Griszka 21.02.2003 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 dzięki z góry jak ktoś ma lub wie gdzie jest w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2003 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 GRISZKA JAK NIE ZNAJDZIESZ PODAM TOBIE W PONIEDZIAŁEK NA MAILA BO WSZYSTKO MAM W BIURZE .A POSZUKAJ W :http://www.pfrn.pl lub com.plszukaj wzory umowPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszka 21.02.2003 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Teska, dzieki z góry, polecam mój e-mail twojej pamięci w tym temacie [email protected] ps. szukałem tam, ale nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
musso 21.02.2003 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Jeżeli zależy Ci na nieruchomości idż do Notariusza. opłata nie jest taka duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2003 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Griszka wysle w poniedziałek. w wlelkiej :smile: tajemnicy powiem ze jestem włascicielką biura nieruchomosci.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszka 21.02.2003 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 ok. widziałem po e-mailu. ufam w profeske Teska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2003 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Do musso: Sytuacja wygląda tak, że kupujący ode mnie przedstawił "własną" i wypasioną w kary umowne w dowolnej wysokości za dowolne odstępstwo czy zadłużenie wobec kogokolwiek nawet o 1 grosz. Sprzedając jakieś mieszkanie. nie chciałbym aby:a. ktoś narzucał mi swoją umowę - umowa jak sama nazwa wskazuje jest czymś umownym a więc wymaga uzgodnienia czy umówienia się. b. mieć potem problemów, że Spółdzielnia przyśle rozliczenie za wodę a 15 pln, a Państwo kupujący pozwą mnie do sądu (i będą mieli zgodnie z umową takie prawo) i zaządać kary umownej w wysokości wartości mieszkania lub - jak to jest w umowie - w uzasadnionej wysokości. Chcę mieć umowę, niezależną - nawet kilka z kilku miejsc/źródeł aby pokazać TYM ludziom, że to nie podlega dyskusji że paragraf nie wchodzi w rachubę. Jak ktoś potrzebuje - zacytuję ten punkt - ale żeby nie przynudzać zrobię to w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszka 21.02.2003 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 to powyżej to też moje, tylko system nie zcierpiał mojego pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
musso 21.02.2003 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Kodeks Cywilny jast taki, jaki jest i nic nieporadzisz. to kupujący dyktuje warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts