duende 19.04.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 19.04.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Zawsze podobały mi się stare wiejskie siedliska. Zwłaszcza te "poniemieckie" mają swoją duszę!!! A jak ja Ci zazdroszczę takiej działki!!! Moje marzenie!!! Co do wielkości okien, to masz w 100 % rację - im większe, tym lepiej! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 20.04.2006 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Zawsze podobały mi się stare wiejskie siedliska. Zwłaszcza te "poniemieckie" mają swoją duszę!!! A jak ja Ci zazdroszczę takiej działki!!! Moje marzenie!!! Co do wielkości okien, to masz w 100 % rację - im większe, tym lepiej! :D Marzenia służą do robienia planów i realizowania Zachęcam. Mój dom tez tak sie znalazł w moim posiadaniu. A okna miały być jeszcze większe, tyle, że producent okien nie dawał przy większych dożywotniej gwarancji... Dlatego zostały w wymiarze 130x130. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.04.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 A co zrobicie ze stodołą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 21.04.2006 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 witaj Kasiu,stodoła jest piękna i zostaje. Będzie z czasem zrobiona w stylu pruskiego muru, obrośnięta winoroślą, a za stodołą będzie ogródek warzywny (moje marzenie, jedno z wielu). Mur stodoły jest mocny, solidny, dach tez nie wymaga remontu, środek, wiadomo... teraz pełno tam słomy z ubiełego sezonu, ale z czasem jakoś ją sobie zagospodarujemy. Szczegółowych planów jeszcze nie ma. Najpierw dom i przeprowadzka a jak już zamieszkamy, możemy działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ale to biędzie cudowne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 21.04.2006 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ale to biędzie cudowne miejsce Taką mam nadzieję Pytanie tylko KIEDY???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.04.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Doczekacie się, każdy tu się kiedyś doczeka - tak siebie też pocieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 26.04.2006 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Doczekacie się, każdy tu się kiedyś doczeka - tak siebie też pocieszam Masz rację )) Dzisiaj kupiłam moim dzieciom dziecięce kopie dorosłych narzędzi ogrodniczych ) Żeby mi pomagały w zakładaniu ogródka Grabie jak dorosłe tylko... mniejsze Słodziutkie. Jak już będą w użyciu to Wam pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 facet od ogrzewania 'zapomnial' położyć rurki od ogrzewania na podłodze w małym wiatrołapie przy wejściu. Będzie poprawiał. Szkoda, że czas tracimy przez to Ile razy ci spece robią takie rzeczy Można sie wkurzyć ale cóż nie może być łatwo i muszą też być takie kwiatki , dobrze że macie kogoś kto pilnuje tego i wszystko widzi Szkoda że piec sie ni uchował, przy takim kaflowym piecyku super zimą sie grzeje kości Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Doczekacie się, każdy tu się kiedyś doczeka - tak siebie też pocieszam Masz rację )) Dzisiaj kupiłam moim dzieciom dziecięce kopie dorosłych narzędzi ogrodniczych ) Żeby mi pomagały w zakładaniu ogródka Grabie jak dorosłe tylko... mniejsze Słodziutkie. Jak już będą w użyciu to Wam pokażę A w jakim są wieku? Nasza ma 20m-cy i nic tylko grabki i grabki a kwiatki jak szybko obrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 28.04.2006 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 A w jakim są wieku? Nasza ma 20m-cy i nic tylko grabki i grabki a kwiatki jak szybko obrywa Patrycja ma 3,5 roku a Patryk to jej starszy Brat - ma 6. Zamknęłam właśnie firmę na weekend, na dachu samochodu las rowerowy. Wracamy w środę. Życzę Wam dużo radości i pogody na najbliższe dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Patrycja ma 3,5 roku a Patryk to jej starszy Brat - ma 6. Zamknęłam właśnie firmę na weekend, na dachu samochodu las rowerowy. Wracamy w środę. Życzę Wam dużo radości i pogody na najbliższe dni! To z dzieci masz prawdziwych pomocników Również Wam życzę miłego i słonecznego długiego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 28.04.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Słonecznego również. A przeciekaw jestem, gdzie to piękne miejsce się tworzy. Ma się za sobą w końcu 8 lat mieszkania w Opolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 02.05.2006 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Słonecznego również. A przeciekaw jestem, gdzie to piękne miejsce się tworzy. Ma się za sobą w końcu 8 lat mieszkania w Opolu. Remontujemy starą chałupę w Prószkowie pod Opolem (kierunek na Prudnik). A gdzie mieszkałeś w Opolu? Ja Opolanką jestem drugi rok dopiero Z naszego weekendu niewiele wyszło - przez pierwsze trzy dni lało, drugiego dnia mój syn sie zatruł i po drugiej dobie wymiotów dostaliśmy skierowanie do szpitala na kroplówki. Wróciliśmy kilka godzin temu do domu, właśnie, gdy wychodziło cudne słoneczko a góry zapraszały nas na spacery) a ja zakupiłam Rundup do odchwaszczenia naszego przyszłego ogrodu i zamierzam sie zabrać za to jutro... No to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 kupiłam RUNDUP i jutro zamierzam go użyć. I jak będzie w użyciu dziś czy nie Patrycja ma 3,5 roku a Patryk to jej starszy Brat - ma 6. Fajnie nazwaliście dzieciaki Patryk i Patrycja A jak się jedzie gdzies z dzieciakami to nie mozna tak do końca wszystkiego zaplanowąc , tak jak z pogoda , ma być dobrze a czy będzie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 03.05.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 HejW Kolonii Gosławickiej, a wcześniej w centrum. Z Prószkowa to rzeczywiście blisko do Jeseników. Dużym sentymentem darze te górki, zjeździłem je na rowerze. Widoki piękne, turystów niewielu, piwo dobre... Mam nadzieję, ze z synem już ok. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Duende - śliczny dziennik - tylko błagam, nie puszczaj dzieci w krzaczory z herbicydami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.05.2006 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Fajnie nazwaliście dzieciaki Patryk i Patrycja Synowi nadaliśmy imię my, a On z kolei nadał siostrze i nie było dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.05.2006 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Hej W Kolonii Gosławickiej, a wcześniej w centrum. Z Prószkowa to rzeczywiście blisko do Jeseników. Dużym sentymentem darze te górki, zjeździłem je na rowerze. Widoki piękne, turystów niewielu, piwo dobre... Mam nadzieję, ze z synem już ok. Pozdrawiam Kuba Tak, rejony piękne. I góry blisko. Ale nie na tyle, by je było widać Okolice mamy płaską jak patelnia. Ale za to lasy piękne w zasięgu rzutu beretem Syna nawodliniśmy osobiście bez udziału kroplówki szpitalnej. Dziś czuł się na tyle dobrze, że pomagał porządkować przy domu i na rowerze pojeździł. Będzie żył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts