KAS01 01.05.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Tu masz wszystko opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conan 01.05.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 tak czytałem ale jaki piasek na ile cementu o to mi chodzi . stronaka na allegro super opis znalazłem równiez niedaleko mnie betoniarnie która sprzedaje jastrych w paczkach po 20 zł. tak więc obecnie szukam receptury przyządzania samej zaprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rdadok 01.05.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Jeżeli ktoś zdecyduje sie na wylewki jastrychowe proponuję wylewkę w op. 30 kg, składniki dobrane komputrowo, tylko lejemy wodę, mieszadło i gotowe. Jedna z różnic pomiędzy wylewkami tradycyjnymi to w całej wylewce mamy taki sam skład na całej powierzchni. w razie jakichkolwiek pytań proszę pisać na mail [email protected] Cena takiego opakowania to ok. 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek-NW 01.05.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 A co powiecie na około 180 m2 wylewek z agregatu (komplet tzn. układanie styropianu, folia, zbrojenie, dylatacje itp) w ... 10 godzin - jakość rewelacyjna. Czy mogę prosić o namiar na tę ekipę? Teraz będę robił chudziak z agregatu a na jesieni resztę. I jaka była cena z m2 z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzar 04.05.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Jeżeli ktoś zdecyduje sie na wylewki jastrychowe proponuję wylewkę w op. 30 kg, składniki dobrane komputrowo, tylko lejemy wodę, mieszadło i gotowe. Jedna z różnic pomiędzy wylewkami tradycyjnymi to w całej wylewce mamy taki sam skład na całej powierzchni. w razie jakichkolwiek pytań proszę pisać na mail [email protected] Cena takiego opakowania to ok. 10 zł 2000 KG /30 TO 66,6 OPAKOWAŃ X 10,- CENA 1M3 TWOJEGO PRODUKTU 666,6,- ZŁ ZA 1 M3 CENA JASTRYCHU Z MIKSOKRETA TO 195-210,- ZA 1M3 W ZALEŻNOSCI OD CENY PIASKU I ŻWIRU W OKOLICY POZDRAWIAM JZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barracuda77 03.10.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Mam firmę któa oferuje mi wylewki (tradycyjne) ale za pomocą agregatu za 10 zł/metr. Mówią że wychodza gładkie i równe jak stół. Czy to dobry wybór ? Kulin, proszę o namiary tej ekipy. Prześlij mi na: [email protected] Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 01.01.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 +Też chciałbym zrobić wylewki z agregatu, czekam tylko jak skończą hydraulicy. I teraz moje pytanie, ile będą schnąć takie wylewki w ogrzewanym już domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.01.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 A ja zastanawiam się, czy teraz (styczeń 2007) w nieogrzewanym domu mozna jeszcze wylewki robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 02.01.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Też chciałbym zrobić wylewki z agregatu, czekam tylko jak skończą hydraulicy. I teraz moje pytanie, ile będą schnąć takie wylewki w ogrzewanym już domku? Paliłem w kozie na parterze. Po poddaszu chodziłem już po dwóch dniach od zalania. Jednak podłogi nie były jeszcze suche. Tam, gdzie stała skrzynka z narzędziami przez noc, rano była ciemniejsza plama. Z każdym dniem podłoga robiła się bielsza. Można liczyć, że tydzień wystarczył na wyschnięcie. A ja zastanawiam się, czy teraz (styczeń 2007) w nieogrzewanym domu mozna jeszcze wylewki robić? Ja będę wylewał parter w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 19.01.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Czy w przypadku ogrzewania podłogowego panowie od mixokreta tgeż wchodzą w grę?Mam na myśli oczywiście samo wylanie posadzek, na ułożone już ocieplenie i instalację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 19.01.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Czy w przypadku ogrzewania podłogowego panowie od mixokreta tgeż wchodzą w grę? Mam na myśli oczywiście samo wylanie posadzek, na ułożone już ocieplenie i instalację. Pozdrawiam Myślę,że jak najbardziej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.01.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Czy w przypadku ogrzewania podłogowego panowie od mixokreta tgeż wchodzą w grę? Mam na myśli oczywiście samo wylanie posadzek, na ułożone już ocieplenie i instalację. Pozdrawiam Oczywiscie. Nawet lepiej bo jazda taczka po rurkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts