olenia 18.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Formuwiczów! Co sądzicie o ściance z luksferów dzielącej wiatrołap i przedpokój?Czy ktoś z Was widział coś takiego? Może macie jakieś fotki? Mąż zdaje się być przekonany do takiego pomysłu. Ja- niezbyt, bo mi się to trochę kojarzy z biurem lu przychodnią, ciężko mi znaleźć jakieś przykłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 18.04.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 .... przychodnią, ciężko mi znaleźć jakieś przykłady. A może po prostu oglądasz "M jak Miłość"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 18.04.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Jeśli dom jest nowoczesny, to dlaczego nie?A może witrynę ( szybę zespoloną) zamiast ścianki?Optycznie , połaczy oba pomieszczenia, jednocześnie zachowując izolację termiczną i fizyczną obu pomieszczeń. W razie zmiany upodobań, wystarczy kotara/ regał/ kwietnik, by zaakcentować podział pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olenia 19.04.2006 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 .... przychodnią, ciężko mi znaleźć jakieś przykłady. A może po prostu oglądasz "M jak Miłość"? oglądam i chyba stąd te skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 21.04.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 ja mam cosik takiego, rzuć na priva e-mail to prześlę fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison.31 29.04.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Witam, mnie również interesuje wątek tzw 'luksferowy" mam zamiar zrobić u siebie coś takiego tzn połączyć wiatrołap z przedpokojenm ścianką z luksferów. Widziałam coś podobnego u znajomych i wyglądało super, wewnątrz ścianki wbudowana była garderoba której częśc śian była z drewna a częśc ze szkła. Ma tylko dylemat czy całośc ściany do sufitu zrobić z luksfera czy powyżej lini drzwi zostawić płytę kartonową . Jak myślicie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 29.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Formuwiczów! Co sądzicie o ściance z luksferów dzielącej wiatrołap i przedpokój? Czy ktoś z Was widział coś takiego? Może macie jakieś fotki? Mąż zdaje się być przekonany do takiego pomysłu. Ja- niezbyt, bo mi się to trochę kojarzy z biurem lu przychodnią, ciężko mi znaleźć jakieś przykłady. fajnie to wyglada, ale jest drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matnara 29.04.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 poprosze o maila na priva to przesle prywatne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 poprosze o maila na priva to przesle prywatne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 29.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 poprosze o maila na priva to przesle prywatne fotki A skad w gorzowskim blokowisku luksfery ? Własciciel/ka mieszkania sobie zrobila. Czasem mieszkanie w blokowisku wyglada o wiele lepiej niz pomieszczenia w wolnostojacym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matnara 29.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Luc Skywalker moze ty mieszkasz w blokowisku, ale ja nie Poza tym luksfery mozna zastosowac wszedzie, byle z wyczuciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 29.04.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Luc Skywalker moze ty mieszkasz w blokowisku, ale ja nie Poza tym luksfery mozna zastosowac wszedzie, byle z wyczuciem ... ale sa drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 29.04.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Luc Skywalker moze ty mieszkasz w blokowisku, ale ja nie Poza tym luksfery mozna zastosowac wszedzie, byle z wyczuciem Pozdrawiam serdecznie wiadomo jaka osobe . czyzby chodzilo o wyczucie minimalistyczne Luc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matnara 29.04.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 przyklady pustakow szklanych: http://www.glaspol.pl/index.php?p=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 29.04.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 przyklady pustakow szklanych: http://www.glaspol.pl/index.php?p=7 mi sie podobaja czerwone luksfery. Moja kolezanka w swoim zakladzie fryzjerskim ma taka scianke wlasnie z czerwonych luksferow wyglada super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.04.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Przeciez mialo byc tak :poprosze o maila na priva to przesle prywatne fotki ... a nie zdjecia from internet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matnara 29.04.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 fajne przyklady, z netu (swoich prywatnych na ogolnym forum nie pokazuje - to do Luc Skywalkera ) : http://www.vitrosilicon.com.pl/img/aranzacje/9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matnara 29.04.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 http://www.vitrosilicon.com.pl/img/aranzacje/8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matnara 29.04.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 http://www.vitrosilicon.com.pl/img/aranzacje/5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matnara 29.04.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 http://www.vitrosilicon.com.pl/img/aranzacje/4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts