stastny 19.04.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Tak się właśnie zastanawiam, czy autorzy projektów, o których tu dyskutujemy czytają to forum (tego jestem pewien)... czy włączają się w dyskusje o swoich projektach???? (oczywiście incognito)... no i czy inicjują wątki na temat swoich projektów... (ot tak dla reklamy czystej)???? Ciekawym co sądzą na ten temat forumowicze. A może autorzy projektów, o których tu jest mowa ujawnią się przy okazji???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 19.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Tak się właśnie zastanawiam, czy autorzy projektów, o których tu dyskutujemy czytają to forum (tego jestem pewien)... czy włączają się w dyskusje o swoich projektach???? (oczywiście incognito)... no i czy inicjują wątki na temat swoich projektów... (ot tak dla reklamy czystej)???? Ciekawym co sądzą na ten temat forumowicze. A może autorzy projektów, o których tu jest mowa ujawnią się przy okazji???? Bywają, bardzo rzadko, i w dyskusjach raczej nie są aktywni. Chyba nie mają na to czasu. Ale zawsze można się z nimi spotkać i pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.04.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 hmmm... to ja się wytłumaczę pierwszy raz pojawiłem sie na tym forum właśnie ze względu na dom przyjaciela mojego autorstwa, który tu był pokazany... brałem z otwartą przyłbicą udział w dyskusji na temat tego domu... no a potem tak juz tu zostałem... i przyznaję, że zainicjowałem 1 (słownie jeden) wątek na temat mojego projektu a raczej juz realizacji - własnego mieszkania.... więcej grzechów nie pamiętam.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts