nia 18.04.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Poszukuję sprawdzonej ekipy do wykopania studni głębinowej w Starych Babicach k/Warszawy. Prawdopodobnie potrzebny będzie też pomiar gdzie ta woda się znajduje. To dla mnie bardzo pilne. Bardzo proszę jak macie kogoś podeślijcie mi namiary. DZIĘKUJĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IH 18.04.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Podłączam się do prośby. Ja również poszukuję sprawdzonej ekipy i też w Starych Babicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KŁS buduja 04.07.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Czy ktoś jeszcze jest na tej grupie i mogłby polecic kogoś do wiercenia studni ZIELONKI- WIEŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts