olenia 30.04.2006 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Matnara bardzo dziękuję za odzew wiem już, że raczej to nie będzie cała ścianka z luksferów tylko 1 czy 2 rządki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olenia 30.04.2006 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 wysłałam Ci Matnaro mój e-mail i bardzo Cięproszę o te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison.31 30.04.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 mnie podoba sie kolor jasno brązowy ale nie mogę w tej chwili go znaleźć. czy macie może zdjęcie przedpokojów gdzie obudowane byłyby drzwi , jestem ciekawa jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 01.05.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 wiem już, że raczej to nie będzie cała ścianka z luksferów tylko 1 czy 2 rządki. hej, czyżbyś się kimś lub czymś sugerowała może jutro będę miał bardziej aktualne zdjęcia, o których pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 02.05.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 olenia, wysłałem zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olenia 04.05.2006 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 no jasne lagerfeld, że będę się sugerowała, bo bardzo mi się spodobało to co zrobliście. to rozwiązanie jest oryginalne i niebanalne. mam tylk o nadzieję, że moja złota rączka sobie z tym poradzi. niemogę sobie wybić z głowy czerwonego przedpokoju, ale to już temat na inny wątek... dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garyfisher 04.05.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 olenia i nie wybijaj sobie bedzie bardzo hardcorowo i fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 04.05.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Skad ja znam ta retoryke, no i ten niebanalny styl ??? Chyba wysle sobie maila na priva - do siebie samego . 2112 wojtek - ignore ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 05.05.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 2112 wojtek - ignore ciebie coś powiniem wiedzieć czy mnie to nie dotyczy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.05.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 2112 wojtek - ignore ciebie coś powiniem wiedzieć czy mnie to nie dotyczy ??? Mniej wiesz/jesz/ dluzej zyjesz , jak mowi stare powiedzenie...Eskimosow. PS Ja Was legerfeld za samego nicka wykluczam z tych wszystkich insynuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 05.05.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 dziękujemy Wam w imieniu Służby Towarzyszu za zaufanie. z konsomolskim pozdrowieniem: lagerfeld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.05.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 no jasne lagerfeld, że będę się sugerowała, bo bardzo mi się spodobało to co zrobliście. to rozwiązanie jest oryginalne i niebanalne. mam tylk o nadzieję, że moja złota rączka sobie z tym poradzi... lagerfeld jeżeli nie masz nic przeciwko to może pochwalisz się wszystki. please. teraz to jestem ciekawa co tam wymyśliłeś :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 05.05.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 o rany, ale się narobiło szczerze pisząc to nie ja wymyśliłem lecz moja połówka z architektem choć ten ostatni skopał sprawę i wyszło jak wyszło. oryginalnie miała to być jedna ściana z luksferów (3 rzędy) na których miała opierać się ościeżnica drzwi. okazało się jednak, że architekt pomylił się o 4 cm i że trzy rzędy nie wejdą. weszły dwa rzędy w takiej murowanej obramówce. acha, ta ścianka oddziela wiatrołap od wejścia na salony widok od drzwi wejściowych: http://foto.onet.pl/upload/23/72/_597926_n.jpg a to widok z drugiej strony http://foto.onet.pl/upload/10/87/_597927_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.05.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 lagerfeld fajny pomysł, wygląda super. co lepsze strzeliłeś w 10. zastanawiałam się nad luksferami w kształcie prostokąta. mój chłopak powiedział, że takich nie ma i co ja teraz widzę!!! gdzie moge takie znaleść? i bardzo podoba mi się szafka na drugim zdjęciu. co to za drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 05.05.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 zastanawiałam się nad luksferami w kształcie prostokąta. mój chłopak powiedział, że takich nie ma eeee tam, pewnie mu się nie chce chodzić po sklepach i szukać. nie rozumiem dlaczego, przecież to takie fajne zajęcie z tego co wiem to są luksfery prostokątne (długość chyba 19 cm) i kwadratowe na 100 %. czy w innych kształtach - nie wiem i zbytnio mnie to nie interesuje na pewno są w różnych kolorach ! gdzie moge takie znaleść? w wawie i okolicach - w zależności od tego jaką dysponujesz kasą to w supermarketach: leroy, castorama jak i na bartyckiej. aczkolwiek z tego co pamiętam to takie luksfery debeściaki z włoch także można kupić np. w castoramie, chociaż np. luksfery bezfugowe tylko na zamówienie na bartyckiej. i bardzo podoba mi się szafka na drugim zdjęciu. co to za drewno? jesssuss, nie wiem czy mnie połówka nie zabije że odpowiadam takiej ignorantce bo to nie szafka lecz stolik !!!! Dziwny jak dla mnie bo dwunożny ale podobno modny wymysł kochanie. a drzewo to zebrano (wzór pasków klasyczny o ile pamiętam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.05.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 po sklepach chodzić nie lubi i to wiem na pewno. poza tym jeszcze nie przeszukiwaliśmy polskich sklepów, za daleka droga dobrze wiedzieć, że są łatwo dostępne i w różnych przedziałach cenowych. dzięki tak na początku pomyślałam, że to zebrano ale właściwie te idealne paski mnie zmyliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 05.05.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 poza tym jeszcze nie przeszukiwaliśmy polskich sklepów, za daleka droga tak się głowiłem o co chodzi skoro w podpisie masz malopolska. ale już teraz wiem. dziś powstała V rzeczpospolita i krakusy za janem marią się odcieli w całości pozdrawiam serdecznie w nowej PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.05.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 poza tym jeszcze nie przeszukiwaliśmy polskich sklepów, za daleka droga tak się głowiłem o co chodzi skoro w podpisie masz malopolska. ale już teraz wiem. dziś powstała V rzeczpospolita i krakusy za janem marią się odcieli w całości pozdrawiam serdecznie w nowej PL :lol: no dobra żeby było jaśniej. od ponad dwóch lat mieszkam w anglii. budujemy się w małopolsce. a za tydzień jadę na urlop z czego bardzo się cieszę. wpadnę na budowę a jak będę miła ochotę to i może po centrach budowlanych pochodzę chociaż pewnie szkoda będzie mi czasu. pozdrawiam jeszcze z uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts