justynap13 17.04.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Witam Grupe Lubuska!!! Mam nadzieje ze Swieta byly dla kazdego udane. Czy moglibyscie mi polecic fachowcow doslownie do wszystkiego? Poczawszy od wykopow na fundamenty, skonczywszy na wykonczeniu wnetrza? Oczywiscie chodzi mi o kilka ekip a nie jedna do wszystkiego Domek mamy zmiar budowac kolo Gorzówka naszego kochanego a dokladnie w Karninie. Mam nadzieje ze zaczniemy jeszcze w tym roku. Narazie zalatwiamy papierologie i rozgladamy sie za ekipami. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 18.05.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witam moge popilotować załatwienie super fajnego nie drogiego ogrodzenia a i na wykończeniówkę też mam namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts