Tedii 18.10.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 ja kompletnie nie mam czasu. rozkład zajęć w tygodniu mam przeładowany. rano to taki moment,że mogę się na chwilę skupić,pomyśleć co mam do zrobienia.Ale jak wsiadam do auta i jadę do firmy to ogień. Wracam późno,coś jem i jadę na tenis albo pingpong. Dlatego moje posty pisane są przeważnie ok.północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wallping 10.09.2016 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Płatki owsiane są bardzo zdrowe i warto jeść je rano. Mają dużo błonnika i witamin. Poczytajcie sobie: http://arturtopolski.pl/platki-owsiane-wlasciwosci/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 10.09.2016 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Czemu rano ? Czy masz na myśli ich przeczyszczające właściwości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parvati59 12.09.2016 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Witam, osobiscie nie lubie owsianki ale moj chlopak ja uwielbia wiec jakis czas temu czesto ja gotowalam.Niestety o ekspresowym gotowaniu tego dania raczej nie ma mowy.Poprostu musza sie odpowiednio dlugo gotowac zeby byly jadalne.Moze sa jakies sposoby ale ja ich nie znam niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiu448 26.09.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Ja do musli nie gotuję. To źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts