Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęcia (jeszcze ;)) mieszkania Zielonookiej

Recommended Posts

Bardzo ciekawi mnie kuchnia ponieważ niedługo będę zakładać ogrzewanie podłogowe mam pytanie.Z tego co widze masz chyba ogrzewanie podłogowe w kuchni.Może powiesz mi czy masz rónież mały grzejnik,czy starczy podłogówka,czy masz może zawór regulacji ogrzewania podłogowego w kuchni.Jestem bardzo ciekawa bo nie wiem jak mam zrobic u siebie,a poza tym ślicznie wszędzie :D :D

hej - grzejniki sa bo.....byly w mieszkaniu standardowo zainstalowane przez developera (dopiero potem zrobilam podlogowke) wiec w kuchni tez jest - pod oknem i zabudowany szafkami .

Nie usuwalam ich bo zawsze sie moga przydac - w kuchni nie odkrecalam go nigdy, w pokoju moze ze dwa razy jak naprawde bylo bardzo zimno

zawor do regulacji - oczywiscie jest

• Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...zauwazylam :p ,lecz nie wzbudzil u mnie zadnych emocji(twoje przywiazanie do niego rozumiem,sama posiadam osiolka,kaczuszki nierozlaczki,kotka,pieska,lalke itd :lol:.....aaaaaa...jeszcze fosforyzujaca figurke Matki Boskiej Annogorskiej 8) ,wszystko "dyskretnie" eksponowane :D )

krowa jest cool..mysle,ze to skarbona :)

..ja zamiast aniolkow mam inwazje serduszek ,ale aniolki tez zaczynaja atakowac :D