zielonooka 09.06.2006 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Bardzo ciekawi mnie kuchnia ponieważ niedługo będę zakładać ogrzewanie podłogowe mam pytanie.Z tego co widze masz chyba ogrzewanie podłogowe w kuchni.Może powiesz mi czy masz rónież mały grzejnik,czy starczy podłogówka,czy masz może zawór regulacji ogrzewania podłogowego w kuchni.Jestem bardzo ciekawa bo nie wiem jak mam zrobic u siebie,a poza tym ślicznie wszędzie hej - grzejniki sa bo.....byly w mieszkaniu standardowo zainstalowane przez developera (dopiero potem zrobilam podlogowke) wiec w kuchni tez jest - pod oknem i zabudowany szafkami . Nie usuwalam ich bo zawsze sie moga przydac - w kuchni nie odkrecalam go nigdy, w pokoju moze ze dwa razy jak naprawde bylo bardzo zimno zawor do regulacji - oczywiscie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.06.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 ...zauwazylam ,lecz nie wzbudzil u mnie zadnych emocji(twoje przywiazanie do niego rozumiem,sama posiadam osiolka,kaczuszki nierozlaczki,kotka,pieska,lalke itd .....aaaaaa...jeszcze fosforyzujaca figurke Matki Boskiej Annogorskiej ,wszystko "dyskretnie" eksponowane ) krowa jest cool..mysle,ze to skarbona ..ja zamiast aniolkow mam inwazje serduszek ,ale aniolki tez zaczynaja atakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 09.06.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 zielonooka gdzie Twój dziennik? pewnie już odpowiadałaś na to pytanie ale pozwolę sobie jeszcze raz spytać co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts