calk 19.04.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam!Gdzie można kupić telefon stacjonarny na kartę sim , jak w telefonie komórkowym.Znalazłem w abonamencie Plan Domowy 50,00zl (Orange) aparat telefoniczny Jablotron GDP-02 prod. czeskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 19.04.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam! Gdzie można kupić telefon stacjonarny na kartę sim , jak w telefonie komórkowym. Znalazłem w abonamencie Plan Domowy 50,00zl (Orange) aparat telefoniczny Jablotron GDP-02 prod. czeskiej O, to dla mnie coś nowego ! Czy do tej karty SIM dorzucają odpowiedni zapas kabla ? Byłbym zainteresowany. Zwłaszcza tym kablem. Posdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 19.04.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam! Gdzie można kupić telefon stacjonarny na kartę sim , jak w telefonie komórkowym. Znalazłem w abonamencie Plan Domowy 50,00zl (Orange) aparat telefoniczny Jablotron GDP-02 prod. czeskiej Czasami wystawiają na allegro koszt od 250-450zł za sam aparat.Poniewaz jako pierwszy oferował go Plus GSM to mają sim -lock-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calk 19.04.2006 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Dziękuję za odpowiedz Jestem zainteresowany nowym aparatem, nie musi mieć bajerów , prosty w obsłudze , duży czytelny wyświetlacz .Aparat jest idealnym rozwiązaniem dla osób starzej generacji, której obsługa miniaturowych komórek stwarza duże problemy. Urządzenie nieustannie doładowuje akumulator, zatem nie występuje zagrożenie przerwania połączenia w trakcie rozmowy.Podaję link dla osób zainteresowanychhttp://www.voice.com.pl/gsm-telefony-gdp-02.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 20.04.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam! Gdzie można kupić telefon stacjonarny na kartę sim , jak w telefonie komórkowym. Znalazłem w abonamencie Plan Domowy 50,00zl (Orange) aparat telefoniczny Jablotron GDP-02 prod. czeskiej Witam Z tego co wyczytałem to jest to po prostu telefon komórkowy w obudowie takiej jak zwykły telefon stacjonarny i nie ma nic wspólnego z tradycyjną siecią kablową .Rozwiązanie ciekawe zwłaszcza dla osób starszych jednak czy praktyczne ??? Chyba tylko tam gdzie nie można zainstalować zwykłego stacjonarnego telefonu np. z TP . W tym sprzęcie pogwałcono jednak wszystkie zalety komórek . Przez lata dążono do miniaturyzacji i mobilności telefonu a tu taki "kwiatek" . pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 20.04.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 To tak jakby to TV plasmowego lub LCD dorobić obudowę z tyłu co by "równiej na stole stał" :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 20.04.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 To tak jakby to TV plasmowego lub LCD dorobić obudowę z tyłu co by "równiej na stole stał" :D:D Witam Dokładnie tak pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimi31 20.04.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 To nie jest całkiem tak bez sensu jak się może wydawać. Wyobraźcie sobie starą schorowaną osobę, która mieszka sama. Większość starszych ludzi "boi" się cudów techniki, nie potrafi ich obsługiwać. Jeśli jeszcze taka osoba musi mieć stały kontakt z np. rodziną, lub lekarzem, to taki telefon jest nieoceniony. Oczywiście zakładając że nie ma możliwości zainstalować zwykłego telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 20.04.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 To nie jest całkiem tak bez sensu jak się może wydawać. Wyobraźcie sobie starą schorowaną osobę, która mieszka sama. Większość starszych ludzi "boi" się cudów techniki, nie potrafi ich obsługiwać. Jeśli jeszcze taka osoba musi mieć stały kontakt z np. rodziną, lub lekarzem, to taki telefon jest nieoceniony. Oczywiście zakładając że nie ma możliwości zainstalować zwykłego telefonu. Witam Dlatego wyżej napisałem że jest to rozwiązanie ciekawe zwłaszcza dla osób starszych i tu jego rola jest nieoceniona . pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 20.04.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Na razie na rynku są tylko te Jablotrony i są to dobre aparaty.Bez problemu kupisz w promocji razem z kartą SIM u operatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.04.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 http://www.plusgsm.pl/promocje/dom_plus/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calk 22.04.2006 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Witam!Gdzie można kupić telefon stacjonarny na kartę sim , jak w telefonie komórkowym.Aparat można kupić za gotówkę u dystrybutorahttp:// http://www.voice.com.pl/gsm-telefony-gdp-02.html za cenę 700,00 złCena jest bardzo wygórowana.Widocznie brak jest konkurencji.Zainteresowała mnie oferta plusgsmDziękuję Ew-kaDziękuję wszytkim za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 16.09.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 tak tylko zapomnieliscie ze do takiego telefonu mozna dokupic taki sam i dziala jak interkom czyli rozmowa przez dwie sluchawki nie dzwoniac do siebie a to czasem jest fajne jak sie ma sasiada dobrego i na kawe sie dzwoni do niego jak moja znajoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maw 04.10.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 w kazdym salonie TP ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimej 30.08.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 w ofercie ery był kiedyś taki panasonic na kartę gsm, caly czas jest do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts