zielonooka 19.04.2006 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 czy ja widze PEŁNY stojak na wina w kuchni ... rewelacja ... Pawson - ten stojak to 1 /4 tego co mam przy lodowce jest taka szafka ... z 6 otworkami na wino (pelna ) w szafce kuchennej wysuwane takie cus - i tam tez pare butelek mocniejszych trunkow stoi (typu campari beherowka tequila whisky) ..... na blacie chyba martini i gin sie paleta.... jak sie przyjrzysz mojej ukochanej witrynce,...to tam po prawej stronie tez buteleczki roznych a w zamrazalniku mam 1 finlandie , ale wodki nie lubie wiec tak lezy ... kurcze... ja mam wiecej alkoholu w mieszkaniu niz kwiatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 fajne mieszkanko, ładnie urządzone Ale niestety nie dla mnie, 2 małe szkodniki gorsze niż tornado no ja szkodnikow (ładnie powiedziane ) to jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.04.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 czy ja widze PEŁNY stojak na wina w kuchni ... rewelacja ... Pawson - ten stojak to 1 /4 tego co mam przy lodowce jest taka szafka ... z 6 otworkami na wino (pelna ) w szafce kuchennej wysuwane takie cus - i tam tez pare butelek mocniejszych trunkow stoi (typu campari beherowka tequila whisky) ..... na blacie chyba martini i gin sie paleta.... jak sie przyjrzysz mojej ukochanej witrynce,...to tam po prawej stronie tez buteleczki roznych a w zamrazalniku mam 1 finlandie , ale wodki nie lubie wiec tak lezy ... kurcze... ja mam wiecej alkoholu w mieszkaniu niz kwiatków przeprowadzam się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 dobra...ale pamietaj ze robimy dyzury co do sprzatania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.04.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 dzieki za opdpowiedz ,zacznę węszyć w sprawie tych obrazow......zacznę od Emilki{ona chyba tam jeszcze jest} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 a to podpowiem ze czasem na allegro albo ebayu mozna cos niebrzydkiego "ustrzelic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.04.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 zielona - fajnie jest, cieplo i swojsko ja to mam w lazience rybki tez sie niby zachwycilam kiedys ... przy czym na jednej scianie plywaja do gory brzuchami bo sie kafelkarzowi popimkolilo jak jestes wielbicielka polek - to wrzuce kiedys moje - wisza na takich ogromnych srubach - od sufitu.. na takich podciagach .. kurka ..no wiem jak to wytlumaczyc - ale patent mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 o to wrzucaj!ja swoje zrobilam tak ze kumpel pocial mi deski na deseczki, dokupilam w ikei chyba- te podporki potem przez 3 -4 dni malowalam bejca - smierdzialo w calym mieszkaniupotem płec meska wywiercila otworki w tym miejscu gdzie wskazalam palcem i sa - ale jestem dumna bo bardzo ładne patentu ze srubami z sufitu na podcigach nie znam - daj , prosze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.04.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 wrzuce jak z dworcow wroce bo mi sie baterie grzeja a zaraz musze leciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 trzymam ...za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.04.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Zielonooka, a nie dałabyś jakiegoś zbliżenia na te obrazki?. Moja corka to zdolniacha, możo coś podobnego by mi machnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 aha...jak sie do cyfrówki dorwe (bo została mi zabrana) to nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 dzieki lubie ciemnobrazowe meble drewniane i wlasnie jasne kanapy w domu bedzie podobny zestaw kolorystyczny - brazowo - bezowo(moze kawowo) plus pewnie zielone od roslin ( troche ich mam - podlewanie to masakra ) ................... ... czy o takie kolory biega ? http://chefpaul.net/home/LR_pt01.jpg pzdr ps - oczywiście po "doniesieniach" w "śpitalu" ... pognałem podglądać kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.04.2006 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 nie , nie o takie to wpada w cegle i pomarancz a taka kolorystyke juz troche mniej lubie (ale podloga jest piekna ) kolory : ciemnny czekoladowy braz , kolory kawy z mlekiem , wszelkie odcienie bezów, ecru... (wiem ze to malo oryginalne ale mi sie podoba) Paul i co powiesz o kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 nie , nie o takie to wpada w cegle i pomarancz a taka kolorystyke juz troche mniej lubie (ale podloga jest piekna ) kolory : ciemnny czekoladowy braz , kolory kawy z mlekiem , wszelkie odcienie bezów, ecru... (wiem ze to malo oryginalne ale mi sie podoba) Paul i co powiesz o kuchni ? ... te kolory to właśnie ... brąz, beż i "kawa z mlekiem" (zdjęcie trochę ciemne wyszło) ... chyba również z żoną jesteśmy mało oryginalni ... Kuchnia Super ... (tylko dla mnie troche mała) ... ale "mebelki kuchenne" bardzo mi "paszą" (piec muszę mieć 6-cio palnikowy i dwa piekarniki ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 20.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Zarąbiste... podkładki pod szklanki, no i zawartość stojaczków. Ps. Widzę że towarzystwo trunkowe. Moze ma ktoś pomysł co zrobić z Napoleona, Beherovki, Martini i końcówki żubrówki i bacardi? Leży już to u mnie od conajmniej pół roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mysz_a 20.04.2006 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 A ja MARZE straszliwie po nocach i dniach o takich klasycznych i prostych kanapach !!!! I nigdzie, ale to nigdzie nie mogę ich dostać Skąd je zdobyłaś ???? Proszę o podpowiedź bo jak nie to harakiri popełnię n sobie i będę Cię straszyć w nowym domku zapewnie równie ciepłym i kobiecym jak to mieszkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.04.2006 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Mysz_a - kanapy Ikeowskie , tez je lubie bo sa proste jasne obicia - taka faktura gruboplecionej tkaniny ale bardziej miekka niz len duzy plus ze latwo uprac - a juz pare kaw i czerwonych win na nia poleciało kupowane ze 1,5 - 2 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.04.2006 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Zarąbiste... podkładki pod szklanki, no i zawartość stojaczków. Ps. Widzę że towarzystwo trunkowe. Moze ma ktoś pomysł co zrobić z Napoleona, Beherovki, Martini i końcówki żubrówki i bacardi? Leży już to u mnie od conajmniej pół roku... ojjj taaak ja trunkowa jestem zdecydowanie Napoleona - koniakow nie lubie, wiec zwykle daje w prezencie beherovka - super z ginem , ja tez pilam z likierem mietowym i woda sodowa - re-we-la-cja Martini - no przeciez wstrzasniete nie zmieszane - klasyka zubrowka - to dolewasz sok jabkowy , lod cytryna i tzw "szarlotka " albo "tatanka" kultowy drink pycha ale latwo zwala z nog.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 21.04.2006 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Na stronie becherovki znalazłem drinka o budowlanej nazwie - BETON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts