Łoki 19.04.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 mam problem z oknem dachowym, jest zamontowane poprawnie niestety połaci dachu na której jest zamontowane narażone jest na bardzo mocne wiatry które w połączeniu z deszczem wlewają mi wodę pod kołnierz okienny. Może macie jakieś pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski 20.04.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 tylko jeden, poprawny montaż.Jeśli okno jest dobrze nie może lać się woda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 23.04.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Nie może? nie ma prawa! Chyba że to okno Roto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 26.06.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Może trochę póżno ale też się wypowiem.Panowie Kacperski iPaweł78 niestety troszkę mijają się z prawdą otóż są okna pewnej firmy te z hipermarketu które prawidlowo zamontowane przeciekają jak sito! poniewaz brakuje im w dolnych narożnikach specjalnych osłon gumowych swego czasu Fakro mialo z tym problem! zamiast osłony jest zamalowany na czarno kwadracik radzę się wystrzegać tych okien.co do Roto to montuję je blisko 10 lat i nie mam z nimi żadnych problemów! problemy z Roto mają nibyfachowcy którzy nie potrafią ich prawidłowo zamontować. a Roto 747 k to prawdziwy Mercedes wśród okien połaciowych polecam je każdemu.Każdemu inwestorowi powiem NIE BAĆ SIĘ ROTO bo swoimi rozwiązaniami bije na łeb pozostałe firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts