Gość 22.02.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 Mam 40-letni dom strasznie zawilgocony i nie wiem czy lepszym rozwiazaniem jest połozenie styropianu z zewnatrz budynku czy tez waty izolacyjnej i regipsów wewnatrz? Dziekuje za wszelkie porady!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 On 2003-02-22 12:41, Anonymous wrote: Mam 40-letni dom strasznie zawilgocony i nie wiem czy lepszym rozwiazaniem jest połozenie styropianu z zewnatrz budynku czy tez waty izolacyjnej i regipsów wewnatrz? Dziekuje za wszelkie porady!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salbud 22.02.2003 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 W sytuacji ?strasznie zawilgoconego domu" nie pora na jakiekolwiek docieplanie. Najpierw trzeba się zająć wilgocią. I nie na forum znajdzie Pan poradę (z całym szacunkiem dla Forumowiczów), gdyż przyczyn zawilgocenia i środków zaradczych jest wiele i nie sposób dać pewną receptę korespondencyjnie. Proponuję odwiedzić np. najbliższy oddział PZITB (w każdym oddziale udzielają bezpłatnych porad). Oferuję również swoją pomoc, porada też nic nie kosztuje (ew. dojazd). Proszę o kontakt na e-mail [email protected] http://zdrowy-dom.wizytowka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts