Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ścianka z luksferów między wiatrołapem a przedpokojem

olenia

Recommended Posts

Witam wszystkich Formuwiczów!

Co sądzicie o ściance z luksferów dzielącej wiatrołap i przedpokój?

Czy ktoś z Was widział coś takiego? Może macie jakieś fotki? Mąż zdaje się być przekonany do takiego pomysłu. Ja- niezbyt, bo mi się to trochę kojarzy z biurem lu przychodnią, ciężko mi znaleźć jakieś przykłady.

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeśli dom jest nowoczesny, to dlaczego nie?

A może witrynę ( szybę zespoloną) zamiast ścianki?

Optycznie , połaczy oba pomieszczenia, jednocześnie zachowując izolację termiczną i fizyczną obu pomieszczeń. W razie zmiany upodobań, wystarczy kotara/ regał/ kwietnik, by zaakcentować podział pomieszczeń.

• 2 weeks później...
Witam, mnie również interesuje wątek tzw 'luksferowy" mam zamiar zrobić u siebie coś takiego tzn połączyć wiatrołap z przedpokojenm ścianką z luksferów. Widziałam coś podobnego u znajomych i wyglądało super, wewnątrz ścianki wbudowana była garderoba której częśc śian była z drewna a częśc ze szkła. Ma tylko dylemat czy całośc ściany do sufitu zrobić z luksfera czy powyżej lini drzwi zostawić płytę kartonową . Jak myślicie.......

Witam wszystkich Formuwiczów!

Co sądzicie o ściance z luksferów dzielącej wiatrołap i przedpokój?

Czy ktoś z Was widział coś takiego? Może macie jakieś fotki? Mąż zdaje się być przekonany do takiego pomysłu. Ja- niezbyt, bo mi się to trochę kojarzy z biurem lu przychodnią, ciężko mi znaleźć jakieś przykłady.

fajnie to wyglada, ale jest drogie