zielonooka 21.04.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 a wenge? bo dla mnie kolor tez jest bardzo wazny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fatsia 25.04.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Widze ze tutaj sa fachowcy w temacie merbau wiec pytam czy polozenie merbau w malenkiej toalecie (1,2x1,2) ma jakies wady? Bardzo podoba mi sie kolor tego drzewa i mysl ze nareszcie nie bedzie mi ciagnelo po stopach tez jest mila Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 25.04.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Widze ze tutaj sa fachowcy w temacie merbau wiec pytam czy polozenie merbau w malenkiej toalecie (1,2x1,2) ma jakies wady? Bardzo podoba mi sie kolor tego drzewa i mysl ze nareszcie nie bedzie mi ciagnelo po stopach tez jest mila Pozdrawiam Poza "optycznym" zmniejszeniem podłogi nie ma żadnych wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 25.04.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Widze ze tutaj sa fachowcy w temacie merbau wiec pytam czy polozenie merbau w malenkiej toalecie (1,2x1,2) ma jakies wady? Bardzo podoba mi sie kolor tego drzewa i mysl ze nareszcie nie bedzie mi ciagnelo po stopach tez jest mila Pozdrawiam A jeszcze jedno: Chcesz lakierować czy olejować? Bo w zależności od wykończenia otrzymujemy merbau brązowy lub merbau czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fatsia 25.04.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Chcesz lakierować czy olejować? Bo w zależności od wykończenia otrzymujemy merbau brązowy lub merbau czerwony. Dziekuje za odpowiedz Poczatkowo myslalam o lakierowaniu, ale po przyswojeniu sobie wiadomosci z forum mysle o olejowaniu. gdzies pisales ze olejowany merbau nie zaskakuje zmiana koloru , prosze napisz jaki kolor bedzie po olejowaniu a jaki po lakierowaniu? Chyba o tym pisales ale przyznam sie ze juz nie mam sily szukac Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 25.04.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Olejowana podłoga jest bardziej stabilna kolorystycznie (z czasem może ściemnieć o ton lub 2). U ciebie w toalecie ściemnieje może nawet o 3 tony (sztuczne oświetlenie) - ale merbau wciąż będzie czerwono-brunatno-brązowy z mocno nasyconymi kolorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fatsia 26.04.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Bardzo dziekuje, coraz bardziej sklaniam sie do olejowania. pozdrawiam cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts