie ma piasku.a gąski spier....ły...Temat zamknę tak:doje....ś mi kolego ....cisza!!!!! no nie istny Clint Eastwood (scena z Unforgiven) - wchodzi pierwszy raz do baru, w którym siedzi banda 30 krzywo spoglądających lokalesów (jak wyżej), pluje na podłogę i czeka aż któryś z miejscowych (patrz wyrzej) do niego wyskoczy. Potem napierdala wszystkich i choć teoretycznie nie da się uniknąć postrzelenia gdyż jest 1 na 30, Clint nie ma nawet draśnięcia, kończąc kultowym tekstem o tym że teraz wychodzi, ale jak mu któryś będzie próbował strzelić w plecy to go zabije, jego rodzinę, jego przyjaciół i rodziny jego przyjaciół. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.04.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 OOO!!! Ojciec wiewiora Skapego Ugoscic trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.04.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 i znowu będę kaszlał ale, cygan to dla towarzystwa, dał się powiesić jestem z Wami, y prosze, mi cuś z lodófki dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.04.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Mam rybe po grecku , chcesz? Jeszcze sama nie chodzi , ale juz , juz prawie . Poswiateczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 y prosze, mi cuś z lodófki dać ... mniemam, że chodzi o podziałkowanie "krystalicznej" co to Pani Prezes w "lodófce czyma" ... nie ma sprawy ... podzielę się ... "sreszto jusz jezd w mroszeniu" (tem bardziej, że znosisz katorgi dymne i możesz nabawić sie "chronicznego kokluszu" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 19.04.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 i znowu będę kaszlał no właśnie, ja też - zajmij miejsca przy oknie! No i polarek sie przyda na to zimne z lodówki Chef Paul - mam nadzieję, że zadbasz o wystrój - podobno znowu podaje się w .... kryształach ale.. jak elita, to elita mus być na topie i trendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 w lodówce " czymam" wodke , a wlasciwe w zamrazarce wiec przekladac nie trzeba) myslalam ze to finlandia ale pobieglam , oblupalam lód dookola i to jest absolut moze byc? pozatym mam : campari, beherovke, metaxe,rum, whisky (red wedrowniczek ), tequile sztyk 2, jakies 2 ohydne slodkie likiery wloskie , advokata , caly stojak wina , gin lubuski , gin jakis angielski ale niedobry - gorzki az twarz skreca , 3 koniaki (nie lubie - chetnie sie podziele ) amaretto ( ale tego nie dam bo pijam z kawą :P") martini rose i martini rosso i martini dry , cin cin, malibu -( nie znosze fu! ) i cos od czego odpadła nalepka tak wiec trunkow to chyba nie braknie.... uffff ps. czy ja sie powinnam zaczac leczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 ... leczyć się chyba nie będziesz musiała ... zaraz zmniejszymy zapasy ... "absolutny" może być (chyba, że "smakowy" to gorzej) ... "biere" też tequilę (nie musi być w kryształach - z kryształów ostała mnie się jeno kula - może być z kapsla od gaśnicy samochodowej), trza tylko trochę dobrej soli (no i może byc limonka, ... w ostateczności cytrynka) ... na rano "kapka" Jasia ... ... 1950 wchodzisz w ten zestaw ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 e no tequili to wam tak bez walki nie oddam , to samo z jaskiem mialam nadzieje pozbyc sie tego malibu bo nie lubie slodkiego likieru i ew tego ginu a Wy kurcze to co najlepsze zabieracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 ...... no właśnie, ja też - zajmij miejsca przy oknie! No i polarek sie przyda na to zimne z lodówki Chef Paul - mam nadzieję, że zadbasz o wystrój - podobno znowu podaje się w .... kryształach ale.. jak elita, to elita mus być na topie i trendy ... polarek niepotrzebny BEDZIE GORĄCA ATMOSFERA ... teraz hamerykanskie "tryndy" to ... różne dziwne naczynia ... niekoniecznie stołowe pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 e no tequili to wam tak bez walki nie oddam , to samo z jaskiem mialam nadzieje pozbyc sie tego malibu bo nie lubie slodkiego likieru i ew tego ginu a Wy kurcze to co najlepsze zabieracie ... dobra Jaśka możem odpuścić bo "komuch" jezd ... jak sie zrobi niebieski (ze złości) ... to możem ciągnąć zapałki (ja "czymam") ... co do tequili to może go odpuść (to paskudne jest) (nie dla ładnych kobitek ... nawet dla takich na "złej drodze" ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.04.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 w lodówce " czymam" wodke , a wlasciwe w zamrazarce wiec przekladac nie trzeba) myslalam ze to finlandia ale pobieglam , oblupalam lód dookola i to jest absolut moze byc? pozatym mam : campari, beherovke, metaxe,rum, whisky (red wedrowniczek ), tequile sztyk 2, jakies 2 ohydne slodkie likiery wloskie , advokata , caly stojak wina , gin lubuski , gin jakis angielski ale niedobry - gorzki az twarz skreca , 3 koniaki (nie lubie - chetnie sie podziele ) amaretto ( ale tego nie dam bo pijam z kawą :P") martini rose i martini rosso i martini dry , cin cin, malibu -( nie znosze fu! ) i cos od czego odpadła nalepka tak wiec trunkow to chyba nie braknie.... uffff ps. czy ja sie powinnam zaczac leczyc? jeszcze nie ale musisz uważać, chyba że to Y ma być nałogiem jak najbardziej, absolut może być z lodu, a beherovka, tak jak gin, podana z tonikiem pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts