wilma 18.04.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Cześć. Szukam drzwi wewnętrznych w dobrych cenach w okolicach warszawy. pierwsza i jedyna wycena u dystrybutora lekko mnie zszokowała. Na drzwi w okleinie Porta dostalam 7% od cen katalogowych a na DRE 5%... strasznie male te rabaty, nie? Dodatkowo montaz 160 zl / drzwi. Moze wiecie gdzie jest taniej? dzieki i pozdrowieniaela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 18.04.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Podpinam się, bo temat też mnie interesuje.Jak się sprawują drzwi DRE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.04.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 nie patrz na rabaty - stara to prawda Dali ci az 7%? na Porte? Niezle wbrew pozorom niezle. Ale montaz troszke drogo - chyba ze to jedna - dwie sztuki to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilma 18.04.2006 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 nie patrz na rabaty - stara to prawda Dali ci az 7%? na Porte? Niezle wbrew pozorom niezle. Ale montaz troszke drogo - chyba ze to jedna - dwie sztuki to co innego Niby tak, ale Porta ma stałe ceny katalogowe na 2006 rok, chyba ze o czyms nie wiem... co do montazu podobno mozna negocjowac - w sumie mam 11 par P.S. poszukalam troche na forum i okazuje sie, ze produkty firmy Dziadek cieszą sie dobrą opinią... i nie sa drogie... http://www.dziadek.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.04.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 owszem maja stale ceny katalogowe i od nich rabaty sa udzielane. W sumie wyrob dobry ale ma jedna wade - nie wyrob tylko firma...TERMINY !!!! one o pomste do niebios wolaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theblackpearl13 05.05.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Generalnie słyszałam, że inne marki też są polecane. Znalazłam firmę z Warszawy, która oferuje i doradza w zakresie wyboru idealnych drzwi - http://drzwistudio.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 05.05.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 po 10 latach to te rabaty chyba nieaktualne ps reklama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts