tomekso 18.04.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Witam wszystkich bardzo serdecznie i ogłaszam samowolne dołączenie do grupy jeleniogórskiej. Mam nadzieję, że dowiem się tu od was- "starych inwestorów" -wielu ciekawych i pożytecznych rzeczy. Mamy zamiar budować się w Wojcieszycach, na zasadzie siedliska rolniczego, bo tam nie ma jeszcze planu, na razie jesteśmy na etapie kupowania działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.04.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Tomek Powodzenia !!! .... i ze 3 wory piniędzoli J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekso 19.04.2006 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Siemka, z tymi pieniędzolami to różnie bywa. Ja wychodzę z założenia, że można być inwestorem, który tylko pokazuje palcem, albo takim który próbuje "ugryżć" coś z tej materii . Poza tym mam wrodzoną awersję do Vat'u więc może wystarczą tylko dwa wory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts