Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ścianka z luksferów między wiatrołapem a przedpokojem

olenia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no jasne lagerfeld, że będę się sugerowała, bo bardzo mi się spodobało to co zrobliście. to rozwiązanie jest oryginalne i niebanalne. mam tylk o nadzieję, że moja złota rączka sobie z tym poradzi.

niemogę sobie wybić z głowy czerwonego przedpokoju, ale to już temat na inny wątek...

dzięki jeszcze raz :lol:

no jasne lagerfeld, że będę się sugerowała, bo bardzo mi się spodobało to co zrobliście. to rozwiązanie jest oryginalne i niebanalne. mam tylk o nadzieję, że moja złota rączka sobie z tym poradzi...

lagerfeld jeżeli nie masz nic przeciwko to może pochwalisz się wszystki. please.

teraz to jestem ciekawa co tam wymyśliłeś :wink: :wink:

o rany, ale się narobiło :o szczerze pisząc to nie ja wymyśliłem lecz moja połówka z architektem choć ten ostatni skopał sprawę i wyszło jak wyszło. oryginalnie miała to być jedna ściana z luksferów (3 rzędy) na których miała opierać się ościeżnica drzwi. okazało się jednak, że architekt pomylił się :evil: o 4 cm i że trzy rzędy nie wejdą. weszły dwa rzędy w takiej murowanej obramówce.

acha, ta ścianka oddziela wiatrołap od wejścia na salony :lol: :lol:

widok od drzwi wejściowych:

http://foto.onet.pl/upload/23/72/_597926_n.jpg

a to widok z drugiej strony :wink:

http://foto.onet.pl/upload/10/87/_597927_n.jpg

lagerfeld fajny pomysł, wygląda super. co lepsze strzeliłeś w 10. zastanawiałam się nad luksferami w kształcie prostokąta. mój chłopak powiedział, że takich nie ma :evil:

i co ja teraz widzę!!! gdzie moge takie znaleść?

i bardzo podoba mi się szafka na drugim zdjęciu. co to za drewno?

zastanawiałam się nad luksferami w kształcie prostokąta. mój chłopak powiedział, że takich nie ma :evil:

eeee tam, pewnie mu się nie chce chodzić po sklepach :lol: i szukać. nie rozumiem dlaczego, :o przecież to takie fajne zajęcie :evil: :wink: z tego co wiem to są luksfery prostokątne (długość chyba 19 cm) i kwadratowe na 100 %. czy w innych kształtach - nie wiem i zbytnio mnie to nie interesuje :lol: na pewno są w różnych kolorach !

gdzie moge takie znaleść?

w wawie i okolicach - w zależności od tego jaką dysponujesz kasą to w supermarketach: leroy, castorama jak i na bartyckiej. aczkolwiek z tego co pamiętam to takie luksfery debeściaki z włoch także można kupić np. w castoramie, chociaż np. luksfery bezfugowe tylko na zamówienie na bartyckiej.

i bardzo podoba mi się szafka na drugim zdjęciu. co to za drewno?

jesssuss, nie wiem czy mnie połówka nie zabije że odpowiadam takiej ignorantce :lol: :lol: :lol: bo to nie szafka lecz stolik !!!!

Dziwny jak dla mnie :wink: bo dwunożny ale podobno modny :D wymysł kochanie. a drzewo to zebrano (wzór pasków klasyczny o ile pamiętam).

po sklepach chodzić nie lubi i to wiem na pewno. poza tym jeszcze nie przeszukiwaliśmy polskich sklepów, za daleka droga :wink: dobrze wiedzieć, że są łatwo dostępne i w różnych przedziałach cenowych. dzięki

tak na początku pomyślałam, że to zebrano ale właściwie te idealne paski mnie zmyliły :oops: :oops:

poza tym jeszcze nie przeszukiwaliśmy polskich sklepów, za daleka droga

:o :o :o tak się głowiłem o co chodzi skoro w podpisie masz malopolska. ale już teraz wiem. dziś powstała V rzeczpospolita i krakusy za janem marią :wink: się odcieli w całości :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam serdecznie w nowej PL :wink:

:lol: :lol: :lol:

no dobra żeby było jaśniej. od ponad dwóch lat mieszkam w anglii. budujemy się w małopolsce.

a za tydzień jadę na urlop z czego bardzo się cieszę. wpadnę na budowę a jak będę miła ochotę to i może po centrach budowlanych pochodzę :roll: chociaż pewnie szkoda będzie mi czasu.

pozdrawiam jeszcze z uk