Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wylewki ręczne czy z agregatu

Kulin

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeżeli ktoś zdecyduje sie na wylewki jastrychowe proponuję wylewkę w op. 30 kg, składniki dobrane komputrowo, tylko lejemy wodę, mieszadło i gotowe. Jedna z różnic pomiędzy wylewkami tradycyjnymi to w całej wylewce mamy taki sam skład na całej powierzchni.

w razie jakichkolwiek pytań proszę pisać na mail [email protected]

Cena takiego opakowania to ok. 10 zł

A co powiecie na około 180 m2 wylewek z agregatu (komplet tzn. układanie styropianu, folia, zbrojenie, dylatacje itp) w ... 10 godzin - jakość rewelacyjna.

Czy mogę prosić o namiar na tę ekipę?

Teraz będę robił chudziak z agregatu a na jesieni resztę.

I jaka była cena z m2 z materiałem

Jeżeli ktoś zdecyduje sie na wylewki jastrychowe proponuję wylewkę w op. 30 kg, składniki dobrane komputrowo, tylko lejemy wodę, mieszadło i gotowe. Jedna z różnic pomiędzy wylewkami tradycyjnymi to w całej wylewce mamy taki sam skład na całej powierzchni.

w razie jakichkolwiek pytań proszę pisać na mail [email protected]

Cena takiego opakowania to ok. 10 zł

2000 KG /30 TO 66,6 OPAKOWAŃ X 10,-

CENA 1M3 TWOJEGO PRODUKTU 666,6,- ZŁ ZA 1 M3

CENA JASTRYCHU Z MIKSOKRETA TO 195-210,- ZA 1M3 W ZALEŻNOSCI OD CENY PIASKU I ŻWIRU W OKOLICY

POZDRAWIAM JZ

• 4 months później...
  • 2 months później...
Też chciałbym zrobić wylewki z agregatu, czekam tylko jak skończą hydraulicy. I teraz moje pytanie, ile będą schnąć takie wylewki w ogrzewanym już domku?

Paliłem w kozie na parterze. Po poddaszu chodziłem już po dwóch dniach od zalania. Jednak podłogi nie były jeszcze suche. Tam, gdzie stała skrzynka z narzędziami przez noc, rano była ciemniejsza plama. Z każdym dniem podłoga robiła się bielsza. Można liczyć, że tydzień wystarczył na wyschnięcie.

A ja zastanawiam się, czy teraz (styczeń 2007) w nieogrzewanym domu mozna jeszcze wylewki robić?

Ja będę wylewał parter w tym tygodniu :D

• 3 weeks później...