botanika 18.04.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Czy spotkaliście gdzieś kuchnię z frontami z dębu bielonego ,takiego w paseczki?Czy raczej powinnam szukać frontów i stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 18.04.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Widzialam... dolne fronty debowe bardzo ciemny braz, gorne dab bielony - wyglada przepieknie. Niestety, wiem tylko, ze producentem frontow jest firma z Radomia, ktorej nazwy nie pamietam Przypuszczam jednak, ze wiele firm wykonuje fronty tego typu, np. Chobot wykonuje takie fornirowane, ale czy one sa w paseczki?... Poszperam to moze znajde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 20.04.2006 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Dzieki Inezka, może coś Ci wpadnie w oko.A tak w ogóle kto robi w Krakowie ładne kuchnie?Jak pomyślę o mękach Soniki,to słabo mi ię robi na myśl o zabudowie kuchennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 21.04.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 my mamy taką kuchnię. jest to połączenie wybarwianego na czekoladę wenge z dębem bielonym. kuchnia ma kształt takiego U i dąb bielony jest w szafkach dolnych poziome kreski tego U (mam nadzieję, żę ktoś zrozumie ). wg mnie wygląda fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 21.04.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Lagerfeld, najlepiej bedzie, gdy pokazesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 21.04.2006 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Właśnie .Brzmi skomplikowanie a prościej byłoby wkleić zdjęcie.Bardzo na nie liczymy Lagerfeld! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 22.04.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Oj tak !! Ja też proszę o zdjęcia !! Wciąż nie mogę się zdecydować czy chcę jasną czy ciemną kuchnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 22.04.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 postaram się wkleić zdjęcia za jakiś tydzień. wtedy (mam nadzieję ) będzie już blat w kuchni ze zlewem oraz baterią no i przede wszystkim może uda mi się pożyczyć cyfrówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 02.05.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 hej, jak jeszcze to kogoś interesi to wklejam zdjęcia - mam nadzieję że będzie widać. poniżej być powinno to słynne U z kuchni czyli dolne szafki z dębu bielonego a obok szafki z wenge http://foto.onet.pl/upload/38/1/_597167_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 02.05.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 a poniżej widok na tę samą część kuchni lecz z pozycji stojącej http://foto.onet.pl/upload/11/23/_597168_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 12.05.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 lagerfeld Ooo, planuję zlew umieścić dokładnie tak jak u Ciebie. Korzystałeś już z niego? Wygodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 13.05.2006 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Znalazlam ładną kuchnię dąb bielony w Krakowie -FH Mebel ,zastanawiam się teraz czy powinnam się przejmować tym,że stolarkę okienną mam ciemną( okno nad zlewem)Chyba przywiozę kawałek frontu i przymierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 17.05.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Korzystałeś już z niego? Wygodnie? w sobotę gość będzie mi robił podłączenie, więc na razie nie wiem jak w użytkowniu. jednak jak się stanie koło niego to wydaje się być wygodnie botanika - polecam brać próbki i porównywać - jak wybieraliśmy kolor zlewu do blatu to na 100 % patrząc na kamień i katalog zlewów wychodził nam kolor piasek. wziąłem jednak fragment kamienia do sklepu i przyłożyłem do zlewu PORAŻKA i absolutna kompromitacja okazało się że do tego kamienia pasuje tylko jaśmin (chyba że ktoś lubi potężne kontrasty tak aby wiedzieć gdzie kubek włożyć ) - a w katalogu jaśmin nie wyglądał, oj nie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.05.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 legarfeld - z czego masz wyklejoną ścianę ponad blatem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 17.05.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 legarfeld - z czego masz wyklejoną ścianę ponad blatem ? wszystko co jest w kuchni a jest z kamienia to granit sahara white czyli blat, parapety, to co nad blatem, obudowa wyspy itd. - trochę tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts